PSholic_xD
Νεοφερμένος
Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα.

28-05-12

14:06
Και εγώ σαν απόφοιτος που δίνει 2η χρονιά,θεωρώ τα φετινά θέματα,με διαφορά δυσκολότερα από τα περσινά.
Το περσινό Θέμα Β έβγαινε σε 10 λεπτά.Το φετινό είχε κάμποση δουλειά και ήταν ΜΟΝΟ για διαβασμένους στους Μιγαδικούς (χάνεται η διαβάθμιση...)
Το Θέμα Γ ήταν για υποψιασμένα άτομα,που είχαν δουλέψει πολύ!
Το Θέμα Δ,παναγία βοήθα!
Δύσκολο Δ1,υπό τον μανδύα μιας εύκολης εκφώνησης,που σε έκανε να το παλεύεις γιατί..."έλα μωρέ,πόσο δύσκολο μπορεί να είναι?".Εγώ προσωπικά έβγαλά μόνο το πρόσημο και έδειξα οτι είναι παραγωγίσιμη.Την αρχική...ούτε καν.
Το Δ2 ήταν αντίστοιχης δυσκολίας με το περσινό όριο,ίσως ελαφρά πιο δύσκολο.
Το Δ3 μου φάνηκε οκ,αλλά είχε πολύ δουλειά.
Στο Δ4 ενώ είδα τη λύση,δεν μου έφτανε ο χρόνος γιατί ήταν και πολλά και δύσκολα.
Νομίζω οτι και εδώ θα έχουμε χειρότερες επιδόσεις σε σχέση με πέρυσι. :/
Το περσινό Θέμα Β έβγαινε σε 10 λεπτά.Το φετινό είχε κάμποση δουλειά και ήταν ΜΟΝΟ για διαβασμένους στους Μιγαδικούς (χάνεται η διαβάθμιση...)
Το Θέμα Γ ήταν για υποψιασμένα άτομα,που είχαν δουλέψει πολύ!
Το Θέμα Δ,παναγία βοήθα!

Δύσκολο Δ1,υπό τον μανδύα μιας εύκολης εκφώνησης,που σε έκανε να το παλεύεις γιατί..."έλα μωρέ,πόσο δύσκολο μπορεί να είναι?".Εγώ προσωπικά έβγαλά μόνο το πρόσημο και έδειξα οτι είναι παραγωγίσιμη.Την αρχική...ούτε καν.
Το Δ2 ήταν αντίστοιχης δυσκολίας με το περσινό όριο,ίσως ελαφρά πιο δύσκολο.
Το Δ3 μου φάνηκε οκ,αλλά είχε πολύ δουλειά.
Στο Δ4 ενώ είδα τη λύση,δεν μου έφτανε ο χρόνος γιατί ήταν και πολλά και δύσκολα.
Νομίζω οτι και εδώ θα έχουμε χειρότερες επιδόσεις σε σχέση με πέρυσι. :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.