SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe
Δραστήριο μέλος
Τα συγχαρητηρια μου...[FONT="]εγώ ,πάντως χαλαρά 100. Έχουμε λύσει στο φροντιστήριο πολλές παρόμοιες ασκήσεις. Ειδικά για το Δ1 είχαμε λύσει πάνω από 5 παρομοια θέματα , οπότε το είχα τέλειωσε μέσα σε 10 λεπτά και με πλήρη αιτιολόγηση . Όσο για το Β και το Γ τα είχα τελειώσει και τα δυο σε λιγότερο από 20 λεπτά . Περισσότερο χρόνο αφιέρωσα στην θεωρία πάρα στην λύση των θεμάτων . Τα Δ2, Δ3 ,Δ4 που απλά και τετριμμένα . Στο τμήμα μου άλλα δυο άτομα χαλαρά στο 100., ενώ οι υπόλοιποι γύρω στο 97 με 98. Πιστεύω ότι με τέτοια απλά ως γελοία θέματα στα μαθηματικά θα υπάρξει άνοδος των βάσεων . Πρέπει να δυσκολέψουν τα θέματα και όχι να μπαίνουν γελοία [/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosmp
Νεοφερμένος
Θέμα Β
β1, β2 Σχετικά εύκολα (ίσως το Β2 να δυσκόλεψε κάποιους)
β3 Το να βρεις μέγιστο κ ελάχιστο σε μιγαδικό που κινείται σε έλλειψη δεν είναι κ οτι το πιο εύκολο δεδομένου ότι οι περισσότερες ασκήσεις σε βιβλία είναι με κύκλο
β4 αν υπολόγιζες το β3 έβγαινε
Θεμα Γ'
γ1 Εύκολο και βασισμένο απόλυτα σε μεθοδολογία
γ2 Η λογαρίθμηση ήταν το κομβικό σημείο, απο εκεί και πέρα ολα μεθοδολογία
γ3 Rolle σε αρχική δεν μπορεί να αντιληφθεί η πλειοψηφία των μαθητών
γ4 Εύκολο και βασισμένο απόλυτα σε μεθοδολογία
Θέμα Δ
δ1 Έβγαινε με αρκετή δουλειά και προσεκτικότητα επωφελούμενος απο ολες τις σχέσεις που είχες. Σίγουρα η εμπείρια στο Πόρισμα της 2.6. παίζει σηματικό ρόλο
δ2 Αρκετό παίδεμα
δ3 Βατό και βασισμένο σε μεθοδολογία
δ4 Ακόμη και τώρα δεν ξέρω την λύση του
σταματηστε να κανετε τους εξυπνους και να λετε οτι ηταν ευκολα
το οτι τα ξερατε και τα λυσατε δε τα κανει αντικειμενικα ευκολα
ηταν πολυ πιο δυσκολα απο περσι, ειδικα το Δ
καλη επιτυχια στα υπολοιπα!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν άτομα που ποστάρουν για πρώτη φορά λένε: "Πανεύκολα θέματα, άνετα 20 το ίδιο και γνωστοί μου", πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να ρίξουν τη ψυχολογία των άλλων και να έχουν πλεονέκτημα στο επόμενο μάθημα από ψυχολογική άποψη.[FONT="]εγώ ,πάντως χαλαρά 100. Έχουμε λύσει στο φροντιστήριο πολλές παρόμοιες ασκήσεις. Ειδικά για το Δ1 είχαμε λύσει πάνω από 5 παρομοια θέματα , οπότε το είχα τέλειωσε μέσα σε 10 λεπτά και με πλήρη αιτιολόγηση . Όσο για το Β και το Γ τα είχα τελειώσει και τα δυο σε λιγότερο από 20 λεπτά . Περισσότερο χρόνο αφιέρωσα στην θεωρία πάρα στην λύση των θεμάτων . Τα Δ2, Δ3 ,Δ4 που απλά και τετριμμένα . Στο τμήμα μου άλλα δυο άτομα χαλαρά στο 100., ενώ οι υπόλοιποι γύρω στο 97 με 98. Πιστεύω ότι με τέτοια απλά ως γελοία θέματα στα μαθηματικά θα υπάρξει άνοδος των βάσεων . Πρέπει να δυσκολέψουν τα θέματα και όχι να μπαίνουν γελοία [/FONT]
Metal-Militiaman
Νεοφερμένος
Απλά στην ανισότητα αντιθιστάτε χ=1/2, βρίσκετε το αρνητικό πρόσημο του ολοκληρώματος της f στο διάστημα [3/4,1] και επειδή η f διατηρεί πρόσημο προκύπτει ότι είναι αρνητική στους θετικούς πραγματικούς αριθμούς.
Έπειτα,το f(1)=-1/e βγαίνει από τη τρίτη δοθείσα σχέση αντικαθιστώντας την απόλυτη τιμή της f με -f και το χ με 1.
Johnny15
Επιφανές μέλος
[FONT="]εγώ ,πάντως χαλαρά 100. Έχουμε λύσει στο φροντιστήριο πολλές παρόμοιες ασκήσεις. Ειδικά για το Δ1 είχαμε λύσει πάνω από 5 παρομοια θέματα , οπότε το είχα τέλειωσε μέσα σε 10 λεπτά και με πλήρη αιτιολόγηση . Όσο για το Β και το Γ τα είχα τελειώσει και τα δυο σε λιγότερο από 20 λεπτά . Περισσότερο χρόνο αφιέρωσα στην θεωρία πάρα στην λύση των θεμάτων . Τα Δ2, Δ3 ,Δ4 που απλά και τετριμμένα . Στο τμήμα μου άλλα δυο άτομα χαλαρά στο 100., ενώ οι υπόλοιποι γύρω στο 97 με 98. Πιστεύω ότι με τέτοια απλά ως γελοία θέματα στα μαθηματικά θα υπάρξει άνοδος των βάσεων . Πρέπει να δυσκολέψουν τα θέματα και όχι να μπαίνουν γελοία [/FONT]
Πόσο πολύ προσπαθείς να το παίξεις γαμάτος, αλλά δεν το καταφέρνεις.
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kostas741
Εκκολαπτόμενο μέλος
fretoe
Δραστήριο μέλος
Να ρωτησω στο Β2, απ την σχεση |z1-z2|=ριζα2 εβγαλα οτι ζι επι ζ2 συζηγης και ζ2 επι ζ1 συζηγης κανει 0.
Και το πηρα αυτο δεδομενο, εκει ετσι υψωσα στο τετραγωνο το |ζ1+ζ2| και εβγαλα οτι κανει ριζα2...ειναι λαθος???
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
μηδέν είναι.στο Δ2 - απειρο ή 0 ειναι τελικα στο φροντ - απειρο μου ειπαν
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
και όποιος λέει "χαλαρά 100αρι".... "γελοία θέματα"... απλά δεν ξέρει τι του γίνεται.
Και όχι δεν το λέω αυτό επειδή δεν έγραψα καλά και μπορεί να πουν κάποιοι πως ζηλεύω
το λέω γιατί κάποιος που είναι μάγκας να χτυπήσει 100αρι, είναι αρκετά μάγκας ώστε
να κάνει σωστές συγκρίσεις και να βγάζει αντικειμενικά συμπεράσματα... όχι απο το τι έγραψε αυτός.
Αυτά.
Tasos28
Νεοφερμένος
jonnaros13
Νεοφερμένος
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για το Fermat τελικά τι παίζει?
kostas P.
Νεοφερμένος
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπέθεσα οτι f(x)>0, x>0 και τότε Ολοκλήρωμα από ένα ως u f(x)dx >0 με u>1 και έβγαλα οτι για x=2 στη δοσμένη ανισότητα βγαίνει αρνητικό, άρα άτοπο. Και μετά το f(1) το βρήκα από την εξίσωση βγάζοντας το απόλυτο...
TreStOr
Νεοφερμένος
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
κριμα για τις ωρες που αφιερωσα φετος .. ενας χρονος απο την ζωη μου ΧΑΜΕΝΟΣ για εναν βαθμο κατω απο τη βαση..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.