Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Δες το σαν συνθετη συναρτηση.Το πεδιο ορισμου της ολα τα χ για τα οποια το ακροτριωνυμο με αρνητικη διακρινουσα ανηκει στο (0,+οο).αφού η f έχει (0,+οο)...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άλλο πολλά γλυκιά μου άλλο δύσκολα. Επίσης αυτό που λες για την έλλειψη είναι άκυρο. Σου έλεγε να αποδείξεις ότι είναι έλλειψη. Έβρισκες την εξίσωση και τελείωνε το θέμα.
Τα θέματα ήταν ολόσωστα, μια χαρά διδαγμένα και δεν βλέπω το μεμπτό.
Τα βρηκες εσυ διδαγμενα ε?Ειδικα μιλωντας μεσα απο τη σχολη σου,τα βρηκες εσυ διδαγμενα.Βρηκες διδαγμενα το Γ3 που ειναι τελειως φροντιστηριακο και μεθοδολογια,βρηκες εσυ διδαγμενο το Δ1.
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος
+
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν πρόλαβα να τελειώσω το Δ1, οπότε υπολογίζω να έχω πάρει κάπου στο 98...
Guest 278211
Επισκέπτης
ρε ηταν σωστο το φερμα στο 0 τελικα;;
το 0 δεν ανήκει στο πεδίο ορισμού, οπότε είναι λάθος...
δε μιλαμε για το πεδιο ορισμου της f ομωςτο 0 δεν ανήκει στο πεδίο ορισμού, οπότε είναι λάθος...
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
εγραψα καπου 18+ αφου εχασα Σ-Λ και δικαιολογησεις
Kostas741
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστο δεν ειναι?
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλεγε όμως η εκφώνηση ότι οι σχέσεις ισχύουν για χ>0δε μιλαμε για το πεδιο ορισμου της f ομως
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
Αφού σου δίνει δύο ρίζες,σου λέει κάνε Rolle(αν και έβγαινε και με Bolzano), όσο για το Δ1,είναι όλη η θεωρία μαζεμένη με πολλή προσοχή και σκέψη,δηλαδή για να θεωρείται διδαγμένο πρέπει να είναι περίπτωση σχολίκου βιβλίου?Από το βιβλίο αφορμώνται και τα δυσκολεύουν,τα θέματα είτε σε κάποιον φάνηκαν δύσκολα είτε εύκολα δεν μπορούμε να τα θεωρήσουμε αδίδακτα,κακά η άσχημα.Τα βρηκες εσυ διδαγμενα ε?Ειδικα μιλωντας μεσα απο τη σχολη σου,τα βρηκες εσυ διδαγμενα.Βρηκες διδαγμενα το Γ3 που ειναι τελειως φροντιστηριακο και μεθοδολογια,βρηκες εσυ διδαγμενο το Δ1.
Οι ιδίοτητες ίσχυαν για χ>0 όμως.δε μιλαμε για το πεδιο ορισμου της f ομως
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
επισης στο εμβαδο στο χ/2-1 ολοκληρωμα ξεχασα να βγαλω σε κουτακι την παραγωγο και το βγαλα ετσι :Ρ
υπολογιζω κανα 96 97
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
1. Ήταν πολύ δύσκολα και καθόμουν και τα κοιτούσα και δεν ήξερα τι να κάνω.
2. Ήταν πάρα πολλά και πιάστηκε το χέρι μου να γράφω και να λύνω και δεν πρόλαβα να πιάσω το μισό Δ θέμα.
Και όταν την καταλάβετε, να μιλήσετε για "αντικειμενική" ΔΥΣΚΟΛΙΑ θεμάτων.
Δε θα μιλήσω για "αντικειμενικά" δύσκολα ή πολλά, πολύ που νοιάστηκα για την αντικειμενικότητα ο καθένας εδώ την γνώμη του εκφέρει, και αν εσείς τα θεωρείτε δύσκολα δε χρειάζετε να κατακρίνετε άλλους που τα βρήκαν βατά ή απλά πολλά, και το ανάποδο.
Πήρα αφορμή βλέποντας λίγα σχόλια πιο πριν, αυτό δεν πάει σε κανέναν συγκεκριμένα και ΔΕΝ ισχύει μόνο γι' αυτό το μάθημα.
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Τα βρηκες εσυ διδαγμενα ε?Ειδικα μιλωντας μεσα απο τη σχολη σου,τα βρηκες εσυ διδαγμενα.Βρηκες διδαγμενα το Γ3 που ειναι τελειως φροντιστηριακο και μεθοδολογια,βρηκες εσυ διδαγμενο το Δ1.
Τι σχέση έχει η σχολή μου; Δεν πέρασα από την 3η λυκείου; Μέσα στη σχολή μου φύτρωσα;
Μήπως τα θέματα επαναλαμβάνονται λίγο; Λέω εγώ τώρα. Άλλο έλλειψη εμπειρίας και άλλο δύσκολα θέματα. (Αυτό με τα φροντιστηριακά θέματα κόψτε το. Πηγαίνετε σε βιβλιοθήκες και ανοίξτε βιβλία να λύσετε ασκήσεις, αν θεωρείτε ότι παίρνετε λίγες γνώσεις. Δεν ξέρω κανέναν που να ασχολήθηκε πραγματικά και να μην πέτυχε-εκτός από τις εξαιρέσεις-.)
fotis1994
Νεοφερμένος
Guest 278211
Επισκέπτης
στο Δ2 έθεσα u=1/f(x) και είχα βγάλει τα προηγούμενα όρια, όμως δεν κατάφερα να βρω σωστά το όριο... πόσο λέτε ότι θα μου κόψουν; παίζει να πάρω 2 με 3 μονάδες από τις 5, έτσι;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.