christina123
Δραστήριο μέλος
επειδη το ερωτημα ζηταγε παραγωγισιμοτητα και τυπο δε μου φαινεται πολυ λογικο να πιανει μονο 1 /100 η παραγωγισιμοτητα.η παρσ/μοτητα ρωτησα βαθμολογητη στο σχολειο κ μου ειπε οτι πιανει 1 στα 100...
εγω ειπα γτ ειναι παραγωγισιμη αλλα στο δ3 και οχι στο δ1 γτ δεν προσεξα οτι το ζηταγε..υπαρχει περιπτωση να χασω ?
και δεν την εχω αναλυσει σε αλλο ερωτημα απλα ειπα σε καποιο ερωτημα μετα οτι ειναι παραγωγισιμη χωρις να το αναλυσω
μονο 1 θα χασω;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη το ερωτημα ζηταγε παραγωγισιμοτητα και τυπο δε μου φαινεται πολυ λογικο να πιανει μονο 1 /100 η παραγωγισιμοτητα.
και δεν την εχω αναλυσει σε αλλο ερωτημα απλα ειπα σε καποιο ερωτημα μετα οτι ειναι παραγωγισιμη χωρις να το αναλυσω
μονο 1 θα χασω;;;
αφου σου λεω οτι μου το ειπε βαθμολογητης.. relax.. 1 θα χασεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τριγωνική ανισότητα. Είχες δείξει προηγουμένως για το Wmax και Wmin, οπότε ήταν υπόθεση δευτερολέπτων.
Λες να με κόψουν επειδή το έκανα γεωμετρικά??
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο έπιανε η παραγωγισιμότητα; 1/10; Αυτή έπιανε 3 σελίδες, χώρια το πρόσημο της f και τα σχετικά!
Νομίζω πως κανονικά θα πρέπει να πηγαίνει 5/10 στην παραγωγισιμότητα και 5/10 για τον τύπο..
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
5 μορια ο τυπος
3 μορια προσημο
2 μορια παραγωγισιμοτητα(λογω της ανισωσης που επρεπε να αναφερεις)
ΝικοςΡ
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες..
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό;ρε παιδια λετε να σας κοροιδευω ? αφου ρωτησα καθηγητη στο σχολειο ο οποιος ειναι βαθμολογητης και μου ειπε οτι εχει δοθει σχετικη εντολη..
παντως αν εβρισκες πρωτα τον τυπο της f η παρ/μοτητα δεν ηταν πανω απο 5 γραμμες..
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο.είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό;
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
α έχεις άλλο τρόπο; για πεςΔε χρειάζεται να παραγωγίσεις οπωσδήποτε για να βρεις τον τύπο.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
έξυπνο ναι έχει ό,τι χρειάζεταιΔιαιρoύμε με f(x) την αρχική σχέση και έχουμε H'(x)=H(x) όπου H(x)=...
ΝικοςΡ
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι μαθηματικά ανορθόδοξο να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πας για παραγωγισιμότητα... δεν μπορείς να παραγωγίσεις αν δεν ξέρεις ότι η συνάρτηση είναι παραγωγίσιμη π.χ. f(x)=x^2 =>f(x)=x*x=>f(x)=x+x+x.....+x( x φορές)=>(x^2)'=(x+x+..+x)'=>2x=x=>(αφού χ διάφορο του 0) 2=1 καλό; βρες που είναι το λάθος και ελπίζω το π.χ. να ήταν έστω και λίγο καλό;
Μα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς..
christina123
Δραστήριο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
το κατάλαβα.. εγώ το έκανα παραγωγίζοντας , αφού πρώτα έδειξα ότι είναι παραγωγίσιμη... Αφού όμως και τα δυο είναι δεκτά , είμαστε και οι 2 χαρούμενοιΜα φίλε μου εγώ δεν είπα να δεχτείς τον τύπο της f και μετά να πεις για παρ/μοτητα.Απλούστατα ο τύπος της f προκύπτει χωρίς να χτειαστείς την παρ/μοτητα της..Τι να πω,ίσως αυτό να είχαν στο μυαλό τους και αυτοί που βάλανε τα θέματα και για αυτό να δώσανε στην παρ/μοτητα 1 μόριο.. Βέβαια όπως είπε και ο drosos είναι ανάλογα και πως θα το χειριστείς..
christina123
Δραστήριο μέλος
στο α3 που ζηταγε τον ορισμο του τοπικου ελαχιστου εγω εγραψα του ολικου.
επειδη οιμως η ανισοτητα ειναι η ιδια απλα αλλαζουν κατι αλλα....απο τα 4 μορια που επιανε θα τα χασω ολα;;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.