drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nifty
Νεοφερμένος
Δυσκολάκια τα θέματα.Μέχρι το Β το έλυνε πιστεύω ο πολύς ο κόσμος(περίπου όλο).Από το Γ και μετά δυσκόλευε το πράγμα με αποκορύφωμα το Δ που ήταν λουκούμι.Πιστεύω έχω πιάσει 96%, καθώς έχω χάσει το όριο(βρήκα το Lim στο 0 της f, 1 μόριο παίρνει όποιος το έγραψε μου είπαν από το βαθμολογικό).
Τέλος πάντων, συνεχίζουμε για Βιολογία δυνατά!Καλή συνέχεια.
Εγώ έθεσα αρχικά u=f(x) και στην συνέχεια αφού έχω προχωρήσει το όριο ξαναέθεσα λ=1/u...Δεν νομίζω να μ κόψουν καποιο μόριο.Εσύ,βρήκες άλλο αποτέλεσμα?
ΚΑΚΑ9191
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Τωρα ακουγα μια εκπομπη σε ενα παρακμιακο σταθμο κ ηταν 2 μαθηματικοι που εξηγουσαν τις λυσεις κ ειπαν και οι 2 χαρακτηριστικα οτι ''τα θεματα ηταν αρκετα δυσκολα για πολυ καλα προετοιμασμενους ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ...οχι υποψηφιους...'' χαχαχαχαχα!
Τα συμπερασματα δικα σας...
Σαν τα περσινά σε δυσκολία, και πολύ πιο λογικά από την φυσική.
jim morrison
Νεοφερμένος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
καλα ενταξει αντε γεια οι δημοσκοπησεις του φορουμ και ψιλοτρολλαρισμα θα ελεγα απο τους καλους μαθητες που σιγουρα δεν εγραψαν οσο περιμεναν και αυτοικανοποιουνται βλεποντας ενα πλαστο βαθμο,γιατι 1/4 μαθητες να ειναι αριστοι λιγο δυσκολο...Τελοσπαντων...μηπως σας θυμιζε κατι το θεμα Γ(η συναρτηση και 2 ερωτηματα);!Λεω μηπως καποιος βαρεθηκε και ειδε τις επαναληπτικες του 2010;;;
Εμενα μου θυμιζει το 1.9 που ειχα γραψει εκεινη την χρονια...!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΑΝΑ
Νεοφερμένος
το τελευταιο ηταν λαθος γιατι ειχε + πριν τ ολοκληρωμα.Σιγουρα ?? :/ το τελευταιο εχω την υποψια οτι ειναι σωστο
EDIT: εντομεταξυ παλι σε μας δυσκολα κ στην θεωριτικη σχεδον γελοια θεματα....
Itach1
Διάσημο μέλος
Πολυ σωστα και εβλεπα χθες τις επαναληπτικες και κατι μου θυμιζεκαλα ενταξει αντε γεια οι δημοσκοπησεις του φορουμ και ψιλοτρολλαρισμα θα ελεγα απο τους καλους μαθητες που σιγουρα δεν εγραψαν οσο περιμεναν και αυτοικανοποιουνται βλεποντας ενα πλαστο βαθμο,γιατι 1/4 μαθητες να ειναι αριστοι λιγο δυσκολο...Τελοσπαντων...μηπως σας θυμιζε κατι το θεμα Γ(η συναρτηση και 2 ερωτηματα);!Λεω μηπως καποιος βαρεθηκε και ειδε τις επαναληπτικες του 2010;;;
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
το θεμα Δ μου πηρε 1 ωρα και 3 τεταρτα :Ρ
ἅλς
Διάσημο μέλος
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΪΟΥ 2012
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ειδικά Σχόλια:
Θέμα Α:
Θεωρία
Θέμα Β:
Καλύπτει ένα μέρος της ύλης των μιγαδικών αριθμών. Η επιτυχής αντιμετώπιση των ερωτημάτων προϋποθέτει και γνώσεις της Β΄ Λυκείου.
Θέμα Γ:
Εξετάζεται ένα μεγάλο μέρος των βασικών γνώσεων της Ανάλυσης με ερωτήματα κλιμακούμενης δυσκολίας.
Θέμα Δ:
Το θέμα είναι συνδυαστικό και αναφέρεται σε ένα μεγάλο μέρος της ύλης του Διαφορικού και Ολοκληρωτικού Λογισμού. Τα ερωτήματα Δ1 και Δ4 είναι αυξημένης δυσκολίας και ειδικής τεχνικής και απευθύνονται σε πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους. Επισημαίνεται ότι η απάντηση που δίνεται στο Δ1 βοηθά τον υποψήφιο να επεξεργαστεί τα Δ2 και Δ3.
Γενικά Σχόλια
- Καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος της ύλης.
- Υπάρχει κλιμάκωση των θεμάτων ως προς τη δυσκολία.
- Η καλή γνώση της ύλης προηγουμένων τάξεων ήταν απαραίτητη
- Τα θέματα είναι δυσκολότερα από τα αντίστοιχα περσινά.
- Η σωστή διαχείριση του χρόνου από τους υποψηφίους ήταν σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας
Ο Πρόεδρος
Γρηγόριος Καλογερόπουλος
Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών
Ο Γενικός Γραμματέας
Εμμανουήλ Κρητικός
Λέκτορας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Τώρα είναι το μεγάλο στοίχημαΔυσκολάκια τα θέματα.Μέχρι το Β το έλυνε πιστεύω ο πολύς ο κόσμος(περίπου όλο).Από το Γ και μετά δυσκόλευε το πράγμα με αποκορύφωμα το Δ που ήταν λουκούμι.Πιστεύω έχω πιάσει 96%, καθώς έχω χάσει το όριο(βρήκα το Lim στο 0 της f, 1 μόριο παίρνει όποιος το έγραψε μου είπαν από το βαθμολογικό).
Τέλος πάντων, συνεχίζουμε για Βιολογία δυνατά!Καλή συνέχεια.
Βασικά, νομίζω πως τα μαθηματικά ήταν στα ιδια με περυσι! θα φανεί στα στατιστικά βέβαια, οπότε τώρα πάτε παρακάτω!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλεπε φυσικη...ολα τα ξεφτερια και τα σαινια εδω βρεθηκαν ωρε!!!Για αυτο κτ μου θυμιζε!!
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Βλεπε φυσικη...ολα τα ξεφτερια και τα σαινια εδω βρεθηκαν ωρε!!!
Ναι!!!Αντί να πάνε να παίξουν με κάτι άλλο παίζουν με τα νεύρα και τη ψυχολογία των υποψηφίων!
hurricane
Διάσημο μέλος
Ναι!!!Αντί να πάνε να παίξουν με κάτι άλλο παίζουν με τα νεύρα και τη ψυχολογία των υποψηφίων!
πέρσι να δεις τρολάρισμα στο φέις ήταν μία τάχα Δανάη Μεταξά που την δεχτήκανε στο harvard medical school και παρόλα αυτά έγραφε πανελλήνιες για πλάκα, και σε όλα, μα όλα, ακόμα και στην έκθεση, έγραφε 20 :Ρ μιλάμε για μεγάλη πλάκα... είχε σπάσει τα νεύρα ολωνών ώσπου έφτασε στο σημείο να γίνει ban στο γκρουπ και να εξαφανιστεί το γκρουπ και αυτή μαζι xD πωωω δεν θα την ξεχάσω όμως... κρίμα που διαλύθηκε το γκρουπ και κανείς δεν μπόρεσε να της την μπει όταν βγήκαν οι βάσεις :Ρ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.