Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εκείνο με τον διψήφιο για ηλίθιο λόγο σκέφτηκα τριψήφιο και το υλοποίησα ανάλογα... Ότι να ναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
kmamp
Νεοφερμένος
έχει καιρό που έδωσα Πανελλήνιες (2009), αλλά πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω πώς ορίζει το βιβλίο τις δομές δεδομένων δευτερεύουσας μνήμης, αν τις ορίζει καθόλου
BlackRazor97
Νεοφερμένος
valantis21
Δραστήριο μέλος
thanoukos
Νεοφερμένος
Μπραβο στην επιτροπη για τον πρακτικο χαρακτηρα των θεματων με το γεγονος πως δεν εστιασε στην λεπτομερεια της λεπτομερειας για θεωρια και στη σχετικα μικρη διαθεση μοναδων στην «καθαρη» θεωρια.Φάουλ,ίσως και για κιτρινη καρτα, η επιλογη του τριτου Σ-Λ απο την επιτροπη.Μεμπτο με τρελη ασαφεια,σφαλμα στο οποιο ειμαστε συνηθισμενοι τα τελευταια χρονια στο μαθημα δεν υπηρχε θεωρω και μπραβο και γι' αυτο στην επιτροπη.Στο τεταρτο θεμα απολυτα σωστη η χρηση πινακα απο τους εξεταζομενους.
Αναμφισβητητα,τα σημερινα θεματα δεν θα αποτελεσουν βαρομετρο για τον καθορισμο των βασεων και την εισαγωγη ή οχι σε καποια σχολη(απ' οτι φαινεται για μια ακομη χρονια τα μαθηματικα κατευθυνσης θα αποτελεσουν το βαρομετρο).
Συνεχιστε με φυσικη παιδια και δωστε τον καλυτερο εαυτο σας!
Geosmi
Νεοφερμένος
"Δεν υπάρχουν δομές δεδομένων δευτερεύουσας μνήμης."
έχει καιρό που έδωσα Πανελλήνιες (2009), αλλά πραγματικά θα με ενδιέφερε να μάθω πώς ορίζει το βιβλίο τις δομές δεδομένων δευτερεύουσας μνήμης, αν τις ορίζει καθόλου
Αν δεν κάνω λάθος, είναι το παρακάτω κομμάτι:
Guest 190013
Επισκέπτης
Μου φαίνεται στο Γ όλοι την πατήσαμε με το πλήθος και βάλαμε τεμάχια...
Σε εκείνο με τον διψήφιο για ηλίθιο λόγο σκέφτηκα τριψήφιο και το υλοποίησα ανάλογα... Ότι να ναι
Το θέμα πάντως με το μέγεθος των τεμαχίων και το πλήθος τους δεν είναι καινούριο, νομίζω έπεσε παρόμοια άσκηση με τεμάχια πέρσι ή πρόπερσι. Αυτή σκέφτηκα μόλις το είδα, καθώς και τότε ενώ ζητούσε άθροισμα μεγεθών τα παιδιά έβαλαν πλήθος, εδώ το ανάποδο
Αν χ>1 τότε
Για Υ από Χ-2 μέχρι -1 με_βήμα -2
Εμφάνισε Υ
Τέλος_Επανάληψης
Τέλος_Αν
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
kmamp
Νεοφερμένος
μάλιστα, όλα ΟΚ τότε, δηλαδή η απάντηση είναι Λ και έτσι είναι από ότι είδα στο υπουργείο. Παραξενεύτηκα στην αρχή διότι είδα κάποιους να γράφουν για Σ με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι δομές δεδομένων δευτερεύουσας μνήμης έχουν τεράστιες πρακτικές εφαρμογές και είναι γενικά ένα αρκετά hot ερευνητικό θέμα στην επιστήμη υπολογιστών. Τέλος πάντων, αυτήν την απορία είχα μόνο, καλή συνέχεια στις εξετάσεις!Αν δεν κάνω λάθος, είναι το παρακάτω κομμάτι:
Chris1993
Περιβόητο μέλος
για το β1 με αυτη τη λυση ποσα μορια παίρνω
Αν χ>1 τότε
Εμφάνισε Υ
Τέλος_Επανάληψης
Τέλος_Αν
Ολόσωστος!
nasia_nt
Νεοφερμένος
είχε πράμα και στο Γ και στο Δ
Καλά, λύσεις δεν έχουν βγει ακόμα; Μόλις είδα κάτι που έβγαλε το Ορόσημο, αλλά τα έχει λάθος τα περισσότερα :p
Οντως τα εχει λαθος;
Νταξει παντως κατα τη γνωμη μου στο ΑΕΠΠ δεν μπορεις να ξερεις ποτε πως τα πηγες... Ειναι 100 χιλιαδες τροποι να κανεις κατι... Ας ελπισουμε σε βαθμολογητες με υπομονη με τετοια διαμαντια που γραψαμε στο Δ4
Navarro1996
Νεοφερμένος
για το β1 με αυτη τη λυση ποσα μορια παίρνω
Αν χ>1 τότε
Εμφάνισε Υ
Τέλος_Επανάληψης
Τέλος_Αν
Εγώ έβαλα μέχρι 1 αντί για -1 ! Ειμαι λάθος ;
nasia_nt
Νεοφερμένος
Geosmi
Νεοφερμένος
Ρε παιδια να ρωτησω κατι... στο Γ, ηταν Διαδικασια;; Με Συναρτηση βγαινει λαθος; Απ'τη στιγμη που οπως καταλαβα υπηρχε επιστροφη μοναχα μιας τιμης... :/
Ναί, διότι στις συναρτήσεις δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εντολές "Γράψε" και "Διάβασε" !!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Επισης στο τριτο θεμα δεν καταλαβα οτι ηταν αλλο το πληθος των τεμαχιων και αλλο το μεγεθος τους και τα θεωρησα ολα ιδια. δηλωσα τα παντα ακεραια (και τις χωρητικοτητες και τα μεγεθη) και καθε φορα που προσθετονταν δεματα σε καποια αποθηκη, τη χωρητικοτητα της αντιστοιχης αποθηκης την εκανα οση ηταν πλην το μεγεθος του δεματος που μπηκε και το "πληθος" οσο ηταν συν το μεγεθος του δεματος, οχι συν 1... με βαση αυτο το λαθος το υποπρογραμμα το εγραψα ακριβως οπως λεει στις ενδεικτικες λυσεις.
οσο για το Δ το Δ4 το εκανα με πολυ διαφορετικο τροπο απ'οτι εχω δει αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειναι σωστος. αν δεν ειναι ουτε αυτο σωστο ποσο περιπου θα χασω συνολικα απ'ολα αυτα ρε παιδια?
Κριμα γιατι ο προγραμματισμος ηταν το αγαπημενο μου μαθημα, περιμενα να γραψω καλυτερα και μου αρεσε πολυ
Χαλάρωσε. Ακόμα και αν έχεις λύσει άλλο ερώτημα από αυτό που σου ζητάει, αν φαίνεται τι έχεις κάνει και αν το έκανες σωστά αυτό που σκεφτόσουν τότε δεν θα σου κόψουν όλες τις μονάδες από το ερώτημα.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.