Johnny15
Επιφανές μέλος
χαλια χαλια χαλια...το χειροτερο μαθημα..ουτε 4 εγραψα...ρε παιδια δεν ηταν λιγο δυσκολα τα θεματα?
να τες και οι τρολλιες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
χαλια χαλια χαλια...το χειροτερο μαθημα..ουτε 4 εγραψα...ρε παιδια δεν ηταν λιγο δυσκολα τα θεματα?
Βαλάντη φέτος στις πανελλήνιες, ήσουν καθόλου διαβασμένος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dubudubuza
Νεοφερμένος
Έκανα και βλακεία στο Γ αντί για πλήθη(στο τέλος) μετρούσα sum με τα τεμάχια. Πόσο άραγε θα κόψουν για αυτή την απροσεξία;
Κι εγώ sum έκανα στο οποίο πρόσθετα το μέγεθος και τα δήλωσα όλα στις πραγματικές. Αλήθεια με ποια λογική στις λύσεις έχουν στις ακέραιες το μέγεθος και τους χώρους Α και Β?
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βαλάντη φέτος στις πανελλήνιες, ήσουν καθόλου διαβασμένος;
καλα μην κοροιδευεις καθολου εγω το 2005 οταν εδωσα πρωτη χρονια ξερεις ποσα μορια εβγαλα??6000 και δεν μπηκα πουθενα.ηταν η χρονια του συστηματος που σε κοβανε απο τα αποδυτηρια αν δεν ειχες πανω απο 10.ηταν η χρονια της μαριετας(οι παλαιοι θυμουνται).δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι μου εξω απο τη ντροπη.ειχα χαλασει κοντα 20 χιλιαρικα σε φροντιστηρια.δεν πειραζει.ετσι και αυτο το παιδι να πεισμωσει να διαβασει να γραψει καλυτερα του χρονου.
nPb
Επιφανές μέλος
καλα μην κοροιδευεις καθολου εγω το 2005 οταν εδωσα πρωτη χρονια ξερεις ποσα μορια εβγαλα??6000 και δεν μπηκα πουθενα.ηταν η χρονια του συστηματος που σε κοβανε απο τα αποδυτηρια αν δεν ειχες πανω απο 10.ηταν η χρονια της μαριετας(οι παλαιοι θυμουνται).δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι μου εξω απο τη ντροπη.ειχα χαλασει κοντα 20 χιλιαρικα σε φροντιστηρια.δεν πειραζει.ετσι και αυτο το παιδι να πεισμωσει να διαβασει να γραψει καλυτερα του χρονου.
Γιατί ντρεπόσουν; Δεν κοροϊδεύω το παιδί. Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
valantis21
Δραστήριο μέλος
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω στην θεωρια που ελεγε να πουμε ποιος δεικτης αλλαζει στην εξαγωγη απλα τον εγραψα ονομαστικα δεν εγραψα πως αλλαζει οπως δειχνουν οι λυσεις... ρε παιδια δε ελεγε να πουμε πως αλλαζει! μα να χασω ετσι την θεωρια..
Επισης στο τριτο θεμα δεν καταλαβα οτι ηταν αλλο το πληθος των τεμαχιων και αλλο το μεγεθος τους και τα θεωρησα ολα ιδια. δηλωσα τα παντα ακεραια (και τις χωρητικοτητες και τα μεγεθη) και καθε φορα που προσθετονταν δεματα σε καποια αποθηκη, τη χωρητικοτητα της αντιστοιχης αποθηκης την εκανα οση ηταν πλην το μεγεθος του δεματος που μπηκε και το "πληθος" οσο ηταν συν το μεγεθος του δεματος, οχι συν 1... με βαση αυτο το λαθος το υποπρογραμμα το εγραψα ακριβως οπως λεει στις ενδεικτικες λυσεις.
οσο για το Δ το Δ4 το εκανα με πολυ διαφορετικο τροπο απ'οτι εχω δει αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειναι σωστος. αν δεν ειναι ουτε αυτο σωστο ποσο περιπου θα χασω συνολικα απ'ολα αυτα ρε παιδια?
Κριμα γιατι ο προγραμματισμος ηταν το αγαπημενο μου μαθημα, περιμενα να γραψω καλυτερα και μου αρεσε πολυ
Loreley
Περιβόητο μέλος
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το υποπρόγραμμα στο Γ θέμα με συναρτήση δεν μπορώ να το λύσω;
Όχι επειδή, αν κατάλαβα καλά, ζητούσε να βρεθούν και εμφανιστούν στο υποπρόγραμμα
Loreley
Περιβόητο μέλος
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι επειδή, αν κατάλαβα καλά, ζητούσε να βρεθούν και εμφανιστούν στο υποπρόγραμμα
μεσα στο υποπρόγραμμα έπρεπε να τα εμφανίσουμε ;;;
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλακία μου... αν αυτό που υπάρχει μέσα στο υποπρόγραμμα είναι σωστό θα το χάσω όλο;
Δεν ξέρω και ελπίζω πως όχι. Μη ρωτάς για να μην αγχωθείς.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Όχι δεν γίνεται, πρέπει να ξέρωΔεν ξέρω και ελπίζω πως όχι. Μη ρωτάς για να μην αγχωθείς.
Πω ρε πούστη. Μαλακία.
Συγνώμη κιόλας για την έκφραση.
Επίσης, εκεί που ρωτούσε στην εξαγωγή ποιος δείκτης αλλάζει, έπρεπε να πω και τι γίνεται;
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσέχετε τι διαβάζετε γιατί έτσι χάνονται τζάμπα τα μόρια...
"Στη συνέχεια, να καλεί υποπρόγραμμα, το οποίο να βρίσκει και να εμφανίζει"
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
μεσα στο υποπρόγραμμα έπρεπε να τα εμφανίσουμε ;;;
Ναι.
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι παιδιά μέσα έπρεπε
Προσέχετε τι διαβάζετε γιατί έτσι χάνονται τζάμπα τα μόρια...
"Στη συνέχεια, να καλεί υποπρόγραμμα, το οποίο να βρίσκει και να εμφανίζει"
Εγώ τα εμφάνισα στο κυρίως ποσό λέτε να μου κόψει ;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.