dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Υστερα από έναν χρόνο ακομα τα θυμάμαι και μπόρεσα να τα λύσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη σου πω και για 20 πηγαινε ο καλα προετοιμασενος χαχαχα, το 80% που θα δειτε κατω απο 12 δεν ειχαν διαβασει τιποταΤα θεματα ηταν κλασικα θεματα των τελευταιων χρονων...Πιστευω για εναν καλα προετιμασμενο μαθητη δεν υοπηρχε προβλημα και πηγενες ανετα μεχρι το 18...
Τωρα για παραπανω θελει να το εχεις...Πιστευω κανα 16 πηρα(γαμω το Β3...).

Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο καλά προετοιμασμένος πήγαινε άνετα μέχρι το 18; Για ξανασκέψου το.Τα θεματα ηταν κλασικα θεματα των τελευταιων χρονων...Πιστευω για εναν καλα προετιμασμενο μαθητη δεν υοπηρχε προβλημα και πηγενες ανετα μεχρι το 18...
Τωρα για παραπανω θελει να το εχεις...Πιστευω κανα 16 πηρα(γαμω το Β3...).
Καλη επιτυχια σε ΑΕΠΠ και ΑΟΘ!!!
Εμείς που γράφουμε χημεία; Στο διάολο να πάμε;

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ έξυπνα , ίσως ο χρόνος να μην έφτανε για κάποιους για να τα λύσουν όπως επιθυμούσαν...
mitcaki07
Νεοφερμένος

Ο καλά προετοιμασμένος πήγαινε άνετα μέχρι το 18; Για ξανασκέψου το.
γιατι ρε φιλε? Εγω που πιστεβω ημουν καλα προετημασμενος χωρις να ειμαι κανα αστερι επιασα ενα 16 και μπροει και παραπανω..Εκτος απο β3 τα αλλα εβγαιναν
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω ειμαι στο 13 περιπου χωρις πολυ διαβασμα
εχασα 1.5 στα 20 απο βλακεια
ελεος δλδ γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Θάλεια
Διάσημο μέλος

youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωραία θέματα....ναι ήταν δύσκολα και έκρυβαν πολλες παγίδες...ήταν αυξημένης δυσκολίας και μπορω να πω ότι όποιος δεν θυμόταν την τεχνική σε καποιο υποερώτημα λογω αγχους/πιεσης ή δεν του ερχοταν στο μυαλο πώς να το λυσει(γιατι εβαλαν και πραγματα που χρειαζοταν την πρωτοβουλια του υποψηφιου) θα ξεκινούσε το ντομινο της καταστραφής αφου ο χρονος θεωρω οτι ηταν πολυ περιορισμενος...
Υστερα από έναν χρόνο ακομα τα θυμάμαι και μπόρεσα να τα λύσω...![]()
το προβλημα στις πανελλαδικες δεν ειναι αν τα θεματα ειναι ωραια ή οχι.Ναι, συμφωνω και εγω οτι ηταν ωραια και αμα μου τα εδινες να τα λυσω πριν 15μερες θα πορωνομουν. Όμως τη στιγμη που γραφεις δε πορωνεσαι αλλα σκεφτεσαι: ρε γαμωτο δεν τα καταφερα στο β3 και ειμαι ακομα στο 2ο θεμα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τελικα πρεπει να ορισουμε ποιος θελουμε να ειναι ο βαθμος δυσκολιας των θεματων για να ξερουν οι μαθητες τι εχουν να αντιμετωπισουν.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Ο καλά προετοιμασμένος πήγαινε άνετα μέχρι το 18; Για ξανασκέψου το.
Έχεις δίκιο...μέχρι το 19 έγραφε κάποιος άνετα..
mitcaki07
Νεοφερμένος

+10000000το προβλημα στις πανελλαδικες δεν ειναι αν τα θεματα ειναι ωραια ή οχι.Ναι, συμφωνω και εγω οτι ηταν ωραια και αμα μου τα εδινες να τα λυσω πριν 15μερες θα πορωνομουν. Όμως τη στιγμη που γραφεις δε πορωνεσαι αλλα σκεφτεσαι: ρε γαμωτο δεν τα καταφερα στο β3 και ειμαι ακομα στο 2ο θεμα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τελικα πρεπει να ορισουμε ποιος θελουμε να ειναι ο βαθμος δυσκολιας των θεματων για να ξερουν οι μαθητες τι εχουν να αντιμετωπισουν.
Timmy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από το σχολείο μου ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεν το έκανε κανένας(δεν αναφέρομαι σε 10-15 παιδιά, αλλά σε όλους)
Και συνειδητοποίησα ότι στο Δ2 αντί να βρώ λύση στην ανίσωση απλώς την απέδειξα... Αλλά όλα τα όλα μάλλον τα έχω σωστά..
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Β3 είχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.. Έπρεπε να πάς από τριγωνική και μετά από ότι νομίζω να λειτουργήσεις με μονοτονία.. Δε ξέρω..
Από το σχολείο μου ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεν το έκανε κανένας(δεν αναφέρομαι σε 10-15 παιδιά, αλλά σε όλους)
Και συνειδητοποίησα ότι στο Δ2 αντί να βρώ λύση στην ανίσωση απλώς την απέδειξα... Αλλά όλα τα όλα μάλλον τα έχω σωστά..
τριγωνικη εκανα κι εγω λιγο
αρα κατι θα παρω ε???
μια χαρα

Solmyr
Δραστήριο μέλος

ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

να πάνε στο διάολο όλοι
Παιδιά μην σας πάρει από κάτω! Επειδή δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά ούτε η τελευταία φορά που γράφετε διαγώνισμα, ας συνεχίσετε στο επόμενο μάθημα διότι δεν θέλει και πολύ να τα παρατήσετε λόγω χάλιας ψυχολογίας. Τώρα ότι και να λέμε ή να λέτε, η κατάσταση είναι μη αντιστρεπτή. Το ξέρω ότι μιλάω έξω από το χορό και πολλοί μέσα σας λόγω ψυχολογικής έντασης με σκυλοβρίζετε, αλλά προσπαθώ να σας στηρίξω τουλάχιστον ηθικά. Ακόμη κανείς δεν ξέρει πως θα βαθμολογηθούν οι απαντήσεις που δώσατε. Οπότε αναμένετε στο ακουστικό..μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε πιθανά λάθη που κάνατε σήμερα λόγω χρόνου, άγχους,.. φροντίστε να μην τα επαναλάβετε στο επόμενο μάθημα. Το Α και το Ω σε μια εξέταση είναι η ψυχολογία σκέψης. Ξεκινάμε πάντα από τα εύκολα θέματα και προσπαθούμε να αφήσουμε αρκετό χρόνο για τα δύσκολα θέματα. Σε ένα δύσκολο θέμα, φροντίζουμε σε ένα πρόχειρο να αναπτύσσουμε αναλυτικά την εκφώνηση, ακόμη και το κομμάτι εκείνο που είναι κρυμμένο σε λέξεις ή σύμβολα (στοιχεία που καθιστούν την άσκηση δύσκολη). Στην συνέχεια προσπαθούμε να φέρουμε στο μυαλό μας την αντίστοιχη θεωρία ή παρόμοιες ασκήσεις και ξεκινάμε τη σκέψη μας με λόγια...διότι ως γνωστό η μαθηματική σκέψη στο ανθρώπινο μυαλό, δεν εμφανίζεται μια και έξω αλλά αλγοριθμικά, δηλ., κοιτάζω, σκέφτομαι, αναπαράγω τη σκέψη βήμα βήμα. Η δουλειά θέλει χαρτί μολύβι και γραπτή σκέψη. Τηλεσκοπικά στα μαθηματικά, τίποτε δεν λύνεται. Καλή επιτυχία και από μένα!
Gate4
Επιφανές μέλος

Το β3 ειδικά wtf τελείως.
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έκανα δ3,β3 και υπολογίζω 15.5-16.5 που με αφήνει αρκετά χαρούμενο. Τα θέματα ήταν υπερβολικά υπερβολικής δυσκολίας και αφήστε κάποιους να λένε για 18+. Σε λίγο θα μας πουν ότι με μιά ανάγνωση στο σχολικό το πρωί γράφεις άνετα 20άρι.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.