Flaky
Νεοφερμένος
λυπαμαι αλλα τα Σ Λ διαδιδονται ευκολα οποτε δεν νομιζω να ειχαν και τοσο μεγαλο προβλημα ;pΠροσωπικά δε θα το λεγα...
Δηλαδή τι απάντηση να δώσει ένας αδιάβαστος σχετικά με που ανήκει η κατάστρωση προγραμμάτων για την αντιμετώπιση ελλείψεων σε στελέχη;
ή πχ να βρει την παραγωγικότητα της εργασίας (imo το πρώτο πράγμα που θα έλθει πρώτα σε έναν αδιάβαστο μαθητή είναι πολλαπλασιάσει τους εργάτες με το προϊόν).
Και το Α5 επίσης ήταν κάπως λεπτομερή ερώτηση. (αν ανήκει η παραγωγικότητα της εργασίας στα συνολικά μεγέθη).
Και το Α3 δύσκολο για έναν αδιάβαστο που ίσα θα πρόλαβε να κάνει ανάγνωση και να κατανοήσει τη διοίκηση ανθρώπινων πόρων (χωρίς να αποστηθίσει λεπτομέρειες).
-petros
στη χειροτερη 50-50 ειναι
πιο πολυ για τις ερωτησεις αναπτυξης το ειπα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
san_zoulapi
Νεοφερμένος
Στη βιολογια το 4ο θεμα ειχε ασαφεια....Με τον ορο κωδικονια τι ακριβως εννοουν οι κυριοι???Εγω οαντως καταλαβα οτι μεταξυ του κωδικονιου εναρξης και κωδικονιου ληξης ειναι ο ιδιος αριθμος τριαδων νουκλεοτιδιων...
Και αυτο γιατι,κωδικονιο συμφωνα με το βιβιλο ειναι μια τριαδα νουκλεοτιδιων που κωδικοποιει ενα αμινοξυ(Αν εξαιρεσουμε το ληξης)Οποτε εβαλα προσθηκη βασεων....Η βιολογος μου ειπε οτι ειναι σωστο
Συμφωνω....Ηταν πολυ ασαφες. Νομιζω οτι με αυτο που ελεγε εννοοουσε να μην παρουμε την περιπτωση της προσθηκης..Εγω την εγραψα και ειπα οτι απορριπτεται, νομιζο ειναι η καλυτερη λυση.....
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
(καλως σας βρηκα κιολας πρωτο μου post)
Riddle
Νεοφερμένος
Ρε σεις στην ερωτηση για το management ελεγε δε χρειαζονται παραδειγματα οποτε σιγουρα εξω η μεσαια παραγραφος.Αλλα πριν αρχισει και λεει μερικα εργαλεια συστηματος γραφει ως "για παραδειγμα" και αναφερει μερικα.Αυτο θεωρει παραδειγμα η οχι?
Πιστεύω πως όχι.. τα συστήματα τα γράφεις κανονικά...
Flaky
Νεοφερμένος
Ρε σεις στην ερωτηση για το management ελεγε δε χρειαζονται παραδειγματα οποτε σιγουρα εξω η μεσαια παραγραφος.Αλλα πριν αρχισει και λεει μερικα εργαλεια συστηματος γραφει ως "για παραδειγμα" και αναφερει μερικα.Αυτο θεωρει παραδειγμα η οχι?
Κλασσικη ασαφεια του βιβλιου δε λεει καθαρα τι ειναι τα εργαλεια συστηματος και δινει παραδειγματα
νομιζω πως επρεπε να τα αναφερουμε εγω τα εγραψα..
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Riddle
Νεοφερμένος
Οκ εγραψα ολο το ερωτημα αλλα ξεχασα 2 απο αυτα.Ποσο παει η ταριφα?
Αν πιάνει 12/4=3 μόρια ο κάθε συντελεστής μπορείς να ευελπιστείς κάλλιστα και για -1 μόριο..
Flaky
Νεοφερμένος
Εξαρταται απο το βαθμολογητη οταν δεν τα εχεις γραψει ακριβως οπως στο βιβλιο εχεις να το πληρωσεις αυτο δυστηχωςΟκ εγραψα ολο το ερωτημα αλλα ξεχασα 2 απο αυτα.Ποσο παει η ταριφα?
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Καλά αποτελέσματα...
kavazis
Νεοφερμένος
Ούτε μέντελ ούτε βιοτεχνολογία...Και στην ουσία δεν υπήρχε άσκηση
Μόνο θεωρία...
piper_h
Νεοφερμένος
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexia90
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένος
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
πάντως τα σημερίνα θέματα βιολογίας κατευθυνσής δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που έδωσα εγώ πέρσι!ήταν αρκετά πιο δύσκολα και πάρα πολλά από θεωρία εννόω!συμφωνώ ότι θα έπρεπε να έχουν βάλει μέντελ σε κάποιο θέμα!ευτυχώς που δεν δίνω φέτος!!!!!!! πάντως καλή συνέχεια σε όλους
Μην ανησυχεις,την εκαναν τη βλακεια τους και εδωΠαλι ασαφεια παναθεμα τους
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Όχι.Παιδες αμα γραψεις το "Σωστο" "Λαθος" ως "Σ" "Λ"παιζει προβλημα?Ξερω οτι εχει οδηγια πανω αλλα οσους ρωτησα μου παν οτι δε τρεχει τιποτα..
Βέβαια καλό είναι να τα σημειώνεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως σου λέει στην εκφώνηση, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο μεγάλος @@ας ώστε να στο κόψει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.