fockos
Επιφανές μέλος
Προηγούμενα thread:
[24/06/2010] Αγγλικά Ειδικό μάθημα Πανελλαδικές 2010
[25/06/2010] Ελεύθερο σχέδιο Ειδικό μάθημα Πανελλαδικές 2010
Θέματα: Γραμμικό Σχέδιο (26-06-10)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jay18
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marouli.kel
Νεοφερμένος
azwtoo
Νεοφερμένος
antonis-lyk-
Νεοφερμένος
ουτε καν καποια ενημερωση για το τι ωρα βγαινουν...αν 8α αναρτηθουν στο ιντερνετ κλπ
ελεος.........
azwtoo
Νεοφερμένος
antonis-lyk-
Νεοφερμένος
απλα ηταν μεγαλο και πολυς κοσμος δν το προλαβε...κ εγω προλαβα οριακα κ ξεχασα κ κατι πραγματακια......
Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
κ εγώ τα ψαχνω απο το πρωι αλλα δεν βρισκω τιποτα στο ιντερνετ!
ουτε καν καποια ενημερωση για το τι ωρα βγαινουν...αν 8α αναρτηθουν στο ιντερνετ κλπ
ελεος.........
Ούτε γω δε βρίσκω τίποτα και έχω εκνευριστεί, τα καλά τα περσινά γίνονται και τώρα. Είμαι πεπεισμένος οτι δε πρόκειται να βγάλουν τίποτα μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Βλέπεις διάλεξαν να βγάλουν τα αποτελέσματα μια μέρα που το Υπουργείο είναι κλειστό και το ίδιο συμβαίνει και την επόμενη, αύριο δηλαδή, που είναι Κυριακή. Έτσι κανείς δε μπορεί να διαμαρτυρηθεί, όλοι οφείλουν να περιμένουν. Τι να λέμε, οι άνθρωποι είναι "επαγγελματίες"
renoskiller44
Νεοφερμένος
ελευθερο: δυσκολια στην αποδοση σκιας και των προαπαιτουμενων 5 τονων(εμενα που μου ετυχε ασπρη εδρα και ασπρος πινακας τι να πω????), δυσκολια στην τοποθετηση(νοειται θεμα οπου το πλατος βγαινει διπλασιο απο το υψος???),αν δν εβλεπες τις ακτινες της ομπρελας θα βαθμολογηθεις πιο αυστηρα(εγω τις εβλεπα ευτυχως...)!
γραμμικο: πολυ μεγαλο θεμα,"βαριες" οδηγιες με αποτελεσμα ο μαθητης να μπερδευτει και να ξεχασει πραγματα ή να κανει κατι που δεν ζητουνταν,δυσκολια στην τοποθετηση(το κυριο προβλημα του σχεδιου...),ασαφειες και ελλειψη καποιων διαστασεων που θα διευκολυναν τον μαθητη.....βεβαια εγω θα επιμεινω στην προβληματικη τοποθετηση που ηταν και η κυρια δυσκολια...α ναι!εβαλαν και δεντρο οι ανωμαλοι...
αντε τωρα με 22.431 να δω αν πιασω μετσοβειο!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.