0,5 τοις εκατο ελυσε το β3 και συνεπως πηρε πανω απο 18.4 τωρα αν πατωσες φετος και δεν καταφερες να εφαρμοσεις μια φορα το θεωρημα bolzano ειναι δικο σου θεμα ,(το θεμα υπηρχε και στα θεματα του μπαρλα στο τελςο του βιβλιου ),το δ3 φετος το οριο δλδ μια φορα hospital να εκανε καποιος επαιρνε μοναδες το β3 τοτε επρεπε να μετασηχματισεις και να κανεις τριγωνικη για αυτο εδιναν 2 μορια.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε πληροφορω δεν πατωσα καθολου!!! Αυτα που λες τα ελυσα!! Απλα εχω υψηλο στοχο και δεν ξερω αν θα τα καταφερω!!
Συγγνωμη επειδη σε καποια μαθηματα εγραψα πιο καλα απ το μεσο ορο πρεπει να βγαινω και να λεω οπως καποια ψωνια ιατρικης.. Α! Τι ευκολα που ηταν;;;
Αντικειμενικα ολα τα μαθηματα που δωσαμε ειναι δυσκολα ανεξαρτητα απο το βαθμο μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και όσον αφορά τα πιο δύσκολα θέματα των τελευταίων ετών, αυτό μπορούμε να το πούμε μόνο όταν βγουν τα επίσημα στατιστικά. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι ανέβηκαν πολύ οι βάσεις σε σχέση με το 2013-2012-2011, οπότε μπορεί κάποιος αντικειμενικά να πει ότι ήταν πιο εύκολα. Βέβαια για τις βάσεις παίζουν ρόλο 6 μαθήματα, αλλά τα μαθηματικά είναι βαρύτητας... Φέτος για να δούμε αν ήταν εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε τα στατιστικά να δούμε τι έλυσε όλη η Ελλάδα. Δεν έχει νόημα να το κουράζετε άλλο. Επικεντρωθείτε στο επόμενο, αυτό πάει πέρασε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan
Δραστήριο μέλος
Alan
Δραστήριο μέλος
Η ελπιδα με αυτους ηρθε σε καθε τομεα αυτο βλεπω!!
Άκρως λογική απάντηση.
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μην λέτε ότι δεν έχει σημασία, όποιος έδωσε το ΄13 ξέρει τι εννοώ.Θυμάμαι όταν έδινα ο "καλύτερος "μαθητής στο σχολείο μας πήγαινε για πολυτεχνείο φτάνει στο β3 δεν το κάνει μετά πάει στο Γ δεν το κάνει λόγω άγχους και λιποθύμησε .Αυτό το ερώτημα είχε κάψει πολύ κόσμο ακόμα και άτομα που πήγαιναν για 100/100
Άμα δεν το δεις από ψυχολογικής άποψης και το δεις ψυχρά τα φετινά ήταν σίγουρα πιο δύσκολα.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλαζω αποψη για το δ4 δεν λυνεται χωρις τη χρηση της ανισωτικης σχεσης f(x) μικροτερο ισον του χ ουτε και παιρνοντας το γινομενο.αναγκαστικα δυστυχως πρεπει να σου κοψει να παρεις την ανισωση και να βγαλεις το προσημα αλλα δεν θεωρω και αδιανοητο να το σκεφτει καποιος εφοσον το εχει απο το εμβαδον.
τελειωνοντας το γ2,γ4 ειναι απλα αν εχεις ψυχραιμια.θεωρω οτι κακα τα ψεματα θα υπαρξουν παιδια που θα γραψουν 18,19,,20 και μην νομιζετε οτι αυτα τα παιδια ειναι ευφυη ουτε αινσταηδες.απλα καναν καλη προετοιμασια,ειχαν ψυχραιμια(εμεις καλα τα λεμε εξω απο το χορο) και τα ελυσαν.ισως διανοια να ειναι αυτος που θα παρει στρογγυλο 20 και δεν του ξεφυγει ουτε μοριο.τωρα σε συγκριση με περσι οσο και αν καποιοι πονανε περσι ηταν της πλακας τα θεματα επιπεδου 2009 και 2007 για αυτο οι βασεις πηγανε στα ουρανια.φετος ηταν τα πιο δυσκολα που εχουν πεσει ποτε.δεν θα πω οτι ηταν τα πιο εξυπνα απλα ηταν τα πιο δυσκολα απο αποψη ογκου θεματων και αιτιολογησεων και αγχους φυσικα.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Έλεγα να μη σχολιάσω, αλλά δε κρατήθηκα τελικά:Σιγα μονο λιγα μορια επιανε το Β3
Και σε αυτους που εγραψαν εστω και κτ χαριστηκε
Χωρια που το εγραψε το 1%
Μην τα συγκρινουμε!!
Denise, έκανες τον κόπο να διαβάσεις όλο το post μου?? Από όλα όσα έγραψα, εσύ κατάλαβες ότι επειδή το '13 το Β3 έπιανε λίγα μόρια, συνιστούσε διαγώνισμα "ευκολότερο" από το φετινό;; Για το ψυχολογικό κομμάτι, που αναλύσαμε πολλοί εδώ μέσα για τα θέματα του '13, κατάλαβες κάτι; Sorry κιόλας, αλλά ποιος χέστηκε για το αν ήταν πιο δύσκολα τα θέματα του '13 από του '15;;; Εγώ, βλέπω πως οι περισσότεροι που έχουν καταφύγει σε συγκρίσεις εδώ μέσα (και όχι σε απλή αναφορά της δυσκολίας) είναι τελικά πολλοί φετινοί υποψήφιοι, και όχι περσινοί ή προπέρσινοι. Με το να τονίζεις (όχι εσύ, ο καθένας) το πόσο "δύσκολα" ήταν τα θέματα στα οποία εξετάστηκες, δε μεγαλώνει το 'κατόρθωμά' σου να γράψεις καλά. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος. Έχετε υπομονή. Εδώ ακόμη οι εξετάσεις δεν τελείωσαν, και έχουν ήδη αρχίσει μερικοί να μιλάνε για βάσεις...
Επίσης. Πού άκουσες ότι χαρίστηκε το θέμα σε όσους έγραψαν κάτι? Τι αυθαίρετα πορίσματα είναι αυτά;;
Το αν δεν ξερεις μην μιλας το λεγαμε στο δημοτικο!!!
Του 13 ηταν ευκολα και χιλιολυμενα στα διαφορα βοηθηματα
Δν βλεπω λογω να χασεις τοτε στ θεμα Δ μορια!!
Αυτοι που εδωσαν τ 13 νομιζουν οτι εγραψαν θεματα της Νασα
Για να ηρεμησουν λιγο!!!
τώρα πέφτεις στην παγίδα, να λες όσα λένε αυτοί που κατηγορείς. Δε μπορείς να κρίνεις θέματα στα οποία ΔΕΝ έδωσες, και τα έλυσες μόνη σου σε χαλαρές συνθήκες και όχι σε συνθήκες Πανελλαδικής εξέτασης. Με την ίδια λογική, όπως εσύ δε βλέπεις το "λόγο να χάσεις μόρια στο Δ, του '13" έτσι και ο του '13, δε βλέπει το "λόγο να χάσεις εσύ μόρια στο φετινό Δ". Απλό είναι, καθώς μιλάτε και οι δύο πλευρές, υπό άλλα δεδομένα, σε άλλες καταστάσεις.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ήθελα και εγώ να δώσω με τη σειρά μου μια γνώμη σχετικά με τα θέματα γενικότερα αλλά και με το δ1 ειδικότερα έχοντας γράψει χτες αρκετά καλά...μπορεί όντως να μην είχαμε το περιβόητο β3 αλλά τα θέματα θεωρώ πως έχουν κυμανθεί σε εξαιρετικά υψηλή δυσκολία και καλό θα ήταν να μην κοροιδευομαστε ως προς το ότι ήταν ανάλογο με τα περσινά γιατί απλώς δεν ήταν. Σχετικά τώρα με το δ1 που αρκετοί παλαιότεροι υποψήφιοι θεωρείτε ότι ήταν απλά μια αντιπαραγωγισουλα ένα έχω μόνο να πω... Πλαναστε πλανην οικτραν... Το δύσκολο δεν ήταν να βρεθεί η σχέση για την f αλλά να χτιστεί ταυτότητα ώστε να είναι δυνατή η εμφάνιση του τύπου της. Καλό θα ήταν επίσης να καθίσετε και να λύσετε τα θέματα πλήρως σε τρεις ώρες πρώτου αρχίσετε τις εξυπνάδες για την ευκολία τούς... Άλλο με το μυαλό και άλλο να πρέπει να γράψεις πλήρεις αιτιολογισεις... Σχετικά με τη δημοσκόπηση επιβεβαιωνεται για άλλη μια φορά πώς το φόρουμ μας δεν έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αριστούχων αλλά τρολλ... Αυτά τα ολίγα... Ευχαριστώ για την υπομονή σας
ΥΓ το έχω λύσει χτες το δ1... Δεν βγάζω γκρίνια επειδή ζοριζομαι που δεν το έκανα... Κινούμαι στο 17+ για όσους θα σπεύσουν να ξεκρεμασουν τα φτυαρια τους σχετικά με το ότιδεν διάβασα αρκετά! Πολλά φιλιά σε όλους!
Έχω να αγγίξω μαθηματικά (η γελοία στατιστική Α' εξαμήνου δεν μετράει) έναν ολόκληρο χρόνο, από τότε που έδινα πανελλαδικές. Το Δ1 μου πήρε μετρημένα 5 λεπτά μέχρι να φτάσω στον τύπο που ζητούσε η άσκηση: ήθελε απλά λίγη άλγεβρα. Δεν ήταν τίποτα τρομερό. Δεν αντιλέγω για τα υπόλοιπα ερωτήματα, αλλά όποτε ακούω για το Δ1, πεθαίνει ένα κομμάτι της ψυχής μου: είναι τετριμμένο αντικείμενο, το e^-(κάτι) αμέσως παραπέμπει σε κλάσμα 1/e^(κάτι), και από εκεί η λύση εμφανίζεται μόνη της. Καταλαβαίνω την ψυχολογία του υποψηφίου, πολύ πρόσφατα ήταν και τα δικά μας (αν και γελοία μπροστά στου 13 και τώρα του 15), αλλά το Δ1 συγκεκριμένα ήταν ένα ερώτημα δώρο για όλους όσους είχαν λύσει αρκετές ασκήσεις.
Τα θέματα ήταν απαιτητικά, αλλά για κάποιον που ήταν άριστα προετοιμασμένος δεν υπήρχε κάτι που ήθελε τρελή έμπνευση, απλά εμπειρία (δεν δέχομαι το 'και τι γίνεται για τους μη άριστους', ο καθένας πρέπει να προσπαθεί για τα 20.000 μόρια άσχετα από την σχολή. Επίσης το φροντιστήριο δεν είναι απαραίτητο: βοηθάει, αλλά αν κάποιος μάθει να λύνει τα πάντα στα γνωστά βοηθήματα, δεν χρειάζεται βοήθεια).
Γενικά σταματήστε να λέτε ότι τα θέματά σας ήταν ΤΑ τρελά. Κάθε εξέταση έχει τις δυσκολίες της: το ότι υπάρχουν υποψήφιοι που έλυσαν τα θέματα, και άρα υπάρχει διαβάθμιση, δείχνει ότι η επιλογή τους από την ΚΕΕ ήταν σωστή. Επικεντρωθείτε σε Χημεία/ΑΕΠΠ και Φυσική τώρα και αφήστε την γκρίνια για μετά, γιατί το παιχνίδι δεν κρίνεται από ένα μάθημα. Και όπως αναφέρθηκε σωστά, 1000 φορές δύσκολα θέματα στα Κατεύθυνσης παρά εύκολα, γιατί αλλιώς η έκθεση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις, και εκεί είναι απλά παιχνίδι τύχης.
Pinkman
Νεοφερμένος
Αλεξάνδρα22
Νεοφερμένος
Όχι να μας πηδήξουν θέλουνΈχουν σκοπό να μας καταστρέψουν?
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
άσχετο το ξέρω αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχουν 100αρια σε όλη την Ελλάδα
Dias
Επιφανές μέλος
Κι όμως υπάρχουν...Έχει δει ποτέ κανείς σας άτομο να γράφει 100/100 στις πανελλήνιες στα μαθηματικά?? Εγώ ξέρω άτομο μέχρι 91/100 - άσχετο το ξέρω αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχουν 100αρια σε όλη την Ελλάδα
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι όμως υπάρχουν...
χαχαχα Λιακόπουλος ε???? σίγουρα θα υπάρχουν αλλά ελάχιστα θεωρώ....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εκλαψα πραγματικα!!! Πολυ καλοοοMετά από κόπο βρήκα τα επαναληπτικά θέματα των φετινών πανελληνιών
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα Λιακόπουλος ε???? σίγουρα θα υπάρχουν αλλά ελάχιστα θεωρώ....
Είχα φτάσει κοντά (99), but no cigar.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
ειδικά γ2 και γ3 θα κλάψουν ολοι δε μιλω για τα σλΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εκλαψα πραγματικα!!! Πολυ καλοοο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.