dalebarbie
Νεοφερμένος
Γενικά θεωρώ ότι όποιος είχε λιώσει μπάρλα έγραφε σχετικά καλά τα θέματα αυτά σκόρπια υπάρχουν στον μπάρλα Τώρα θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές ήταν πιο δύσκολα από πέρυσι και θα σημειωθούν χαμηλότερες βαθμολογίες (ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ -ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ) θεωρώ ότι ήταν σίγορα αρκετά πιο δύσκολα από πέρυσι χωρίς καμία αμφιβολία !!! Καλή επιτυχία Παιδιά !!!! Και μην ξεχνάτε όσοι είστε τεχνολογική ότι σίγουρα θα υπάρξει πτώση βάσεων μόνο και μόνο από τα μαθηματικά !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Β δεν είχε πράξεις...πολύ λίγες...στα άλλα συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί σου.Η θεωρία αναμενόμενη χθες έβλεπα πολλά παιδιά στο ischool να λένε για θετ και τοπικό ελάχιστο ..πάμε στις ασκήσεις σίγουρα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι..μόνο και μόνο από θέμα Β ..το Β δεν το θεωρώ δύσκολο σαν εξυπναδα απλώς έχει πολλές πράξεις για θέμα β που πέρυσι δεν είχε Τα πρώτα ερωτηματάκια στα θέμα Γ ΚΑΙ Δ δεν είναι δύσκολα τα άλλα θέλουν πολύ δουλειά και πράξεις ..πολλές πράξεις ..Γενικά τα θεωρώ πολύ πιο δύσκολα από πέρυσι αλλά σε καμία σύγκριση με του 13 μην τρελαθούμε ...Επίσης εμένα μου θύμισαν πολύ μπαρλίτο γενικά εγώ επειδή είχα λιώσει πολλά βιβλία μαθηματικών (τα λάτρευα) μέχρι και Ρώσικης Ολυμπιάδας ..μου ταιριάζουν πολύ με μπάρλα (ο οποίος είνα πολύ πιο δύσκολος από παπαδάκη και γενικά από βιβλία σαββάλα πχ)
Γενικά θεωρώ ότι όποιος είχε λιώσει μπάρλα έγραφε σχετικά καλά τα θέματα αυτά σκόρπια υπάρχουν στον μπάρλα Τώρα θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές ήταν πιο δύσκολα από πέρυσι και θα σημειωθούν χαμηλότερες βαθμολογίες (ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ -ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ) θεωρώ ότι ήταν σίγορα αρκετά πιο δύσκολα από πέρυσι χωρίς καμία αμφιβολία !!! Καλή επιτυχία Παιδιά !!!! Και μην ξεχνάτε όσοι είστε τεχνολογική ότι σίγουρα θα υπάρξει πτώση βάσεων μόνο και μόνο από τα μαθηματικά !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Navarro1996
Νεοφερμένος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Ακόμη κι έτσι όμως έχουμε πιθανότητες να μπούμε και εκεί πρέπει να εστιάσουμε.
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Navarro1996
Νεοφερμένος
kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
dalebarbie
Νεοφερμένος
Δε λάθος το πήγα με bolzano δ2 το εμβαδόν το σταμάτησα ένα βήμα πριν και μιγαδικους το τελευταίο έχω χάσει 2-3...πάνω από 16.5-18 είμαι χαρούμενος.. Και σίγουρος ότι οι βάσεις θα φτάσουν τα επίπεδα του 13
Θ πέσουν σίγουρα !αλλά μην λες τέτοια το 13 με ένα 17 μαθηματικά κατεύθυνσης ήταν σαν να είχες γράψει 19 δεν θα πέσουν τόσο.. μη ξεχνάς ότι το 13 είχαν παλουκώσει και στα άλλα μαθήματα κάτι που δεν δείχνουν να το έχουν κάνει μέχρι σήμερα ..θα δούμε πως θα πάει όμως..
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η βιολόγος μου..μου είπε ότι δεν έχει βάλει πάνω από 80 και μαθηματικά άκουσα σμρ πολλά παιδιά ότι δεν γραψαν καλά συμφωνώ ότι του 13 τα μαθηματικά ήταν πιο δύσκολα αλλά η φετινή βιολογία ήταν πιο δύσκολη..στο 3 πεδίο ναι είμαι σίγουρος ότι θα είναι σαν του 13..αν η χημεία και η φυσική έχουν μια κάποια δυσκολία
Μη τρομοκρατεις τον κοσμο γιατι τα γραπτα της βιολογιας σημερα θα πανε στα εξεταστικα κεντρα και μεθαυριο θα αρχισει η διορθωση τους φιλε μου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.