dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2015, να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια...
Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα.
Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί.
Θέματα!
Απαντήσεις
Προηγούμενα μαθήματα:
[18/5/2015] Νεοελληνική Γλώσσα
[20/5/2015] Ιστορία Γενικής Παιδείας
[20/5/2015] Μαθηματικά Γενικής Παιδείας
[20/5/2015] Φυσική Γενικής Παιδείας
[20/5/2015] Βιολογία Γενικής Παιδείας
[22/5/2015] Βιολογία Κατεύθυνσης
[22/5/2015] Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
[22/5/2015] Χημεία - Βιοχημεία
[22/5/2015] Νεοελληνική Λογοτεχνία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Πρωταγόρας και εισαγωγή σε ΣΛ! Τρολάρει άγρια το υπουργειο φέτος!
eduard
Νεοφερμένος
Θουκιδίδης για άγνωστο. Τι να πει κανείς;;;
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Εντελώς αναμενόμενα τα θέματα.
Θουκιδίδης για άγνωστο. Τι να πει κανείς;;;
Δε ξέρω αν είναι επειδή πλέον ειμαι ντεφορμέ στο άγνωστο αλλά είναι λίγο τσιμπημένο!
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ ωραία ερωτήματα στο γνωστό και το άγνωστο δουλεύεται εύκολα πιστεύω.Μακάρι να πάνε καλά τα παιδιά μας!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά, εισαγωγή σε ΣΛ;; Σοβαρά τώρα;;
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ο Θουκυδίδης είναι απαιτητικός αλλά το συγκεκριμένο άγνωστο μου φάνηκε οκ, δε ξέρω.
Το γνωστό ήθελε αρκετή ανάπτυξη αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το χαρακτηρίσω δύσκολο.Σίγουρα σχετικά πιο απαιτητικά από πέρσι.
΄Αντε καιρός ήταν να μπει Πρωταγόρας.
Guest 712911
Επισκέπτης
Το γνωστό ήθελε αρκετή ανάπτυξη αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το χαρακτηρίσω δύσκολο.Σίγουρα σχετικά πιο απαιτητικά από πέρσι.
E εντάξει, γνωστό είναι, την ανάπτυξή του θα την θέλει. Τι πιο απαιτητικό είχε ο φετινός Πρωταγόρας από τον περσινό Αριστοτέλη; Εμένα γενικά σαν θέματα μου φαίνονται πιο εύκολα από πέρσι.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
E εντάξει, γνωστό είναι, την ανάπτυξή του θα την θέλει. Τι πιο απαιτητικό είχε ο φετινός Πρωταγόρας από τον περσινό Αριστοτέλη; Εμένα γενικά σαν θέματα μου φαίνονται πιο εύκολα από πέρσι.
Πέρσι η μια ερμηνευτική με τα είδη των αρετών έβγαινε καθαρά από τη μετάφραση. Φέτος ήθελε και κάποια παραπάνω σχόλια.Για αυτό είπα σχετικά πιο απαιτητικό.Δε θεώρησα δύσκολα τα θέματα.
Για πιο εύκολα από πέρσι δε ξέρω. Τα περσινά τα χα δώσει και όσον αφορά το γνωστό ήταν πιο βατά.
Νομίζω το πιο γελοίο φέτος ήταν το Σ-Λ.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Πέρσι η μια ερμηνευτική με τα είδη των αρετών έβγαινε καθαρά από τη μετάφραση. Φέτος ήθελε και κάποια παραπάνω σχόλια.Για αυτό είπα σχετικά πιο απαιτητικό.Δε θεώρησα δύσκολα τα θέματα.
Για πιο εύκολα από πέρσι δε ξέρω. Τα περσινά τα χα δώσει και όσον αφορά το γνωστό ήταν πιο βατά.
Νομίζω το πιο γελοίο φέτος ήταν το Σ-Λ.
Εγώ πάλι θεωρώ ότι όλες οι απαντήσεις βγαίνουν από το κείμενο, αλλιώς δε θα μας το έδιναν καν. Και τα υπόλοιπα μπλα μπλα τα βάζουμε εμείς συνδυάζοντας τα σχόλια του βιβλίου με αυτά από κάποιο βοήθημα. Είναι απλή η δουλειά στο γνωστό. Και τέσπα, ένας λόγος παραπάνω που θεωρώ ότι ο Πρωταγόρας είναι πιο εύκολος από τα Ηθικά Νικομάχεια είναι η "φύση" του αποσπάσματος του έργου, δηλαδή ο μύθος. Σαν παραμυθάκι μου φαινόταν εμένα, αλλά από την άλλη μπορεί μόνο εγώ να το είδα έτσι.
tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για εμένα μη αναμενόμενο ο Πρωταγόρας! Δεν είχα διαβάσει καθόλου σχόλια και εισαγωγή! Καλά που ήξερα μετάφραση και καλά που ήταν αυτό το ιλλαροτραγωδικό ΣΛ αντί θεωρίας! Οι ερωτήσεις μου φάνηκε ότι έβγαιναν! Δεν δίνω και όρκο βέβαια!
Όσον αφορά το άγνωστο, εγώ δυσκολεύτηκα πολύ στην απόδοση του κειμένου! Η γραμματική ήταν βατή! Η πρώτη άσκηση συντακτικού ακολουθούσε το κείμενο ενώ ο πλάγιος λόγος(4 δυνατοί τρόποι?) ήταν εύκολος!
Εσείς τι λέτε?
ΔΕΣΜΗ3
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.