Ποιος δεν θα είναι ευχαριστημένος έτσι??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αυτό είναι άδικο γιατί τα κριτήρια δεν θα είναι ίδια. Και τι θα γίνει αν κάποιος έχει λύσει το Γ4 αλλά όχι τέλεια πχ πιάνει 5/7;Ρε παιδιά, τι θα γίνει με εμάς που από το 3ο θέμα είχαμε λύσει το Γ1 και το Γ4? Θα είναι σαν να έχουμε λύσει το 1/3 της άσκησης: Αφού είχαμε λύσει την μισή άσκηση! Προτείνω όλοι να διαμαρτυρυθούμε! Το δίκαιο είναι όσοι έχουν γράψει το Γ4 και το έχουν καταφέρει να τους το πάρουν σωστό ενώ όσοι το έχουν λάθος να μοιραστούν τα μόρια!
Ποιος δεν θα είναι ευχαριστημένος έτσι??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Aν το 14 ειναι πατος σε αυτο το μπουρδελο που γραψαμε σημερα τοτε εγω τι να πω?ειχα πει οτι δε θα μπω στο φορουμ μεχρι να τελειωσουν τα μαθηματα αλλα δεν αντεξα!
σημερα απλα ΠΑΤΟΣ~!ή μαλλον ΑΠΟΠΑΤΟΣ~!
εχω γραψει γυρω στο 14 και μπορουσα ρε γμτ παρα πανω...αλλα ποσο ηλιθια παιζει να μουν εκεινη την ωρα....
ολα τα θεματα τα παλεψα μεχρι τελευταιο λεπτο.ελυσα ολο το α θεμα το β2 το γ1 το γ2 ολοσωστα.μετα β1 κυκλωσα το σωστο(κωλοφαρδια) και εκανα και μια αιτιολογηση του κ**λου.το β3 δεν κυκλωσα το σωστο αλλα το εχω αιτιολογησει μεχρι ενα σημειο.γ3 εκανα λαθος στις πραξειςγ4 εγραψα 2 σειρες ετσι για να μη το αφησω δ1 λαθος δ2 σχεδον σωστο δ3 σχεδον σωστο δ4 παραπανω απο το μισο σωστο.
τα θεματα κατ εμε ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...και το μονο που καταφεραν ηταν να με απογοητευσουν.να με βαλουν να κλαιω 2 ωρες και να ζαλιζομαι ακομη και τωρα.τπτ αλλο δεν καταφεραν.
μια ερωτηση μονο...αν π.χ. στο β3 εχω κυκλωσει λαθος αλλα εχω αιτιολογησει ενα μεγαλο μερος σωστα θα την κοιταξουν καθολου την αιτιολογηση ή κοιτανε μονο τη σωστη απαντηση και αν ειναι λαθος δεν κοιτανε καθολου την αιτιολογηση;;;
Johnny15
Επιφανές μέλος

Μα πώς μπορούν και ακυρώνουν ολόκληρο υποερώτημα ενώ μερίδα μαθητών το έχει λύσει; Μιλάμε για τρελή αδικία για τα ίδια τα παιδιά δηλαδή.![]()
Δεν το ακυρώνουν επειδή δεν έλυσαν μερικοί ή επειδή η΄ταν δύσκολο, αλλά επειδή είχε λάθος διατύπωση και δεν την διόρθωσαν.
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος

minos_94
Νεοφερμένος

Έτσι το 10/20 πιάνεται άνετα....απο κεί και πέρα θέλει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Hackerspy
Νεοφερμένος

Δεν το ακυρώνουν επειδή δεν έλυσαν μερικοί ή επειδή η΄ταν δύσκολο, αλλά επειδή είχε λάθος διατύπωση και δεν την διόρθωσαν.
Φιλε το ελυσες????????????????
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μετά θα γίνει αναγωγή στα 100, so;Γιατί μοιράζουν τις μονάδες και δεν το υπολογίζουν στα 75 κι όχι στα 100? Δεν γίνεται?
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
...αλλά τι να περιμένεις απο μια υπηρεσιακή κυβέρνηση???
όμως,το πρωί αντιλήφθηκαν το "ασήμαντο" λάθος στο Γ3...
dimijim
Διάσημο μέλος

Το θέμα ήταν ΛΑΘΟΣ!
Κι εμένα αν μου έλεγαν "την πρώτη φορά που η Κ γίνεται μέγιστη", θα σκεφτόμουν πολύ διαφορετικά το θέμα
Θα σκεφτόμουν την ανακύκλωση, ότι η ράβδος μπορεί να πάρει και ψηλότερα, ότι υπάρχουν οριακές τιμές στην ω κτλ κτλ κτλ
Ήταν λάθος διατυπωμένο και θα ήταν αδικία να μείνει ένα τέτοιο θέμα απ τη στιγμή που υπάρχει ΕΣΤΩ κι ένα άτομο που θα μπορούσε να τη λύσει σωστά αν ήταν ορθώς διατυπωμένη
Και στο κάτω-κάτω, εσείς τα σαΐνια που βρήκατε την ανακύκλωση, γιατί δεν το στείλατε στην ΚΕΕ;
Ή να πιστέψω πως ούτε ένας απ εσάς δεν ασχολήθηκε με το θέμα πριν τη δυνατή αποχώρηση;
Μην το παίζεται θιγμένοι...
Αφού το λάθος ήταν επιστημονικό τότε το θέμα θα έπρεπε να ακυρωθεί
Θα θεωρούσα καλύτερο αν άκουγα απ εσάς πως οι μονάδες του Γ4 θα έπρεπε πιθανόν να κατανεμηθούν σε άλλα θέματα ή να βαθμολογηθούμε όλοι με άριστα το 93.
Απ τη στιγμή όμως που το πρόβλημα είχε λάθος επιστημονικό, κι αφού δεν το αντιληφθήκαμε εγκαίρως, αυτό πρέπει να ακυρωθεί.

Νομιζω ειναι κλασσικα θεματα και βατα με την πρωτη ματια.. απλα ειναι παρα πολλα τα ερωτηματα και δεν νομιζω να εφτανε ο χρονος για τους υποψηφιους! Το Β3 μου φαινεται λιγο δυσκολο ..
κοπελια εσυ που λες οτι ηταν βατα κατι τρεχει με σενα...η εισαι τοσο καλη στην φυσικη η μας δουλευεις...
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και πάλι από κάποιους λύθηκε! Μου φαίνεται άδικο κάποιοι που έχασαν χρόνο και τελικά το έλυσαν να μην ανταμειφθούν γι' αυτό. Έστω και με λάθος διατύπωση.
Καλά όσο για το τελευταίο απαράδεκτο για την επιτροπή. Τρελό fail.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

sarstr
Νεοφερμένος

Vasilisepik
Νεοφερμένος

Ορφέας46134
Νεοφερμένος

ελυσα τα παντα.....εκανα ενα Σ-Λ λαθος και εχασα το μισο Δ4(μαλλον 3-4 τοις εκατο)
τωρα που ελυσα το Γ4....δεν κερδιζω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο το Δ4;;;;
θα μεινω στο 96???

DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.