Alexthekiller
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasv92
Νεοφερμένος
https://www.minedu.gov.gr/aexetaseis2012/themata-imerisiwn-gel-epal-2012/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην λέτε μλκιες για τα θέματα. Είναι γελοία για αυτούς που έχουν διαβάσει. Πέρυσι έδωσα και δεν συγκρίνονται...
Και διαβασμενος να ειναι οταν βλεπεις τις 7 σελιδες και τις ν+1 ασκησεις τους σου ερχεται κολπος στην αρχη.Σημασια δεν εχει να συγκρινουμε συνεχως με την προηγουμενη χρονια αλλα να κρινουμε αντικειμενικα.Επιπροσθετως δεν εχει βγει ακομα κανενα παιδι να μας πει πως ειναι τα θεματα.Μπορει να τους φανηκαν ευκολα μπορει και δυσκολα.Με το να λες ομως πως ειναι γελοια προκαλεις.
Μοιραια υπαρχουν και παιδια που δεν θα γραψουν αν και διαβασαν....
Η λεξη γελοια ειναι πολυ βαρια ειδικα οταν αναφερομαστε για θεματα Πανελλαδικων.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ημουν ευγνωμων αν καποιος ελεγε μια ενδεικτικη απαντηση συμφωνα με τα δικα του λεγομενα για τα πολλαπλης
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Για ποιο λόγο έχει βάλει το υπουργείο παιδείας τα θέματα φυσικής των εσπερινών στα θέματα φυσικής των ημερήσιων;
https://www.minedu.gov.gr/aexetaseis2012/themata-imerisiwn-gel-epal-2012/
Προφανώς πρόκειται για κάποιο προσωρινό λάθος.
Το κατέβασαν ήδη.
challenger
Επιφανές μέλος
Πιο πολλα την επομενη.Θα φτασουν και 10 σελιδες του χρονου!
και μεις 7 σελιδες ειχαμε... μην εισαι παραπονιαρης!
το πρωτο και το τριτο ειναι το γ. Το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο καλυτερα ας απαντησει αλλος. το τεταρτο ειναι το γ νομιζωΠιο πολλα την επομενη.Θα φτασουν και 10 σελιδες του χρονου!
Θα ημουν ευγνωμων αν καποιος ελεγε μια ενδεικτικη απαντηση συμφωνα με τα δικα του λεγομενα για τα πολλαπλης
labis777
Νεοφερμένος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
???Eιδικα το Α δεν την παλευει με τιποτα αυτο που ειπεςΑ Β Γ Α Τα πολλαπλής.
Οκ!το πρωτο και το τριτο ειναι το γ. Το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο καλυτερα ας απαντησει αλλος
Itach1
Διάσημο μέλος
giorgos_dr
Νεοφερμένος
Alexthekiller
Νεοφερμένος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα το τελευταιο δεν γινεται να ειναι το Α γιατι τα ραδιοκυμματα ειναι στην κορυφη της λιστας οποτε απο εκει βλεπεις το λαθοςΤελικά το πολλαπλής είναι σίγουρα Γ Β Γ Α ?
Eχω την λιστα με τα μηκη εδω μπροστα μου δεν το λεω επειδη το εβαλα.
giorgos_dr
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
Το Δ θέμα καμία σχέση με το περσινό! Πιο εύκολο...
τυχεροι οσοι εδιναν φετος!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
τυχεροι οσοι εδιναν φετος!
Μια δύσκολη άσκηση, που κάναμε και 20 φορές συνολικά, την έβαλαν.
To θεμα Δ ηταν πολυ ευκολο.Απλα δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω αλλα το Θεμα Γ με δυσκολεψε περισσοτερο..
Το θέμα Γ μου φάνηκε πιο δύσκολο σε σχέση με το Δ.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Hθελαν πολλες πραξεις γαμωτο.Εμενα προσωπικα δεν μου εφτασε καθολου ο χρονος τι να εκανα???Δεν προλαβαινα να λυσω ολα τα υποερωτηματα του μονο το Γ1 Γ2 που ηταν και ευκολα το Γ3 το ψιλοελυσα και το Γ4 απλα το δικαιολογησα.Το Δ το ελυσα ολο γιατι μια ασκηση υπηρχε κινδυνο να βαλουν για 4ο θεμα απο το κεφαλιο ταλαντωσεων για δυσκολη και ηταν αυτο και το εβαλαν.Μια δύσκολη άσκηση, που κάναμε και 20 φορές συνολικά, την έβαλαν.
Το θέμα Γ μου φάνηκε πιο δύσκολο σε σχέση με το Δ.
Τεσπα αφηνουμε στην ακρη και αυτο το μαθημα.Ουτως η αλλως δεν ειχα και μεγαλες βλεψεις εδω περα.Στα μαθηματικα περιμενω πολλα απο τον εαυτο μου.Τα λεμε παιδες την Δευτερα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.