Guest 292010
Επισκέπτης

Κάτσε λύσε τα και μετά πες, με την πρώτη ματιά και εγώ γράφω 25/20![]()
Νομίζω η απάντηση μου περιλαμβάνει τις επιθέσεις σε όσους μένουν στη λέξη βατά. Εγώ μαζί σας είμαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Επισης μου ειπε πως το τριτο ειναι λαθος(απο αποψη φυσικης δεν γινεται να επιταχυνετε συνεχως επι απειρο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos
Διάσημο μέλος

Ξέρω ότι ακούγεται "κλισέ" αλλά ισχύει ότι δεν μπορείς να πεις τίποτα από τώρα..Λοιπόν... εγώ στόχευα για 20αρι... και είχα όλα τα φόντα να το πιάσω!
όμως με το που φθάνω στο θέμα Β... σαν να έκλεισαν οι διακόπτες... μιλάμε έπαθα ολικό blackout!! Ούτε πως με λένε δεν θυμόμουν.
δεν έχω φάει μεγαλύτερη ήττα στη ζωή μου, από τις 12:30 που έφυγα από το σχολείο έχω πλαντάξει στο κλάμα και δεν μπορώ να συνέλθω.
Την σχολή μου την έχασα πλέον... και μη μου πείτε πως τίποτα δεν τέλειωσε
αφού και στα επόμενα 3 μαθήματα και 20 να γράψω... αν έχω γράψει ένα 10 στη καλύτερη περίπτωση στη φυσική
το 18 της βάσης της σχολής δεν το πιάνω ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα
έτσι και αλλιώς στα μαθηματικά δεν πίστευα απο την αρχή πως θα έγραφα... εδώ δεν έγραψα φυσική πως πίστευα πως τό'χα
Και δεν φταίει η δυσκολία των θεμάτων... φταίω αποκλειστικά εγώ και μόνο εγώ
που επέτρεψα το άγχος να με νικήσει. Τώρα που ξανακοιτάω τα θέματα με ηρεμία μπορώ να πω πως έχω λύσει πολλά τέτοια παρόμοια
και μπορούσα να τα λύσω....
Τέσπα κάπου εδώ εγώ προσωπικά έφθασα στο τέλος.
Αν οι επιδόσεις όλων σας είναι σαν τις δικές σου, τότε τίποτα δεν θεωρείται χαμένο.
Υπήρχαν και πέρσι τέτοια άτομα μες στο forum που περίμεναν θαύμα για να μπούν στη σχολή που θέλανε.
Δεν πρέπει να τα παρατήσετε από τώρα. Ο σκοπός σας είναι να μαζέψετε όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια, ανεξαρτήτως της περσινής βάσης της σχολής σας.
Προσπάθηστε στα επόμενα να είστε πιο ψύχραιμοι, και "στα@@στές"!!
PSholic_xD
Νεοφερμένος

Έχασα το Γ4 αν και το έχω ξαναλύσει (έκανα μόνο επίλυση το θεμελιώση νόμο της στροφικής,κουβαλόντας το αγων,μπαςκαι πιάσω κανα μόριο),στο Δ1 στην απόδειξη έβαλα ένα λάθος πρόσημο και αν και μου βγήκε Κ1+Κ2,είναι λάθος η απόδειξη.
Τώρα,έχω λύσει όλα τα άλλα,ΑΛΛΑ...στο Γ2 αντικατέστησα όπου l=3m αντί για 0,3m που έδινε η εκφώνηση.Οπότε και στο Γ3 μου βγήκε λάθος η γωνιακή ταχύτητα αν και έχω πάρει σωστά το Θεώρημα μεταβολής της Κινητικής.Πόσο λέτε να μου κόψουν? :/
Ήταν μάθημα που στόχευα ψηλά,και είχα τη δυνατότητα με τα θέματα που έπεσαν σήμερα να πιάσω ένα 90+.Δυστυχώς θα αρκεστώ σε ένα 80-85 όπως υπολογίζω!

Σε συνδυασμό με το οτι δίνω 2η χρονιά και με την (έστω μικρή) απώλεια μορίων στο Γενικής,νιώθω απίστευτα απογοητευμένος.

Johnny15
Επιφανές μέλος

Νομίζω η απάντηση μου περιλαμβάνει τις επιθέσεις σε όσους μένουν στη λέξη βατά. Εγώ μαζί σας είμαι.![]()
Ναι, απλά σου λέω ότι ακόμα και αν "φαίνονται" εύκολα, δεν σημαίνει ότι είναι.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

στην αρχη οταν ειδα τα θεματα λεω αντε ωραια! (δεν εχουν βαλει κ ηλεκτρικες τελεια!) αλλα μετα ηρ8ε η πικρα.!
το 80-85 δεν ειναι κ τοσο χαλια.! που να δεις οι υπολοιποι πως γραψαμε!Πικραμένος και εγώ!
Έχασα το Γ4 αν και το έχω ξαναλύσει (έκανα μόνο επίλυση το θεμελιώση νόμο της στροφικής,κουβαλόντας το αγων,μπαςκαι πιάσω κανα μόριο),στο Δ1 στην απόδειξη έβαλα ένα λάθος πρόσημο και αν και μου βγήκε Κ1+Κ2,είναι λάθος η απόδειξη.
Τώρα,έχω λύσει όλα τα άλλα,ΑΛΛΑ...στο Γ2 αντικατέστησα όπου l=3m αντί για 0,3m που έδινε η εκφώνηση.Οπότε και στο Γ3 μου βγήκε λάθος η γωνιακή ταχύτητα αν και έχω πάρει σωστά το Θεώρημα μεταβολής της Κινητικής.Πόσο λέτε να μου κόψουν? :/
Ήταν μάθημα που στόχευα ψηλά,και είχα τη δυνατότητα με τα θέματα που έπεσαν σήμερα να πιάσω ένα 90+.Δυστυχώς θα αρκεστώ σε ένα 80-85 όπως υπολογίζω!
Σε συνδιασμό με το οτι δίνω 2η χρονιά και με την (έστω μικρή) απώλεια μορίων στο Γενικής,νιώθω απίστευτα απογοητευμένος.![]()
ΝικοςΡ
Εκκολαπτόμενο μέλος

esetios
Νεοφερμένος

Ξερεις,δεν ειναι ολα τοσο ασχημα,πιστεψε ισως ειμαι ο πιο αποτηχημενος εδωενταξει..πηγα τελειως χαλια.! δεν πιστευα τοσο..αλλα τωρα που βλεπω οτι το γενικοτερο κλιμα ειναι χαλια..καπως με 'χαροποιει'..
στην αρχη οταν ειδα τα θεματα λεω αντε ωραια! (δεν εχουν βαλει κ ηλεκτρικες τελεια!) αλλα μετα ηρ8ε η πικρα.!

Ειμαι αποφοιτος και περυσι τα ειχα παει σχετικα καλα (78/100) και φετος οπως το εχω εκτιμησει να ειμαι μεταξυ 12-14 (οπως ανεφερα πριν 14 μονο στην περιπτωση δευτερας παρουσιας,ή αν ο διορθωτης ειναι ο Jesus).
ΥΓ: Να περιμενετε αναλογη δυσκολια και στα Μαθηματικα κατευθυνσης,κρινοντας απ'την περσινη μου εμπειρια παλι θα μας γαζωσουν στα μαθηματα βαρυτητας.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατα την άποψη μου ήταν δύσκολα αλλα όχι άλυτα.
ΟΜΩΣ: εχετε δίκιο πως αυτα που μπήκαν ηταν δυσκολα. ομως ρε παιδια:
για να εχεις βλεψεις για 20αρι οπως ακουσα απο πολλους στην φυσικη πρεπει να εισαι
σαν τον ΔΙΑ.
Το βάθος αυτού το μαθήματος είναι γιγάντιο και δε μπορείς να πεις ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ
καθως αυτό είναι ασέβεια.
εγώ όλη τη χρονιά έριξα μεγάλη προσπάθεια στο μάθημα, και ακόμη ελεγα ΠΑΩ ΓΙΑ 15+ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ
προσωπικά έκανα λάθος στο Γ4 οπου πηρα ΣΤ=0 αλλα καπου εκανα λαθος στις πραξεις, και στο τελευταιο ερωτημα στο τεταρτο.
υπολογίζω ΣΥΝ ΘΕΩ 17+

μην απογοητεύεστε. Τιποτα δε τελειωσε ακομη και να γραψατε άσχημα.

ολοκληρο
Dim_pnl
Νεοφερμένος

ἅλς
Διάσημο μέλος

Μην λέτε μλκιες για τα θέματα. Είναι γελοία για αυτούς που έχουν διαβάσει. Πέρυσι έδωσα και δεν συγκρίνονται...
Μπράβο, Αϊνστάιν!
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Εγώ λοιπόν αγαπάω πολύ τη φυσική.Όλη τη χρονιά δε ξέσκισα ν Βιβλία όπως άλλοι αλλά τις ασκήσεις μου τις είχα κάνει,τη θεωρία την ήξερα αλλά έπαθα κάτι σαν την Blazy.Από το πρωί ήμουν μαγκωμένος και ένιωθα το στομάχι μου να γυρίζει.Ολικό blackout ειδικά στο β θέμα.Έχω γράψει αρκετά κάτω από το 10 και είναι πολύ αβέβαιο να πιάσω τη σχολή που θέλω.Βέβαια ποτέ δε ξέρεις.Έχω άλλα 3 μαθήματα τα οποία έχω προετοιμάσει καλύτερα από τη φυσική και ελπίζω τουλάχιστον να ρεφάρω όσο γίνεται πιο πολύ.
Από κει και πέρα θεωρούμαι προνομιούχος ας πούμε γιατί έχω μια σχολή που δε μ αφήνει εντελώς αδιάφορο οπότε δε θα χω το άγχος.Απλά βλέπουμε.
Ενδεικτικό της κατάστασης μου ότι έκανα λάθος το steiner.Δε θεωρώ ότι έφταιξαν μόνο τα θέματα.Έφταιξα και γω αλλά και τα θέματα μου φάνηκαν πιο ανεβασμένα από πέρσυ.Ειδικά το 2ο και 3ο θέμα.
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγώ απόφοιτος είμαι και έγραψα σκατά..και γενικά μέχρι στιγμής δεν μου βγαίνει και δεν με θέλει...Ξερεις,δεν ειναι ολα τοσο ασχημα,πιστεψε ισως ειμαι ο πιο αποτηχημενος εδω
Ειμαι αποφοιτος και περυσι τα ειχα παει σχετικα καλα (78/100) και φετος οπως το εχω εκτιμησει να ειμαι μεταξυ 12-14 (οπως ανεφερα πριν 14 μονο στην περιπτωση δευτερας παρουσιας,ή αν ο διορθωτης ειναι ο Jesus).
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά τα θέματα ήταν από τα διδαγμένα, με το Δ να το έχω λύσει μέσα στο καλοκαίρι. Παρ'αυτά, γενικώς ήταν μεγάλα τα θέματα και μετά από κάποιο σημείο έχανες το μπούσουλα.
Έχοντας κάνει λάθος στο Γ4 και αριθμητικό στο Δ4, υπολογίζω κάπου στο 90-95.
Τα θέματα κάλυπταν ολόκληρα κεφάλαια και βασίζονταν σε λεπτομέρειες που έπρεπε να είχες κατανοήσει στην Α λυκείου (βλ. επαλληλία κινήσεων στην κρούση).
Περαστικά μας.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Bill_13
Νεοφερμένος

Guest 292010
Επισκέπτης

Οι μόνο που μπορούν να κρίνουν τα θέματα είναι οι καθηγητές (αυτοί που ασχολούνται με τις πανελλήνιες κιόλας όχι πανεπιστημιακοί) που έχουν την πείρα!
Θα τα πούμε στις βάσεις! (εκ του θα τα πούμε στις κάλπες!!)
Itach1
Διάσημο μέλος

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρεμήστε!
Οι πανελλήνιες είναι διαγωνισμός!
Δεν πας για να γράψεις ΑΡΙΣΤΑ, πας για να γράψεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τους άλλους!!
Όταν όλοι έχουνε γράψει 10, το 11 είναι τέλειο!
Το πιάνετε το νόημα;
Συγκεντρωθείτε και αφήστε τις κλάψες!
Τίποτα δεν τέλειωσε, όσο παράξενο και αν σας φαίνεται!!!
Δώστε έμφαση τώρα στον πραγματικό μπαμπούλα των πανελλαδικών.

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι εννοεις εχεις απωλεια στο γενικης?Πικραμένος και εγώ!
Σε συνδυασμό με το οτι δίνω 2η χρονιά και με την (έστω μικρή) απώλεια μορίων στο Γενικής,νιώθω απίστευτα απογοητευμένος.![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.