drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
περα απο την πλακα κατι ακουγε η μαμα μου σημερα στη νετ , οτι θα ζητουσουν να επανεξεταστει και κατι τετοιες μαλακιες...Εγω δεν παω... Βασικα εχω κανει delete την φυσικη
δε παιζει βεβαια ..θα γινει πανικος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
[*]Γ3) Εκανα σωστα το θμκε, εβαλα και εργα των μαζων αλλα αντι για (-) εβαλα (+) και κατεληξα 18+9+9+18, αντι για 18+9-18-9, ποσο περιπου χανω;
Ολόιδιο λάθος είχα κάνει και γω στο Γ3.Έβαλα πρώτα + , είδα ότι βγαίνει το ω=0 δεν μου άρεσε και μετά έβαλα - και βγήκε νομίζω ρίζα 40!
Α ωραια δεν εκανα μονο εγω αυτο το λαθος!
Στο Δ4 εγραψα οτι ΣF=-D2x , ελυσα ως προς μ εγραψα οτι γινεται ελαχιστο οταν χ=-Α αλλα δε βρηκα το Α. Θα παρω τιποτα απο τις 7 μοναδες;
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μια λύση με μαθηματικά Γ΄λυκείου:
Πλάκα κανεις! Ετσι το ελυσα αλλα εβαλα με λαθος προσημο τα εργα των βαρων και τα μεγιστα-ελαχιστα δεν τα εξηγησα με το κριτηριο της 2ης παραγωγου αλλα με αλλαγη προσημου της f'(για 0<θ<2π). Δεν ηξερα τι αλλο να κανω. Θα εκτιμησουν οι βαθμολογητες την προσπαθεια μου καθολου, τι λες;
Dias
Επιφανές μέλος
Σίγουρα θα το εκτιμήσουν. Αν δεν είχες κάνει λάθος στα πρόσημα, ίσως να το έπαιρνες όλο. Τώρα περίμενε 3 ή 4 στα 7.Θα εκτιμησουν οι βαθμολογητες την προσπαθεια μου καθολου, τι λες;
.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Σίγουρα θα το εκτιμήσουν. Αν δεν είχες κάνει λάθος στα πρόσημα, ίσως να το έπαιρνες όλο. Τώρα περίμενε 3 ή 4 στα 7.
Αχ ωραια
Δυστυχως δεν ηξερα οτι το εργο βαρους ειναι -ΔU και το εβαλα και στο Γ3 και στο Γ4 ισο με ΔU. Για το Δ4 που δε βρηκα το νεο πλατος (ειπα οτι γινεται ελαχιστο το μ αν χ=-Α) ποσο θα μου κοψουν λες;
Η γεωμετρική λύση είναι με ισόπλευρα τρίγωνα και βασίζεται στον υπολογισμό της διαδρομής που διανύει μετά τις κρούσεις (υποτείνουσα) σε σχέση με την οριζόντια (πάνω στο χχ άξονα). Αυτός είναι ο λόγος που δεν σε ενδιαφέρει το πόσες φορές χτυπάει!
Κατι τετοιο εκανα. Ειπα οτι η γωνια προσπτωσης ισουται με τη γωνια ανακλασης και υπολογισα τις υποτεινουσες σε σχεση με τις καθετες των τριγωνων και βρηκα οτι η διαδρομη που διανυει ειναι 2(ΑΓ). Ετσι, επειδη η ταχυτητα υ2=υ1=υ εγραψα οτι θα χρειαστει 2πλασιο χρονο.Ειναι σωστό;Γιατι δε βρηκα πουθενα τετοια λυση!
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
100 στην εκθεση; Ο τσακ νορις εδινε μαζι μας;Και Καστορια τελειωσανε φιλοι μου και γνωριζω απο καθηγητη οτι στη Βιολογια Κατ δεν εχει βρεθει ουτε ενα 100 ( νομιζω μου ειπε το μεγαλυτερο ειναι 97) ενω Εκθεση υπαρχει ενας πηρε 100 και καποιοι που πηραν βαθμους 90+. Μαθηματικα και Φυσικη μου ειπαν οτι εχουν παει χαλια ( στα μαθηματικα κατ το μεγαλυτερο που βρεθηκε ειναι 95 ενω στη φυσικη ελαχιστοι ειναι 15+) και μαθηματικα γεν επισης δεν εχουν παει καλα. Αυτα προς ωρας μεθαυριο θα ξαναρωτησω και θα σας ξαναπω
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη θετικη μου ειπε βρηκε γυρω στα 5-6 100αρια ενω και στις 2 τεχνολογικες μονο 1.Η πλειοψηφια κινειται στο 6-10.
Ο φιλολογος παλι απο τις ιδιες περιοχες δεν εβαλε πανω απο 78.,ενω αρχαια κατ. οπως εχω ξαναπει το 60% περιπου μου ειπε ειναι κατω απο 6.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
πωπω να λέτε και άλλα τέτοια,είναι πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίεςΛοιπον ο μαθηματικος μου που ειναι επικεφαλης στο διορθωτικο του Πειραια,διορθωνε γραπτα απο θεσσαλονικη,σερρες.
Στη θετικη μου ειπε βρηκε γυρω στα 5-6 100αρια ενω και στις 2 τεχνολογικες μονο 1.Η πλειοψηφια κινειται στο 6-10.
Ο φιλολογος παλι απο τις ιδιες περιοχες δεν εβαλε πανω απο 78.,ενω αρχαια κατ. οπως εχω ξαναπει το 60% περιπου μου ειπε ειναι κατω απο 6.
και να φανταστείς ο Τσακ Νόρρις έγραψε 3 φορέ το όνομά του και πήρε 100.Ένα στην περίληψη,ένα στις ασκήσεις και ένα στην έκθεση100 στην εκθεση; Ο τσακ νορις εδινε μαζι μας;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.