Johnny15
Επιφανές μέλος

Και για πείτε μας, ποια απάντηση θα παρθεί σωστή, η ανακύκλωση ή η γωνία?
Η απάντηση πρέπει να είναι 2κπ+π/3 ή απλά π/3? Ή θα τα λάβουν σωστά όλα και όσοι μπερδευτήκαμε με την διατύπωση και χάσαμε χρόνο σε ένα επιστημονικά λανθασμένα διατυπωμένο θέμα θα φάμε σκατά?
ΕΛΕΟΣ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Trelomarw
Νεοφερμένος

Τι δικαιωση μωρε; Για αυτους που εγραψαν για ανακυκλωση ειναι η μεγαλυτερη αδικια. ΝΤΡΟΠΗ και μονο να παρουν τα 7 μορια οσοι εγραψαν σχετο π/3.Δικαιωση...
Itach1
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Θα παρουν την γωνια σωστη αφου τελικα θεωρουν οτι ειναι αλανθαστοι και οτι επρεπε ο καθενας να μυρισει τα νυχια του για να θεωρισει το "την πρωτη φορα"...! Τι να πω, εγω μονο κοιτοντας τον σχημα και διαβαζοντας τις εκφωνισεις καταλαβα οτι δεν θα σταματισει καπου, και θεωρισα αυτονοητο οτι θα ρωτουσε για την πρωτη φορα. Ωστωσω δεν μπηκα στην διαδικασια να αποδειξω την ανακυκλωση και δεν προλαβα να απαντισω σχετικα με την γωνια, δεν θυμαμε καν αν εκανα το σχημα στο καλο. Οπως και να εχει, το οτι καποιοι μυρισαμε τα νυχια μας δεν δικαιωνει την ΕΕΚ που και καλα το θεωρισε αυτονοητο...!Ελεεινοί αυτοί του υπουργείου, ρεζίλι εντελώς.
Και για πείτε μας, ποια απάντηση θα παρθεί σωστή, η ανακύκλωση ή η γωνία?
Η απάντηση πρέπει να είναι 2κπ+π/3 ή απλά π/3? Ή θα τα λάβουν σωστά όλα και όσοι μπερδευτήκαμε με την διατύπωση και χάσαμε χρόνο σε ένα επιστημονικά λανθασμένα διατυπωμένο θέμα θα φάμε σκατά?
ΕΛΕΟΣ.
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Trelomarw
Νεοφερμένος

Οπως ειναι η ανακοινωση ολοι θα παρουν 7 μοναδες.Λογικα και οσοι βρηκαν το λαθος θα παρουν μοναδες αλλιως θα ειναι αδικια για αυτους εστω και ενα ειναι λιγοι!
Kassandra13
Νεοφερμένος

Θα παρουν την γωνια σωστη αφου τελικα θεωρουν οτι ειναι αλανθαστοι και οτι επρεπε ο καθενας να μυρισει τα νυχια του για να θεωρισει το "την πρωτη φορα"...! Τι να πω, εγω μονο κοιτοντας τον σχημα και διαβαζοντας τις εκφωνισεις καταλαβα οτι δεν θα σταματισει καπου, και θεωρισα αυτονοητο οτι θα ρωτουσε για την πρωτη φορα. Ωστωσω δεν μπηκα στην διαδικασια να αποδειξω την ανακυκλωση και δεν προλαβα να απαντισω σχετικα με την γωνια, δεν θυμαμε καν αν εκανα το σχημα στο καλο. Οπως και να εχει, το οτι καποιοι μυρισαμε τα νυχια μας δεν δικαιωνει την ΕΕΚ που και καλα το θεωρισε αυτονοητο...!
ρε παιδια εγω ακομα δεν εχω καταλαβει ποια πρωτη φορα?! αφου η ραβδος συνεχως αυξανει ταχυτητα.

επισης ας σκεφτουμε και παιδια που εφαγαν πολυτιμο χρονο για να λυσουν το θεμα στο προχειρο και ουσιαστικα βρισκοντας το λαθος νομιζαν οτι καπου εκαναν πατατα.
και τι το ψαχνουμε? αρχισαν οι αγωγες και μαζευτηκαν. α ρε ελλαδα...
Johnny15
Επιφανές μέλος

Οπως ειναι η ανακοινωση ολοι θα παρουν 7 μοναδες.
Δεν θα πάρουν όλοι 7, μόνο όσοι βάλανε την γωνία στο Γ4.
Trelomarw
Νεοφερμένος

Και οσοι εβγαλαν π/3 και οσοι εβγαλαν 2κπ+π/3. Σου φαινεται το ιδιο γιατι για εμενα απο τα μαθηματικα λυκειου που θυμαμαι εχει διαφοραΔεν θα πάρουν όλοι 7, μόνο όσοι βάλανε την γωνία στο Γ4.
StratosRIP
Δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Και οσοι εβγαλαν π/3 και οσοι εβγαλαν 2κπ+π/3. Σου φαινεται το ιδιο γιατι για εμενα απο τα μαθηματικα λυκειου που θυμαμαι εχει διαφορα
Ναι όντως παρατηρώ μια διαφορά η οποία είναι στον κόσμο της επιστήμης είναι τεράστια. Το πιο δίκαιο θα ήταν να μην μετρήσει το ερώτημα. Τώρα που μέτρησε αδικούνται οι μαθητές που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν την κίνηση της ράβδου (εγώ είμαι ένας, πήρα ως δεδομένο ότι δεν κάνει ανακύκλωση και δεν έβγαλα τίποτα), αλλά και όσοι έγραψαν ότι κάνει ανακύκλωση και δεν έβαλαν γωνία.
Trelomarw
Νεοφερμένος

Κοιτα επειδη περασα απο αυτο το σταδιο ξερω οτι οι περισσοτεροι που το ελυσαν τεσπα οπως θεωρουν οτι το ελυσαν το εκαναν επειδη το ειχαν δει σε βιβλιο ή το ειχαν διδαχτει σε φροντηστηριο.Δεν τους ηρθε η επιφωτηση απο τον Νευτωνα. Δεν γεμισαμε ξαφνικα Φυσικα μυαλα. Ειναι τραγικο να παπαγαλιζεις την Φυσικη να αδιαφορεις για μαθηματικα που διδαχτηκες εναν χρονο πριν και να το παιζεις και καμποσος. Αν ηταν να γινει ολος αυτος ο ντορος καλυτερα να επαναληφθει το μαθημαΝαι όντως παρατηρώ μια διαφορά η οποία είναι στον κόσμο της επιστήμης είναι τεράστια. Το πιο δίκαιο θα ήταν να μην μετρήσει το ερώτημα. Τώρα που μέτρησε αδικούνται οι μαθητές που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν την κίνηση της ράβδου (εγώ είμαι ένας, πήρα ως δεδομένο ότι δεν κάνει ανακύκλωση και δεν έβγαλα τίποτα), αλλά και όσοι έγραψαν ότι κάνει ανακύκλωση και δεν έβαλαν γωνία.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Ότι έγινε έγινε, απλά το θεωρώ αδικία. Ελπίζω να μην χάσω την σχολή μου για τους άχρηστους αργόσχολους που έβαλαν τα θέματα.
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Trelomarw
Νεοφερμένος

Ελπιζω να μην χασεις τη σχολη που θες απο την Μαμακα και τον Μπαμπακα που θεωρουν οτι εχουν παιδια φωστηρες και εκαναν τον κοσμο ανω κατω επισης..Καλη επιτυχια να χειςΣε μια επανάληψη του μαθήματος θα τα πήγαινα πολύ καλύτερα, αλλά μιλάμε για σενάριο χόλιγουντ.
Ότι έγινε έγινε, απλά το θεωρώ αδικία. Ελπίζω να μην χάσω την σχολή μου για τους άχρηστους αργόσχολους που έβαλαν τα θέματα.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Κι από το πιθανό 97-98, πάμε στο 89-90... Μπράβο τα καμάρια του Υπουργείου και της ΚΕΕ... Πραγματικά, αν δεν πιάσω τη σχολή που θέλω θα τους κάψω ζωντανούς...
Νόμιζα ότι βρήκες γωνία. Έγραψες μόνο ότι κάνει ανακύκλωση?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.