Trelomarw
Νεοφερμένος
Πρωτη φορα στη ζωη σου σπαταλας την ωρα σου?Ακριβώς, εγώ για κάποιο λόγο το θεώρησα δεδομένο ότι δεν κάνει ανακύκλωση (Αφού ζητούσε ένα συγκεκριμένο σημείο με max ταχύτητα) και προσπαθούσα να καταλάβω τι στο διάολο κάνει η ράβδος, την δική μου μια ολόκληρη ώρα πάνω σε αυτό το θέμα ποιος θα μου την επιστρέψει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω αυτο θεωρω πιο σωστο να δοθουν σε ολους οι 7 μοναδες. Και θα ηταν ακριβως το ιδιο πραγμα σαν να μην υπηρχε το ερωτημα! (Αφου σε ολους θα προστεθουν τα ιδια μορια στο τελος)Ελεος ρε παιδια σοβαρολογειτε?Πραγματικα ποιο ειναι το προβλημα σας μου λετε?Ο χρονος σας? Τι ειναι το πιο δικαιο ?Να σας πω μια λυση να τελειωνουμε?Να πιαστει λαθος σε ολους να τελειωνουμε. Η βαση στο 93 !
Johnny15
Επιφανές μέλος
Πρωτη φορα στη ζωη σου σπαταλας την ωρα σου?
Όχι, απλά μιλάμε για αδικημένους και έχω να πω ότι περισσότερο αδικημένοι ήταν αυτοί που δεν το έλυσαν παρά αυτοί που το έλυσαν στην τελική. Άντε γιατί οι συνεχόμενες κλάψες άρχισαν να μου σπάνε τα νεύρα. Έγινε η μαλακία. Τελείωσε. Τι κλαίγονται τώρα μερικοί? Αυτό που θα έπρεπε να συζητάμε όλοι ανεξαιρέτως είναι η παραίτηση-απόλυση των ηλιθίων που έβαλαν τα θέματα.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω πάντως ότι επειδή και οι βαθμολογητές είναι άνθρωποι και όχι μηχανές θα δείξουν μεγαλύτερη επιείκια σε όσους το λύσαμε ή σε όσους ασχολήθηκαν στο πρόχειρο ελέγχοντας για ανακύκλωση.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Εγω αυτο θεωρω πιο σωστο να δοθουν σε ολους οι 7 μοναδες. Και θα ηταν ακριβως το ιδιο πραγμα σαν να μην υπηρχε το ερωτημα! (Αφου σε ολους θα προστεθουν τα ιδια μορια στο τελος)
Και εγώ θα προτιμούσα να ήταν η βάση το 93 και να τελείωνε εκεί το θέμα.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Τίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχουν επίσης και πολλοί που σπατάλησαν αρκετό χρόνο σε ένα λάθος διατυπωμένο θέμα χωρίς να το λύσουν...Με αυτούς τι θα γίνει?Να χάσουν τα 7 μόρια?.Εφαγα ενα μισαωρο να το σκεφτω και αλλα 10 λεπτα να το γραψω ,βρισκοντας σωστα την γωνια,για να μαθω οτι επι 40 λεπτα δεν εκανα τιποτα.Ισως να ειχα καταφερει να λυσω το β1,που το αφησα για το τελος,και το δ4,να ειχα καταφερει να γραψω την συνθηκη με την τριβη τουλαχιστον.
Trelomarw
Νεοφερμένος
Αυτους δε τους κουναει ΚΑΝΕΙΣΌχι, απλά μιλάμε για αδικημένους και έχω να πω ότι περισσότερο αδικημένοι ήταν αυτοί που δεν το έλυσαν παρά αυτοί που το έλυσαν στην τελική. Άντε γιατί οι συνεχόμενες κλάψες άρχισαν να μου σπάνε τα νεύρα. Έγινε η μαλακία. Τελείωσε. Τι κλαίγονται τώρα μερικοί? Αυτό που θα έπρεπε να συζητάμε όλοι ανεξαιρέτως είναι η παραίτηση-απόλυση των ηλιθίων που έβαλαν τα θέματα.
Εχεις απολυτο δικιο. Καλυτερα να σταματησουμε να μιλαμε γι αυτο. Ειναι σαν να μην υπηρχε το θεμα σαν το Γ να ειχε 3 υποερωτηματα. Επισης για τους γονεις που θα διαμαρτηρηθουν ισως ειναι καιρος να αφησουν τα παιδακια τους λιγο ελευθερα και να μην τα εχουν σαν πεκινουα. Ελεος δηλαδη. Η μαμα και ο μπαμπας !18 χρονων γαιδουριαΥπάρχουν επίσης και πολλοί που σπατάλησαν αρκετό χρόνο σε ένα λάθος διατυπωμένο θέμα χωρίς να το λύσουν...Με αυτούς τι θα γίνει?Να χάσουν τα 7 μόρια?
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
palio_melos
Διάσημο μέλος
Αλλά και πάλι, τη μαλακία την κάνανε εξ' αρχής. Και πλέον δεν έχει σημασία το ότι ήταν λάθος αυτό που ζητούσαν, γιατί υποθέτω και αυτοί που ψιλιαστηκαν οτι γινεται ανακυκλωση, καταλαβαιναν τι ζητουσε..
Το θεμα ειναι αλλο..
Κυριως ειναι οτι, οπως και να χει σπαταληθηκαν 15΄ με δεν ξερω ποσο σε οποιονδηποτε εκανε προσπαθεια να το λυσει, σε ενα διαγωνισμα μαλιστα που ο χρονος ηταν αρκετα σημαντικος.
Και κατ' επεκταση το οτι σε ενα τοσο "σαπιο" (αναρωτιεμαι αν πρεπει να βαλω εισαγωγικα ή οχι) εκπαιδευτικο συστημα, υπαρχει ελλειπης οργανωση, και ειναι απλα απαραδεκτο να γινονται τετοια λαθη..
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Και οπως εχω ξαναπει απο την στιγμη που το λανθασμενο θεμα επεσε οτι και αν γινει απο εδω και περα καποιοι θα ειναι αδικημενοι περισσοτερο και καποιοι λιγοτερο. Μην προσπαθιτε ντε και καλα να πεισετε οτι αυτο που σας βολευει ειναι και το σωστο, η οτι υπαρχει η χρυση τομη.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Ένα δυσκολάκι είχε το 3ο θέμα, με το οποίο θα ξεχώριζαν οι μέτριοι από τους λίγο πιο διαβασμένους.
1.4 μονάδες ολόκληρες.
Με το να τις μοιράζουν στα πανεύκολα Γ1,Γ2,Γ3 καταργούν την ορθή ταξινόμηση των υποψηφίων και αδικούνται αυτοί που δυνητικά θα μπορούσαν να λύσουν ένα "δυσκολάκι" του 3ου θέματος.
Ορφέας46134
Νεοφερμένος
αυτο που θελω εγω να ρωτησω.....στο Δ4 εγραψα: Τστατικη<=μ*Ν Ν=30 επι ριζα του3
βρηκα την εξισωση της Τστατικης (Τ=150*χ+30)
απο εκει και περα προσθεσα στο 0,2(νεο πλατος) αλλα 0,05 γιατι μπερδευτικα.....
επειτα πηρα Τmin(για χ=0) και οχι Τmax και βρηκα λαθος αποτελεσμα(ριζα του3 τριτα)....
ποσο τις εκατο λετε να εχω χασει απο τα 7????
Trelomarw
Νεοφερμένος
Yπηρχαν κι αλλα δυσκολα στο διαγωνισμα αυτο. Λες και η ακυρωση του Γ4 θα τους φερει ολους στο 20!Μην τρελαθουμε τωρα. Και να μην το ξαναλεμε ΤΟ Γ4 ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣDark_kronos, διαφωνώ κάθετα.
Ένα δυσκολάκι είχε το 3ο θέμα, με το οποίο θα ξεχώριζαν οι μέτριοι από τους λίγο πιο διαβασμένους.
1.4 μονάδες ολόκληρες.
Με το να τις μοιράζουν στα πανεύκολα Γ1,Γ2,Γ3 καταργούν την ορθή ταξινόμηση των υποψηφίων και αδικούνται αυτοί που δυνητικά θα μπορούσαν να λύσουν ένα "δυσκολάκι" του 3ου θέματος.
Trelomarw
Νεοφερμένος
Θα σου δώσουν 3 ή 4 από το υποερώτημα. Εξαρτάται.εχω την εντυπωση πως εχουν αφιερωθει 10 αν οχι 20 σελιδες για την ακυρωση του Γ4.....ηταν αδικια για ολους και τελος..!
αυτο που θελω εγω να ρωτησω.....στο Δ4 εγραψα: Τστατικη<=μ*Ν Ν=30 επι ριζα του3
βρηκα την εξισωση της Τστατικης (Τ=150*χ+30)
απο εκει και περα προσθεσα στο 0,2(νεο πλατος) αλλα 0,05 γιατι μπερδευτικα.....
επειτα πηρα Τmin(για χ=0) και οχι Τmax και βρηκα λαθος αποτελεσμα(ριζα του3 τριτα)....
ποσο τις εκατο λετε να εχω χασει απο τα 7????
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Dark_kronos, διαφωνώ κάθετα.
1.4 μονάδες ολόκληρες.
Ητανε λαθος ομως, τοσοι και τοσοι που εφαγαν ωρα προσπαθοντας να το λυσουν, βρηκαν οτι κανει ανακυκλωση κλπ θεωρεις οτι δεν αδικουνται; Νομιζεις οτι αδικουνται μονο οσοι εχασαν αυτες τις 8 μοναδες ενω ειχαν καταφερει κατι;
Joaquín
Διάσημο μέλος
Yπηρχαν κι αλλα δυσκολα στο διαγωνισμα αυτο. Λες και η ακυρωση του Γ4 θα τους φερει ολους στο 20!Μην τρελαθουμε τωρα. Και να μην το ξαναλεμε ΤΟ Γ4 ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ
Κοπελιά.Διαφωνώ, και αυτά που είπα ήταν ξεκάθαρα, αλλά δε τα κατάλαβες.
Σε κάθε ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ μπαίνουν διάφορα ερωτήματα σε κάθε θέμα, ώστε οι εξεταζόμενοι να ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΟΥΝ ΟΡΘΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.
Το δυσκολάκι του τρίτου θέματος ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ από αυτό το διαγώνισμα.Και δε το λέω συγκεκριμένα για αυτό το διαγώνισμα.Εμείς που το λύσαμε δηλαδή, ΟΠΩΣ τέλος πάντων το λύσαμε, και θα μπορούσαμε σε οποιοδήποτε άλλο διαγώνισμα να λύσουμε ένα παρόμοιο Γ4, βγαίνουμε ζημιωμένοι!Κάποιοι άλλοι που δεν είχαν τις γνώσεις να λύσουν ερώτημα επιπέδου Γ4 πέρνουν και τις 25 μονάδες και έτσι δε φαίνεται η διαφορά μεταξύ των μαθητών.Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς?
Καλά, όσον αφορά το "Λες και η ακυρωση του Γ4 θα τους φερει ολους στο 20", δείξε λίγο έλεος, άτομα κόβονται για 30 μόρια, και εσύ μόλις έκανε γαργάρα 1.4 μονάδες, δηλαδή καμιά 200 μόρια ξέρω γω.Λίγο πιο χαλαρά..
Ητανε λαθος ομως, τοσοι και τοσοι που εφαγαν ωρα προσπαθοντας να το λυσουν, βρηκαν οτι κανει ανακυκλωση κλπ θεωρεις οτι δεν αδικουνται; Νομιζεις οτι αδικουνται μονο οσοι εχασαν αυτες τις 8 μοναδες ενω ειχαν καταφερει κατι;
Δεν κατάλαβες τι είπα.
Αδικούνται αυτοί που δυνητικά θα μπορούσαν να λύσουν οποιοδήποτε ερώτημα επιπέδου Γ4!Αυτοί που δεν είχαν τις γνώσεις να το λύσουν πέρνουν όμως τις 25μοναδούλες από το 3ο, όπως βέβαια και ο άριστος που του κόβεις τη δυνατότητα να διακριθεί από αυτούς.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Κοπελιά.Διαφωνώ, και αυτά που είπα ήταν ξεκάθαρα, αλλά δε τα κατάλαβες.
Σε κάθε ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ μπαίνουν διάφορα ερωτήματα σε κάθε θέμα, ώστε οι εξεταζόμενοι να ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΟΥΝ ΟΡΘΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.
Το δυσκολάκι του τρίτου θέματος ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ από αυτό το διαγώνισμα.Και δε το λέω συγκεκριμένα για αυτό το διαγώνισμα.Εμείς που το λύσαμε δηλαδή, ΟΠΩΣ τέλος πάντων το λύσαμε, και θα μπορούσαμε σε οποιοδήποτε άλλο διαγώνισμα να λύσουμε ένα παρόμοιο Γ4, βγαίνουμε ζημιωμένοι!Κάποιοι άλλοι που δεν είχαν τις γνώσεις να λύσουν ερώτημα επιπέδου Γ4 πέρνουν και τις 25 μονάδες και έτσι δε φαίνεται η διαφορά μεταξύ των μαθητών.Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς?
Καλά, όσον αφορά το "Λες και η ακυρωση του Γ4 θα τους φερει ολους στο 20", δείξε λίγο έλεος, άτομα κόβονται για 30 μόρια, και εσύ μόλις έκανε γαργάρα 1.4 μονάδες, δηλαδή καμιά 200 μόρια ξέρω γω.Λίγο πιο χαλαρά..
Που ακριβώς είδες τη διαβάθμιση στα θέματα? Το Β θέμα είχε δυο αντικειμενικά ΔΥΣΚΟΛΕΣ ερωτήσεις, και το Θέμα Γ θα μπορούσε να είναι Θέμα Δ παλιότερων ετών, με το φετινό Θέμα Δ να είναι δύσκολο. Το ότι το έλυσες δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι μας να είμαστε ταλέντα στη φυσική, πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγήστην τριτοβάθμια είναι, όχι διαγωνισμός φυσικής. Έπρεπε να εξετάσουν πράγματα ΜΕΣΑ από το ΒΙΒΛΙΟ και όχι μαλακίες. Τα Β1 Β3 Γ4 και το Θέμα Δ όλο δεν υπάρχει ούτε για ίχνος στο βιβλίο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.