Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eantas11
Νεοφερμένος

απτη στιγμη που το 95% ειναι κατω του 90 δεν εχει σημασια...οι βασεις μαλλον θα πεσουν.
Εδω το 75% θα ειναι κατω απο τη βαση
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Γενικά από μένα, μόνο το Δ4 δεν το είχα λύσει κατά την προετοιμασία μου. Αλλά μιλάμε για κάψιμο αφού μ αρέσει η φυσική

Ορφέας46134
Νεοφερμένος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Αυτά είναι του 5ου θέματος.φαντασου τα ελατηρια να ειχαν διαφορετικες θεσεις μηκους....![]()
myrmyr7
Νεοφερμένος

Γεία. Χωρίς ειρωνική διάθεση, γούστο μου και καπέλο μου να κόπτομαι για αυτά τα 1,2,3 ή ΌΣΑ να 'ναι αυτά τα μόρια! που ξέρεις που ποντάρει ο άλλος για να μπει στην σχολή του; Φιλικά.Εισαι στο 93-94 και παραπονιεσαι?Κατσε ντε..
Ορφέας46134
Νεοφερμένος

το λεω γιατι καποιος ειπε οτι το Δ1 ειναι δυσκολοτερη δυνατη αποδειξη...!Αυτά είναι του 5ου θέματος.
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος

qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Το δυσκολότερο πιστεύω ότι θα ήταν δύο ελατήρια στη σειρά σε κεκλιμμένο επίπεδο.το λεω γιατι καποιος ειπε οτι το Δ1 ειναι δυσκολοτερη δυνατη αποδειξη...!
Σου πέφτει λίγη η πρώτη ενότητα;Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το Δ θεμα να εχει την υλη της πρωτης ενοτητας...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΔΕ....ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ!ΗΜΑΡΤΟΝ!
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Συμφωνώ τοσο πολυ μαζί σου, έφυγα από το σχολείο με την καλύτερη διάθεση και ψυχολογία που έγραψα γύρω στο 87-90, και τώρα εχω κατανευριασει διοτι από δικό τους λάθος πρεπει να συναγωνιστώ και όλα εκείνα τα άτομα που επωφελήθηκαν απο αυτην την μλκ.....ΝΤΡΟΠΗ !!!!!Ειλικρινά έφυγα σήμερα από το σχολείο με την καλύτερη διάθεση και κατάφεραν πάλι να με τσαντίσουν όσο δεν πάει. Επείδη θα μπορούσα να βρίζω και να ρίχνω κατάρες όλο το @#$%$^ βράδυ, προτείνω καλύτερα να σταλεί εγκύκλιος στα βαθμολογικά οπού θα ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ το Γ4 ανάλογα με την αιτιολόγηση που έχεις δώσει, δηλαδή αν έχεις "πιάσει" την συνθήκη του Κmax. (Στ=0)
@παθόντες, καλά κουράγια και καλή χώνεψη.
@ωφελημένους: είστε ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ.
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ορφέας46134
Νεοφερμένος

απ οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που νιωθει θυμο αυτη την στιγμη.....Συμφωνώ τοσο πολυ μαζί σου, έφυγα από το σχολείο με την καλύτερη διάθεση και ψυχολογία που έγραψα γύρω στο 87-90, και τώρα εχω κατανευριασει διοτι από δικό τους λάθος πρεπει να συναγωνιστώ και όλα εκείνα τα άτομα που επωφελήθηκαν απο αυτην την μλκ.....ΝΤΡΟΠΗ !!!!!
myrmyr7
Νεοφερμένος

dimijim
Διάσημο μέλος

Εάν το έκανες πριν τη δυνατή αποχώρηση, όφειλαν να σου δώσουν χαρτί και να μεταβιβάσεις την απορία σου στην ΚΕΕΣυγνώμη αλλά εσύ δεν το αντιλήφθηκες...εμείς που τ αντιλιφθήκαμε τι να κάναμε?Το είπα κ με γραψανε..φιλολογοι επιτιρητες και ...
Κι εγώ σήμερα έστειλα απορία αλλά δεν πρόλαβαν να μου την απαντήσουν
Αν δε συνεργαζόταν οι επιτηρητές να φώναζες τον διευθυντή
Το Kmax ήταν άπειροπροτείνω καλύτερα να σταλεί εγκύκλιος στα βαθμολογικά οπού θα ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ το Γ4 ανάλογα με την αιτιολόγηση που έχεις δώσει, δηλαδή αν έχεις "πιάσει" την συνθήκη του Κmax. (Στ=0)
Ποια η συνθήκη γι αυτό;
Εγώ μόνο το Β3 και Γ4 δεν είχα δει κι αυτό το τελευταίο από μαλακία μουΤο συγκεκριμένο Γ4 το είχε το βοήθημά μου.
Γενικά από μένα, μόνο το Δ4 δεν το είχα λύσει κατά την προετοιμασία μου. Αλλά μιλάμε για κάψιμο αφού μ αρέσει η φυσική![]()
Όλα τα άλλα τα είχα δει
Και το Γ4 υπήρχε στην 8.8 του Σαββάλα αλλά ηλιθιωδώς δεν την είχα λύσει
eantas11
Νεοφερμένος

Εγω τι να πω?
Απο την αλλη καποιος που στοχευει πχ οικονομικη σχολη ποιοις ο λογος να ξερει φυσικη σε τετοιο επιπεδο?Το εκπαιδευτικο συστημα ειναι σκ@τα!!!
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σου πέφτει λίγη η πρώτη ενότητα;
Καθολου λιγη ομως μπορουσαν ανετα να βαλουν ενα οριζοντιο ελατηριο με κρουση...
κυριάκος1204
Νεοφερμένος

marousaki
Νεοφερμένος

Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.