mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντως και εγώ αυτό πιστεύω.Αν και έχασα ένα σ-λ κατά τα άλλα γύρω στο 16.Δυσκολία είχε το 4δ,ε και το 2γΣυγνώμη κιόλας αλλά που ήταν η δυσκολία;
Το πιο δύσκολο ήταν στο Θέμα 2 το γ και τα τελαυταία ερωτήματα του 4ου.
Αλλά αυτό είναι λογικό για να ξεχωρίζουν οι μέτριοι από τους καλούς μαθητές!
Τα υπόλοιπα ήταν το δίχως άλλο γελοία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
παλικαρι
Νεοφερμένος
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα μου φάνηκαν γελοία. Ξαφνιάστηκα μάλιστα που τελείωσα στις 9:30. Κάθισα μέχρι τις 10:30 μετά και τα έλεγχα. Το ποσοστό στο τέταρτο θέμα πόσο το βρήκατε; εγώ 200/46
Στο τελευταίο ο φυσικός μας το βρήκε 100/23, εγώ 100/46 από αριθμητικό λάθος...
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τα άλλα τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα αλλά βατά... Σκότωσα τη μορφή του στιγμιότυπου, που έπρεπε να είναι ανάποδο ημίτονο!
apostolis
Νεοφερμένος
DK1991
Νεοφερμένος
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε πες τα Χρυσόστομε.Εντωμεταξύ πάιζει όλοι οι τέλοιοι να χουν μαζευτεί εδώ πέρα οπότε δεν περιμένω πλέον να βγάλω σφυγμό για τις Πανελλήνιες απο το ischoolΣυγγνωμη κιολας αλλα θεωρω γελοιο το να αποκαλει καποιος τα θεματα πανελλαδικων "γελοια"ειναι εντελως ατοπο..παντα υπαρχει μια δυσκολια εστω και μικρη η οποια γινεται ολο και πιο μεγαλη λογω αγχους..τα θεματα ειναι πιο δυσκολα απο περσυ, δεν ειπαμε οτι ειναι και αλυτα αλλα εχουν τις παγιδες τους,οπως και ολες οι πανελλαδικες αλλωστε..αλλα οχι και γελοια,μην τρελαθουμε κιολας...
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιος ειπε μαλακια?το παιδι απο πανω ειπε την αποψη του.Δεν ειναι απολυτο να μιλανε μονο οι μαθητες 3ης λυκειου.Παρακαλουνται οσοι δεν εδωσαν ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για αυτους της α και β λυκειου λεω
paganini666
Δραστήριο μέλος
Την βρηκα 15 rad/s2 με αποτελεσαμ να βρω λαθος το χρονο λαθος ολα...
Νομιζω ομως οτι ο τροπος ειναι σωστος.Τι εχετε να πειτε;
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιος ειπε μαλακια ρε πανιβλακα?το παιδι απο πανω ειπε την αποψη του.Δεν ειναι απολυτο να μιλανε μονο οι μαθητες 3ης λυκειου.
Παιδιά λίγος σεβασμός και στους υπόλοιπους! Για τα θέματα συζητάμε δεν είναι διαγωνισμός προσβολών:nono:!
182
Νεοφερμένος
[Παιδα ολο αυτο ηταν ενας ειρωνικος μονολογος¨εγραψα βαση περιπου!!!χ0α0χα0χ0αχα0]συμπαρασταση στις ΜΗ δοιανιες!!
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει να εχω κανει καποιο λαθος στη γωνιακη επιταχυνση.
Την βρηκα 15 rad/s2 με αποτελεσαμ να βρω λαθος το χρονο λαθος ολα...
Νομιζω ομως οτι ο τροπος ειναι σωστος.Τι εχετε να πειτε;
Πιθανόν να έκανες το ίδιο λάθος με εμένα γιατί και εγώ 15 την βρήκα. Στην καινούργια τ' εγώ έβαλα την παλιά! μήπως έκανες το ίδιο και εσύ?
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα τα θεματα ηταν ΓΕΛΟΙΑΑΑΑ!!!Εγραψα ΣΙΓΟΥΡΑ 20 μεσα στο εικοσαλεπτο!!!και μετα ολοι με ρωταγανε αλλα σιγα μην τουσ ελεγα τπτ Γενικως γραφω πολυ καλα αλλα τοοσο δεν το περιμενα....να φανταστειτε, μολισ ειδα τα θεματα αρχισα να γελαω!!!και ολοι με κοιταγανε!!!ηταν τοοοοσο ευκολα που σκεφτηκα να αρνηθω να δωσω...δλδ ελεος τοσο ευκολα να περασει ο καθε αποτυχημενος....Τεσπα εμενα η παρτυ μου με νοιαζει και σιγουρα θα περασω στο ΑΕΙ που θελω......
[Παιδα ολο αυτο ηταν ενας ειρωνικος μονολογος¨εγραψα βαση περιπου!!!χ0α0χα0χ0αχα0]συμπαρασταση στις ΜΗ δοιανιες!!
Χαχαχαχαχαχα :thanks:! Μέχρι να φτάσω στην παρένθεση κόντεψα να σκάσω απ' το θυμό μου! Μη διάνοιες του κόσμου ενωθείτε!
Gaspar
Περιβόητο μέλος
ο άλλος λέει τελείωσε στις 9,30
ο άλλος διάβασε μόνο τυπολόγιο και έγραψε χαλαρό 17,
ηρεμήστε ρε μάγκες, σας θαυμάζουμε αλλα όχι να πας πηδ***ται κιόλας.
δηλαδή εμείς που δέν γράψαμε τέλεια, θεωρούμαστε καθηστερημένοι?
υ.γ) 182 είσαι άπαιχτος.
sir ImPeCaBlE
Νεοφερμένος
Δηλαδή U+K=Kmax να λύσω προς χ και να αντικαταστήσω χ=α/ω^2 ?
Δε πιστεύω να έκανα πατάτα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.