giorgioSAc
Νεοφερμένος
Στο θεμα μας:αν απαιτητικά πάντως και σε καμία περίπτωση γελοία τα φετινα θεματα και πανω απολα απαιτουσαν παρατηρητικοτητα και αυτοσυγκεντρωση.
PS(Δεν μπηκε ομως η ασκηση με τη μαιμου και στεναχωρηθηκα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Γενικα υπολογιζω γυρω στο 18,2 το πολυ. Καποιες μουντζουρες εκανα, ελπιζω να μη μου κοψουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafnousaki
Νεοφερμένος
ευχαριστημενος με 82
Stefi17
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Λάθος,το 3ό ήταν πολύ εύκολο..το 4ο ήθελα να γραψω..
Γιωργος Δεδες
Νεοφερμένος
Marios8
Νεοφερμένος
Same here... Εγω το ζωον πηρα το Τ' του νηματος στο (β) ερωτημα ισο με το βαρος του σωματιδιου (κατι που ισχυει μονο στην ισορροπια). Και το πηγα με θεμελιωδη νομο της στροφικης κλπ... Λογω της λανθασμενης γωνιακης επιταχυνσης επηρεαστηκε το αποτελεσμα στα επομενα ερωτηματα, τα οποια ομως εκανα με ολοσωστο τροπο.
Εγω εφαγα πολυ χρονο στο 2γ (το εβγαλα τελικα ) και στο σχεδιασμο του στιγμιοτυπου (στην αρχη εβγαλα ο,τι να 'ναι σχεδιαγραμμα στον προχειρο, αλλα ευτυχως στο μιλιμετρε βγηκε καλο). Ειχα μονο 30 λεπτα στη διαθεση μου να λυσω το 4ο, με αποτελεσμα να με πιασει τρελο αγχος. Και το εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα με το ποσοστο που εβγαλα, αλλα δεν προλαβα να το τσεκαρω. Ελπιζω να κοψουν μονο τα 5 μορια του ερωτηματος της επιταχυνσης και οχι αλλα...
τελικα ποσο χανει καποιος με κατι τετοιο στα γ,δ???δηλαδη ποσα στα 6 μορια για καθεμια?
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δυσκολεύτηκα στο θέμα 2ο και στο θέμα 3ο.. Αγχώθηκα πάρα πολυ και έκανα βλακείες.. Δεν με πήρε και ο χρόνος να κάνω τα 2 τελευταία ερωτήματα στο 4ο θέμα.. Δεν πειράζει,ας ελπίσουμε να πέσουν οι βάσεις..και να μπούν και εύκολα στη χημεία..Πάντως φέτος μας έκαψαν τα θέματα που βάζουν.. Εγώ είμαι πολύ απογοητευμένη..
και εγω...ιδιαιτερα απο βιολογια κατευθυνσης.διαβαζα συνεχεια...μου αρεζε πολυ κιολας αλλα με την τελευταια ερωτηση που εβαλαν εχω πεσει λεει ηδη στο 94% και μετα λεει ηθελε και σχημα στο turner και χαζαμαρες...αν ηθελαν κατι παραπανω να το ζητουσαν...που να ηξερα...τα χερια μου επρεπε να μυρισω??ελεος
PzH-2000GR
Νεοφερμένος
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα δικα μας τωρα αυτο το γαμ... το -3 μου στερησε το 100..
Γιατι παντως ρε παιδια βρηκαμε τοσοι πολλοι -3 και οι αλλοι μισοι 1.?Τι να πω...
Takis_Kal
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω στο 4ο εκανα παρα πολλες μουτζουρες, γιατι το ελυνα κυριολεκτικα με αντιστροφη μετρηση. Ελπιζω να μη μου κοψουν ΚΑΙ γι' αυτο (καταλαβαινονται παντως ).Καποιες μουντζουρες εκανα, ελπιζω να μη μου κοψουν
dexter08
Νεοφερμένος
εχω ολοσωστα πρωτο και δευτερο θεμα και το τριτο επισης. μονο παραπτωμα ηταν οτι δεν αποδειξα τον τυπο της διαφορας φασης. ειμαι πολυ ικανοποιημενος και σημερα. παμε για προγραμματισμο τωρα!
giorgioSAc
Νεοφερμένος
Χωρις να θελω να προσβαλλω τα παιδια που δε γραψανε σημερα θα πω το εξης:Οποιος δε καταφερε σημερα να λυσει το θεμα 3 τοτε καλυτερα ας το αφησει το αθλημα και να ασχοληθει με κατι αλλο.Ας γινει υδραυλικος-σουβλατζης ας παει σ ενα ΙΕΚ και γω δε ξερω τι αλλο, αλλα δε γινεται με το ζορι να περασουν ολοι σε πανεπιστημια και ΤΕΙ..!
Στα δικα μας τωρα αυτο το γαμ... το -3 μου στερησε το 100..
Γιατι παντως ρε παιδια βρηκαμε τοσοι πολλοι -3 και οι αλλοι μισοι 1.?Τι να πω...
Μαλλον πηρατε αναποδα τις δυναμεις στην m
Pandelis
Νεοφερμένος
Πχ 1: στο πολλαπλης επιλογης με το προσημο του α και του x τι γινεται οταν x=0; Το μηδενικο διανυσμα ειναι παραλληλο με καθε διανυσμα. Αριστοι μαθητες στην ταξη μου εχοντας την ικανοτητα να αμβαθυνουν επιλεγουν το δ (νομιζω αυτο ειναι). επρεπε να εδιναν περιορισμο καθως δεν εξεταζομαστε στα μαθηματικα!
Πχ 2: στο σχεδιασμο του στιγμιοτυπου επρεπε να γινει για x<0; Οσοι δεν το εκαναν εχουν λαθος; Η εκφωνηση αναφερει τον αξονα διαδοσης και την κατευθυνση (απο την εξισωση). Οσο ξεκαθαρο κι αν φαινεται σκεφτειτε οτι εχουμε αποκτησει τον τροπο σκεψης των βοηθηματων και γι αυτο μας ειναι ευκολο. Ετσι πρεπει να γινεται; :nono:
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα πως βγαλατε -3 δεν μπορω να καταλαβω .Και οταν το βγαλατε δεν καταλαβατε οτι σε μια επιταχυνομενη κινηση δεν γινεται να εχεις αρνητικη επιταχυνση
ελα τωρα...με την δικια μας εξυπναδα ολα γινονται...ολα ειναι εφικτα
Stefi17
Νεοφερμένος
και εγω...ιδιαιτερα απο βιολογια κατευθυνσης.διαβαζα συνεχεια...μου αρεζε πολυ κιολας αλλα με την τελευταια ερωτηση που εβαλαν εχω πεσει λεει ηδη στο 94% και μετα λεει ηθελε και σχημα στο turner και χαζαμαρες...αν ηθελαν κατι παραπανω να το ζητουσαν...που να ηξερα...τα χερια μου επρεπε να μυρισω??ελεος
Έχεις δίκαιο..στην βιολογία το 3ό θέμα ήταν πολύ δύσκολο το α) για εμένα προσωπικά,δεν ξέρω για τους υπόλοιπους... Τώρα στην Φυσική το 4ο θέμα με δυσκόλεψε πολύ,το 2ο ετσι και ετσι,και το 3ο ήταν παρα πολυ εύκολο!!!Αν και περίμενα να μπει κρόυση με ταλάντωση και ξαφνιάστηκα..Πφφφ..Δεν πειράζει..Καλή επιτυχία στο τελευταίο μα; μάθημα,εύχομαι να μην μας κάψουν και εκει..
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγαινα για 8-10 και τελικα εγραψα 14-15!
εχω ολοσωστα πρωτο και δευτερο θεμα και το τριτο επισης. μονο παραπτωμα ηταν οτι δεν αποδειξα τον τυπο της διαφορας φασης. ειμαι πολυ ικανοποιημενος και σημερα. παμε για προγραμματισμο τωρα!
χρειαζοταν να τον αποδειξουμε?εγω δεν τον απεδειξα...
-----------------------------------------
Έχεις δίκαιο..στην βιολογία το 3ό θέμα ήταν πολύ δύσκολο το α) για εμένα προσωπικά,δεν ξέρω για τους υπόλοιπους... Τώρα στην Φυσική το 4ο θέμα με δυσκόλεψε πολύ,το 2ο ετσι και ετσι,και το 3ο ήταν παρα πολυ εύκολο!!!Αν και περίμενα να μπει κρόυση με ταλάντωση και ξαφνιάστηκα..Πφφφ..Δεν πειράζει..Καλή επιτυχία στο τελευταίο μα; μάθημα,εύχομαι να μην μας κάψουν και εκει..
που θες να περασεις?
bigmix42
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.