chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω παντως για να μη βρεθω προ εκπληξεως εχω υπολογισει στην πολυ χειροτερη να τα χασω ολα απο εκει και κατω (δλδ 78 ). Αλλα μπα, δεν νομιζω τοσο χαμηλα, αφου τα υπολοιπα πλην της επιταχυνσης ειναι σωστα...και μενα το ιδιο μου ειπαν...αρα 19 :no1:μια χαρα ειμαστε...και αν πεσουμε και σε καλο εξεταστηηη ποιος μας πιανει χαχαχα...αντε να δουμε
Σοβαρα τωρα, με πολυ αυστηρη βαθμολογηση, υπολογιζω ενα 90. Αλλιως 95...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω το ιδιο περιπου λαθος εκανα,μπερδεψα τισ φορεσ οταν αρχισε να κινειται,βρηκα -3 και..το εβαλα (χαλαρα)σε απόλυτο,σχολιαζοντασ οτι παει προσ τα πανω.και μενα ο καθηγητης μου ειπε οτι θα το πιασουν ωσ αριθμητικο κ δεν θα επηρεασει τα επομενα...
ακριβως την ιδια πατατα καναμε...και εγω σε απολυτο το εβαλα...χαχαχαχα
paganini666
Δραστήριο μέλος
Δεν θυμαμαι,πραγματικα δεν ξερω γιατι βγηκε λαθος.Παντως μακαρι να εκανα αυτο γιατι αν το εκανα ειναι κλασσικο λαθος απροσεξιας οποτε 1 μοριο.Επισης καθε φορα που χρησιμοποιεις το λαθος αποτελεσμα χανεις ενα μοριο αρα συνολικα 3-4 μορια που ειναι αρκετα καλα!Πιθανόν να έκανες το ίδιο λάθος με εμένα γιατί και εγώ 15 την βρήκα. Στην καινούργια τ' εγώ έβαλα την παλιά! μήπως έκανες το ίδιο και εσύ?
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά θα χάσετε εκείνο το ερώτημα όλο και από τα υπόλοιπα θα χάσετε κάποιες μονάδες.Ο καθηγητής μου πάντα έλεγε όπου μπαίνει κόκκινο(ακόμη και στο αποτέλεσμα) χάνεις μονάδες οπότε...
:nono:αλλοι παιρνουν μοναδες μονο γραφοντας τυπους και εμεις θα χασουμε απο λαθος αντικατασταση..???μπαααα........95 θελω παει και τελειωσε χαχαχα αντε
tze
Νεοφερμένος
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
bill12
Νεοφερμένος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Εγω το 4δ το κανα ως εξης.Π=(Κστροφ)/Wf.και βρηκα σχεδον 4%.σωστο δεν ειναι.
σωστο νομιζω
chris_90
Διάσημο μέλος
Το αποτελεσμα το σωστο δεν το ξερω, παντως μ' αυτο τον τροπο βγαινει.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Εγω το 4δ το κανα ως εξης.Π=(Κστροφ)/Wf.και βρηκα σχεδον 4%.σωστο δεν ειναι.
hearts_alive
Νεοφερμένος
Ε αν μου κόψουν απ'αυτό θα'ναι πραγματικά κρίμα γιατί όλα τ'άλλα, εγγυημένα, τα'χω σωστά και με εκτενείς αιτιολογήσεις.
Τα θέματα ήταν απαιτητικά πάντως και σε καμία περίπτωση γελοία, όπως ισχυρίζονται κάποιοι φαφλατάδες (ο άλλος λέει ότι τελείωσε στις 9.30 ρε αχχαχαχαχ ντάξει, ό,τι πεις μάστορα).
Καλή τύχη στο τέλος του δρόμου για τους περισσότερους από εμάς, την Τετάρτη, συνυποψήφιοι, μην απογοητεύεστε! :no1:
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Εγω το 4δ το κανα ως εξης.Π=(Κστροφ)/Wf.και βρηκα σχεδον 4%.σωστο δεν ειναι.
Ναι 100/23=4.34782609
apostolis
Νεοφερμένος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο τελευταίο μόνο ξέχασα να πολλαπλασιάσω με 100% και το άφησα 1/23 ο μαλάκας...
Ε αν μου κόψουν απ'αυτό θα'ναι πραγματικά κρίμα γιατί όλα τ'άλλα, εγγυημένα, τα'χω σωστά και με εκτενείς αιτιολογήσεις.
Τα θέματα ήταν απαιτητικά πάντως και σε καμία περίπτωση γελοία, όπως ισχυρίζονται κάποιοι φαφλατάδες (ο άλλος λέει ότι τελείωσε στις 9.30 ρε αχχαχαχαχ ντάξει, ό,τι πεις μάστορα).
Καλή τύχη στο τέλος του δρόμου για τους περισσότερους από εμάς, την Τετάρτη, συνυποψήφιοι, μην απογοητεύεστε! :no1:
Εγώ έγραψα 1/23 και από δίπλα περίπου 4.3%. Δε νομίζω να σου κόψουν πάνω από 1 μόριο. Ίσως καθόλου.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λίγο περίεργο να έκανε τόση ώρα.Εμάς σε λίγο λιγότερο από 10λεπτο μας τα έλυσε,και είπε ότι απλά είχαν έρωτήματα για να ξεχωρίσει το 20 από το 17.Εγώ έγραψε γύρω στο 15-16!αντε ρε παιδια ελεος...τα θεματα με εκαναν να νιωσω αχρηστη...εγραψα με το ζορι 12...ουτε ο φυσικος μου δεν τα ελυνε σε 45 λεπτα...ποιοι ειστε εσεις ρε εξυπνακηδες? ακου εκει γελοια....
dafne_mm24
Νεοφερμένος
μην νομιζεις οτι αλλοι εγραψαν καλυτερα...αλλα εξαρταται και τι σχολη θες...αλλα 17,5 μια χαρα ειναι
αρχιτεκτονική θέλω...μου την έσπασε που έκανα βλακείες ενώ έχω λύσει άπειρες φορές ίδια άσκηση...και ίσα ίσα έπρεπε να τις αποφύγω αφού δεν έγραψαν καλά όλοι.εκεί φαίνεται η διαφορά, όχι στα εύκολα...
Marios8
Νεοφερμένος
xjimdim
Νεοφερμένος
Κι εγώ την ίδια βλακεία έκανα. Πέρασε από το μυαλό μου ότι αλλάζει η Τ του νήματος, εκανα ΣF=m*a κι έβγαλα τη σχέση, αλλά μετά μου βγήκε άκυρο νούμερο για την επιτάχυνση (προφανώς από λάθος πράξη) και το έσβησα.
Ο χρόνος κ εμένα μου βγήκε 2ριζα3 τρίτα
O φυσικός μου μου είπε ότι θα χάσω παραπάνω απο το μισό του ερωτήματος..
Έκανα και μαλακία στο πρώτο θεμα ο βλάκας και έχασα κ απο κει 5 μορια.
Τα σημερινά θέματα σύμφωνα με την άποψη μου, αν θεωρήσουμε τα περσινά ΓΕΛΟΙΑ, ήταν μέτρια προς το εύκολα με εξαίρεση κάποια σημεία που ήθελαν λίγο παραπάνω προσοχή..
Γυρω στο 87 έγραψα..
χαχαχαχαχα και εγώ ακριβώς τα ίδια ρε φίλε!!!
και έγω έκανα βλακεία με το πρώτο θέμα (το 2 δεν το έβαλα α - what a noooob i am)
+ το στιγμιότυπο.... πιστεύω είμαι ο μόνος εδώ μέσα που θα μπορούσε να βάλει το ημ(4π+3π/2)=0 χαχαχαχα
άντε να δούμε τι βλακείες θα κάνω και ΑΕΠΠ
irini18
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.