halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xjimdim
Νεοφερμένος
anywayz... πόσο λέτε να κόψουν από λάθος επιτάχυνση?
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν έκανες όλα τα άλλα λογικά θα χάσεις 3-4 μόρια(αν ο τρόπος είναι σωστός)και 2 μόρια συνολικά για τα λάθος αποτελέσματαΆμα τα γραψες όλα αυτά άρχοντας είσαι
και εγω αρχοντισσα αντε τωρααααα
nikos_sp
Νεοφερμένος
Albatross
Νεοφερμένος
Το 1ο ήταν εύκολο, το 2ο μετριο προς δύσκολο, ειδικά το γ που δεν καταλαβαίνω τι νόημα είχε, το 3ο σχεδόν γελοίο, το 4ο μέτριο, κλασσική άσκηση στερεού με 1-2 δύσκολα ερωτήματα.
Πραγματικά θέλω να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο γιατί έχασα από βλακείες...Ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17...
chris_90
Διάσημο μέλος
Εμενα μου ειπαν οτι το πιο πιθανο ειναι να χασω μονο τα 5 μορια του β. Θα δειξει...Το 3ο θεμα ηταν γελοιο.Το 2ο θεμα καλο.Στο 4ο εκανα και γω την ΒΛΑΚΕΙΑ με την επιταχυνση και την βρικα 3.Μετα η συνεχεια και μενα ηταν ολοσωστη.Οποτε να υπολογιζω απο το 4ο θεμα να χασω 5 μορια το β. ερωτημα μονο; Η και καποια απο τα υπολοιπα;
Darklink
Νεοφερμένος
geogytheio
Νεοφερμένος
soulatso
Νεοφερμένος
Evma
Νεοφερμένος
παλικαρι
Νεοφερμένος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μενα το ιδιο μου ειπαν...αρα 19 :no1:μια χαρα ειμαστε...και αν πεσουμε και σε καλο εξεταστηηη ποιος μας πιανει χαχαχα...αντε να δουμε
chris_90
Διάσημο μέλος
Σιγουρα χαμενα ολα τα 5 μορια του υποερωτηματος και απο 'κει και περα... ας ελπισουμε στην επιεικια των διορθωτων.Παιδια οσοι βρηκαμε επιταχυνση 3... Θα το κοψουν ολοκληρο το ερωτημα? Ή θα πιασει εστω και 2 μοναδες απο τις 5?
SuperSayian
Νεοφερμένος
Μην πιστεύεις τίποτα για τις βάσεις ακόμα! Εγώ τι να πω, η σχολή που θέλω είναι και στο 1ο και στο 2ο πεδίο και έχω ανταγωνισμό από τη θεωρητική, που είχε παντού πιο εύκολα θέματα...
Κοίτα δεν υπάρχει λογική στις βάσεις πραγματικά!!!Σαφώς και δεν ακούω όλους τους πουθενάδες τις tv και γενικά άτομα που δεν έχουν τι να κάνουν!!!Πέρσι παραπέσανε οι βάσεις γιατί ακριβώς?Επειδή ίσως παραανέβηκαν πρόπερσι!Αλλά όλο αυτό είναι ενα τρελό γαιτανάκι και δεν θέλω να μπω σ αυτό το τρυπάκι να εξηγώ στον εαυτό μου προπάντων τι θα γίνει!!!
Παιδιά όσοι δεν γράψαμε καλά ας προσπαθήσουμε για το τελευταίο ή προτελευταίο μάθημα!!!Δεν θα πεθάνουμε κιόλας που δεν γράψαμε φυσική σιγά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!!!Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι μαγκιά να καταλαβαίνεις το λάθος σου και να το διορθώνεις!Το ξέρω πως δεν είναι και τόσο εύκολο αλλά ας προσπαθήσουμε μέχρι τέλους!
Petrofskaya
Νεοφερμένος
^^ πφφφ κρίμα ρε παιδιά και εγώ 3 την βρήκα ωστέ γι αυτό μου βγήκε διαστημικός ο χρόνος
anywayz... πόσο λέτε να κόψουν από λάθος επιτάχυνση?
Κι εγώ την ίδια βλακεία έκανα. Πέρασε από το μυαλό μου ότι αλλάζει η Τ του νήματος, εκανα ΣF=m*a κι έβγαλα τη σχέση, αλλά μετά μου βγήκε άκυρο νούμερο για την επιτάχυνση (προφανώς από λάθος πράξη) και το έσβησα.
Ο χρόνος κ εμένα μου βγήκε 2ριζα3 τρίτα
O φυσικός μου μου είπε ότι θα χάσω παραπάνω απο το μισό του ερωτήματος..
Έκανα και μαλακία στο πρώτο θεμα ο βλάκας και έχασα κ απο κει 5 μορια.
Τα σημερινά θέματα σύμφωνα με την άποψη μου, αν θεωρήσουμε τα περσινά ΓΕΛΟΙΑ, ήταν μέτρια προς το εύκολα με εξαίρεση κάποια σημεία που ήθελαν λίγο παραπάνω προσοχή..
Γυρω στο 87 έγραψα..
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απόσο ξερω απο βαθμολογιτες γνωστους μου οταν εχεις λαθος ενα υποερωτημα (σαφως το χανεις ολο) και επιρρεαζει ολη την ασκηση συνηθως κοβουν κατι παραπανω απο τα μισα μορια...μην νομιζετε οτι με λαθος την επιταχυνση ειστε στο 95..Βεβαια υπαρχουν και οι καλοι βαθμολογιτες.. δηλαδη απο το 25 , -10περιπου
ο καθηγητης μου...με πειρα πολλων ετων σε πανελληνιες και μαθητες μου ειπε οτι το πιο πιθανο ειναι να μου κοψουν μονο 5...δεν ξερω τι λες εσυ:fss:
Tasos_V.
Νεοφερμένος
Αν τις εχει καποιος θα ηθελα αν μπορει να τις ανεβασει και για 'μας
bill12
Νεοφερμένος
irini18
Νεοφερμένος
και γω το ιδιο περιπου λαθος εκανα,μπερδεψα τισ φορεσ οταν αρχισε να κινειται,βρηκα -3 και..το εβαλα (χαλαρα)σε απόλυτο,σχολιαζοντασ οτι παει προσ τα πανω.και μενα ο καθηγητης μου ειπε οτι θα το πιασουν ωσ αριθμητικο κ δεν θα επηρεασει τα επομενα...το μονο λαθος που εκανα ειναι λαθος φορα στις δυναμεις στο σωμα Σ οταν αρχιζει να κινειται...ενω πηγαινε προς τα πανω εγω εβαλα τις δυναμεις αντιθετα...με αποτελεσμα να μου βγει η επιταχυνση αρνητικη...εγω απτοητη συνεχισα λεγοντας πως η επιταχυνση ειναι ιδια σε μετρο απλα αντιθετη φορα διοτι το σωμα μετατοπιζεται προς τα πανω.δηλαδη μου βγηκε 3 η επιταχυνση...αρα λαθος αποτελεσματα στην στροφορμη αλλα σωστο τροπο ...απλα εκανα αντικατασταση την λαθος επιταχυνση που βρηκα προηγουμενως:xixi: ειμαι πολυ εξυπνη τελικα...χαχα..οτι να ναι
παντως και το ποσοστο μου βγηκε λαθος λογω του λαθους μου...αλλα ο τροπος σωστος.
ο καθηγητης μου μου ειπε οτι θα κοψει το κομματι με την επιταχυνση μονο διοτι τα αλλα ειναι σωστα απλα η λαθος αντικατασταση απο προηγουμενως επιρρεασε το αποτελεσμα...μακαρι:xixi:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.