Evma
Νεοφερμένος

Αν καποιος ΕΙΧΕ διαβασει και ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ καλα ολη τη θεωρεία έπαιρνε το 1ο θεματακι
Στο 2ο τσιμπουσε λιγο το 3).Εγω πηγα με τις μοναδες, ειδα οτι το γ) βγαινει σωστό και επειτα πηρα το α=-ωΑημ(ωt+φο) στο τετραγωνο.(φο γτ δεν ξερεις αν εχει αρχικη φαση..αλλα δεν παιζει ρολο στην αποδειξη)
Στο 3ο θεμα ολα καλα και ωραια.Ευκολα.Αν δεν γραψεις εδω θα ειναι απο απροσεξία.
Το 4ο ΗΤΑΝ αρκετά απαιτητικο.Ηθελε προσοχη και καλες δικαιολογησεις.Αν τα εχεις σωστα ομως και απλους τυπους να εφαρμοσες χωρις λογια @@ θα σε κοψουν..(θα εισαι απο τους λιγους που το εκαναν σωστα)Το τελευταιο ερωτημα ,να κανω την παρατηρηση οτι ζητουσε ΠΟΣΟΣΤΟ.Οχι ποσοστο επι τοις εκατο.Ειναι το ιδιο πραγμα αν το σκεφτεις αρα nevermind... και εβγαινε 1/23.
Εγραψα καλα.Ολα σωστα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xjimdim
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_sp
Νεοφερμένος

χάλια ψυχολογία, κανά 14-15 υπολογίζω, περίμενα τουλάχιστον 17.
πώ έλεος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Kι εγω.Ελπιζω να διαψευστουμε.ρε παιδια μου φαινεται η οι πανελληνιες φετος ειναι ΠΑΡΑ πολυ βατες ; δεν ξερω ανυσηχω μηπως του χρονου μας βαλουν τιποτα παλουκια![]()
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Same here... Εγω το ζωον πηρα το Τ' του νηματος στο (β) ερωτημα ισο με το βαρος του σωματιδιου (κατι που ισχυει μονο στην ισορροπια). Και το πηγα με θεμελιωδη νομο της στροφικης κλπ... Λογω της λανθασμενης γωνιακης επιταχυνσης επηρεαστηκε το αποτελεσμα στα επομενα ερωτηματα, τα οποια ομως εκανα με ολοσωστο τροπο.
Εγω εφαγα πολυ χρονο στο 2γ (το εβγαλα τελικα) και στο σχεδιαασμο του στιγμιοτυπου (στην αρχη εβγαλα ο,τι να 'ναι σχεδιαγραμμα στον προχειρο, αλλα ευτυχως στο μιλιμετρε βγηκε καλο). Ειχα μονο 30 λεπτα στη διαθεση μου να λυσω το 4ο, με αποτελεσμα να με πιασει τρελο αγχος. Και το εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα με το ποσοστο που εβγαλα, αλλα δεν προλαβα να το τσεκαρω.
Ελπιζω να κοψουν μονο τα 5 μορια του ερωτηματος της επιταχυνσης και οχι αλλα...
ετσι ετσι ολα τα εξυπνα παιδια εδω

zoezaxariadi
Νεοφερμένος

kebikebirodos
Νεοφερμένος

christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε παιδιά η επιτάχυνση στο 4β τελικά πόσο έβγαινε??? (οι μισοί στο σχολείο μου το βγάλαν 1 και οι άλλοι μισοί 3)
1 έβγαινε
dafne_mm24
Νεοφερμένος

πρεπει να εχω κανει καποιο λαθος στη γωνιακη επιταχυνση.
Την βρηκα 15 rad/s2 με αποτελεσαμ να βρω λαθος το χρονο λαθος ολα...
Νομιζω ομως οτι ο τροπος ειναι σωστος.Τι εχετε να πειτε;
κι εγώ τόσο την βρήκα...θα πρέπει να έκανες το ίδιο λάθος με εμένα...άφησες την τάση του νήματος ίδια με το ερώτημα α....?
εγώ γύρω στο 17,5 έγραψα...κι έχασα από βλακείες...

Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν έκανες όλα τα άλλα λογικά θα χάσεις 3-4 μόρια(αν ο τρόπος είναι σωστός)και 2 μόρια συνολικά για τα λάθος αποτελέσματαSame here... Εγω το ζωον πηρα το Τ' του νηματος στο (β) ερωτημα ισο με το βαρος του σωματιδιου (κατι που ισχυει μονο στην ισορροπια). Και το πηγα με θεμελιωδη νομο της στροφικης κλπ... Λογω της λανθασμενης γωνιακης επιταχυνσης επηρεαστηκε το αποτελεσμα στα επομενα ερωτηματα, τα οποια ομως εκανα με ολοσωστο τροπο.
Εγω εφαγα πολυ χρονο στο 2γ (το εβγαλα τελικα) και στο σχεδιαασμο του στιγμιοτυπου (στην αρχη εβγαλα ο,τι να 'ναι σχεδιαγραμμα στον προχειρο, αλλα ευτυχως στο μιλιμετρε βγηκε καλο). Ειχα μονο 30 λεπτα στη διαθεση μου να λυσω το 4ο, με αποτελεσμα να με πιασει τρελο αγχος. Και το εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα με το ποσοστο που εβγαλα, αλλα δεν προλαβα να το τσεκαρω.
Ελπιζω να κοψουν μονο τα 5 μορια του ερωτηματος της επιταχυνσης και οχι αλλα...

Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια στο 2θεμα στο 3 γιατι δεν ισχυει το α???
θα έπρεπε να είναι ω^2 για να είναι σωστό αλλά ήταν σκέτο ω
dafnousaki
Νεοφερμένος

ρε παιδιά η επιτάχυνση στο 4β τελικά πόσο έβγαινε??? (οι μισοί στο σχολείο μου το βγάλαν 1 και οι άλλοι μισοί 3)
αcm βγαινει 1 το εχω τσεκαρει απο παντου
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

1 εβγαινε φιλε............
LI@
Νεοφερμένος

παιδια στο 2θεμα στο 3 γιατι δεν ισχυει το α???
Γιατι εχει U^2=ω(Α^2-χ^2) ενω ειναι U^2=ω^2(A^2-x^2)
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος

christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

κι εγώ τόσο την βρήκα...θα πρέπει να έκανες το ίδιο λάθος με εμένα...άφησες την τάση του νήματος ίδια με το ερώτημα α....?
εγώ γύρω στο 17,5 έγραψα...κι έχασα από βλακείες...![]()
μην νομιζεις οτι αλλοι εγραψαν καλυτερα...αλλα εξαρταται και τι σχολη θες...αλλα 17,5 μια χαρα ειναι
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83383 Ορίστε, απο το www.in.grΠού στον π*ύ**ο είναι οι λύσεις;![]()
chris_90
Διάσημο μέλος

3/23 το εβγαλα εγω. Και την επιταχυνση 3 (να τη φαω και να 'ναι κρυακαι εβγαινε 1/23

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.