paganini666
Δραστήριο μέλος
Αν σου βγηκε ειναι τελειο!Αρκει να πεσεις σε εξεταστη που ξερει στοιχειωδη μαθηματικα...Για δικαιολόγηση στο 2γ πως σας φαίνεται: αποδεικνύω ότι υ^2=ω^2(Α^2 + Χ^2) και μετά λέω παραγωγίζοντας προκύπτει το γ) ? Είχα απελπιστεί!
Κατά τα άλλα τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα αλλά βατά... Σκότωσα τη μορφή του στιγμιότυπου, που έπρεπε να είναι ανάποδο ημίτονο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν σου βγηκε ειναι τελειο!Αρκει να πεσεις σε εξεταστη που ξερει στοιχειωδη μαθηματικα...
Μακάρι! Μου βγήκε τελικά αλλά κανείς δεν το' χει λύσει έτσι και ανησυχώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSayian
Νεοφερμένος
apostolis
Νεοφερμένος
Και εγω ετσι το εκανα μονο που ελυσα ως προς χ^2 και μετα πολλαπλασιασα με ω^4. Πανω κατο το ιδιο καναμε..Μια χαρα σωστο ειναι!Στο δεύτερο θέμα στο γ μπορώ να πάω απο αρχή διατήρησης της ενέργειας?
Δηλαδή U+K=Kmax να λύσω προς χ και να αντικαταστήσω χ=α/ω^2 ?
Δε πιστεύω να έκανα πατάτα...
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναί όσοι διάβασαν καλά όλη τη χρονιά και όχι μόνο, το πιό πιθανό είναο να έγραψαν πολύ καλά.Δεν μπορείς να λες κατηγορηματικά ότι έχω πιάσει στρογγυλό 20.Χρειάζονται και δικαιολογήσεις και καλή έκθεση των απόψεών σας στο γραπτό, κάτι γιά το οποίο δεν μπορείτε να ξέρετε αν ικανοποιήσει τους βαθμολογητές.Μπορείτε να λέτε ότι είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας.Αυτό αρκεί και είναι πολύ πειστικό.
Οσον αφορά στα θέματα η γνώμη μου είναι η ίδια με κάποιου συναδέλφου στην ΝΕΤ στην εκπομπή της Πο.Τσαπ. που είπε ότι ήταν βατά κατανοητά με λίγο μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τα αντίστοιχα περυσινά.
rotundjere
Νεοφερμένος
Και εγω παντως την βρηκα 15...Ας ελπισουμε να μην κοψουν πολυ!Παντως γενικα τα θεματα ηταν ευκολα,ειδικα τα 3 πρωτα,μετα δυσκολευε λιγο.Πιθανόν να έκανες το ίδιο λάθος με εμένα γιατί και εγώ 15 την βρήκα. Στην καινούργια τ' εγώ έβαλα την παλιά! μήπως έκανες το ίδιο και εσύ?
matina91
Νεοφερμένος
θα μπορουσα ανετα με τισ γνωσεις μου να εγραφα ενα 15....αλλα εγραψα κατω απο την βαση!
Θα ηθελα να ειμαι "αριστουχος" σαν ολους εσας αλλα μαλλον πρεπει να αποχωρησω...
Σημερα γκρεμιστηκαν ολα μου τα ονειρα και οι ελπιδες....
Δεν θελω τπτ αλλο απ τη ζωη μου... απογοητευτηκα...ηταν απλα...και τα σκατωσα...αλλα εβλεπα και αλλα εγραφα.... μπραβο μου..
Τουλαχιστον μπραβο στην πλειψηφια απο εσας
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλησπέρα!Καταρχάς έγραψα σκαααατα!!!!Και δεν μου άξιζε κιόλας!!!!Βάση ρε γαμώτο αν δεν ανέβαινουν οι βάσεις είμαι μια χαρά αλλά δεν ξέρω!!!Τα θέματα ήταν σαφώς πιο δύσκολα απο πέρισυ αλλά δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι το τρίτο!!Αν και για το στιγμιότυπο εχω μερικές ενστάσεις γιατί το σχολικό είναι ανύπαρκτο σ αυτό το θέμα!!!Κλασική δυσκολία στο 4 θέμα αν και νομίζω είναι το πθιο δύσκολο 4ο των τελευταίων 3 ετών!
Μην πιστεύεις τίποτα για τις βάσεις ακόμα! Εγώ τι να πω, η σχολή που θέλω είναι και στο 1ο και στο 2ο πεδίο και έχω ανταγωνισμό από τη θεωρητική, που είχε παντού πιο εύκολα θέματα...
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως και το ποσοστο μου βγηκε λαθος λογω του λαθους μου...αλλα ο τροπος σωστος.
ο καθηγητης μου μου ειπε οτι θα κοψει το κομματι με την επιταχυνση μονο διοτι τα αλλα ειναι σωστα απλα η λαθος αντικατασταση απο προηγουμενως επιρρεασε το αποτελεσμα...μακαρι:xixi:
sir ImPeCaBlE
Νεοφερμένος
Και εγω ετσι το εκανα μονο που ελυσα ως προς χ^2 και μετα πολλαπλασιασα με ω^4. Πανω κατο το ιδιο καναμε..Μια χαρα σωστο ειναι!
Ωραίος...
Ξέχασα να βάλω το 2π στον υπολογισμό τις φάσης.Λέτε να μου κόψουν ολόκληρη την απάντηση?
Καλά για το τελευταίο ερώτημα του 4ου θέματος δε το συζητάμε.Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ζητάει...
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το πιστευω αυτο που εγινε σημερα... εχασα το δευτερο 8εμα και στο μισο πρωτο...ενω ηταν πραγματα που ηξερα μα το θεο τα ηξερα
θα μπορουσα ανετα με τισ γνωσεις μου να εγραφα ενα 15....αλλα εγραψα κατω απο την βαση!
Θα ηθελα να ειμαι "αριστουχος" σαν ολους εσας αλλα μαλλον πρεπει να αποχωρησω...
Σημερα γκρεμιστηκαν ολα μου τα ονειρα και οι ελπιδες....
Δεν θελω τπτ αλλο απ τη ζωη μου... απογοητευτηκα...ηταν απλα...και τα σκατωσα...αλλα εβλεπα και αλλα εγραφα.... μπραβο μου..
Τουλαχιστον μπραβο στην πλειψηφια απο εσας
Ηρέμησε! Οι πανελλαδικές αποτελούν ένα ασήμαντα μικρό κομμάτι όλης της ζωής μας. Η ζωή δεν τελειώνει με αυτές, οπότε ότι και αν έχει συμβεί δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι!!! Χαμογέλα και δώστα όλα στο επόμενο μάθημα, εξάλλου έρχεται καλοκαίρι!
alfisti
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος
dafnousaki
Νεοφερμένος
matina91
Νεοφερμένος
Ηρέμησε! Οι πανελλαδικές αποτελούν ένα ασήμαντα μικρό κομμάτι όλης της ζωής μας. Η ζωή δεν τελειώνει με αυτές, οπότε ότι και αν έχει συμβεί δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι!!! Χαμογέλα και δώστα όλα στο επόμενο μάθημα, εξάλλου έρχεται καλοκαίρι!
απλα θελω να περασω καπου...και τωρα δεν μπορω...δεν διορθωνεται πια...ολα μου πηγαν χαλια...
LI@
Νεοφερμένος
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραίος...
Ξέχασα να βάλω το 2π στον υπολογισμό τις φάσης.Λέτε να μου κόψουν ολόκληρη την απάντηση?
Καλά για το τελευταίο ερώτημα του 4ου θέματος δε το συζητάμε.Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ζητάει...
Αποκλείεται να στο κόψουν όλο, εδώ άλλοι γράφουν μόνο τύπους και τους δίνουν μονάδες! Αν ο τρόπος είναι σωστός, θα σου δώσουν το μισό τουλάχιστον. Όσο για το τέταρτο, και εγώ στην αρχή δεν καταλάβαινα, αλλά πήγα στα τυφλά: τι τύπο έχω που να έχει έργο και ενέργεια ταυτόχρονα; Έτσι πήρα θεώρημα έργου-ενέργειας στην στροφική και βγήκε...
chris_90
Διάσημο μέλος
Same here... Εγω το ζωον πηρα το Τ' του νηματος στο (β) ερωτημα ισο με το βαρος του σωματιδιου (κατι που ισχυει μονο στην ισορροπια). Και το πηγα με θεμελιωδη νομο της στροφικης κλπ... Λογω της λανθασμενης γωνιακης επιταχυνσης επηρεαστηκε το αποτελεσμα στα επομενα ερωτηματα, τα οποια ομως εκανα με ολοσωστο τροπο.το μονο λαθος που εκανα ειναι λαθος φορα στις δυναμεις στο σωμα Σ οταν αρχιζει να κινειται...ενω πηγαινε προς τα πανω εγω εβαλα τις δυναμεις αντιθετα...με αποτελεσμα να μου βγει η επιταχυνση αρνητικη...εγω απτοητη συνεχισα λεγοντας πως η επιταχυνση ειναι ιδια σε μετρο απλα αντιθετη φορα διοτι το σωμα μετατοπιζεται προς τα πανω.δηλαδη μου βγηκε 3 η επιταχυνση...αρα λαθος αποτελεσματα στην στροφορμη αλλα σωστο τροπο ...απλα εκανα αντικατασταση την λαθος επιταχυνση που βρηκα προηγουμενως:xixi: ειμαι πολυ εξυπνη τελικα...χαχα..οτι να ναι
παντως και το ποσοστο μου βγηκε λαθος λογω του λαθους μου...αλλα ο τροπος σωστος.
ο καθηγητης μου μου ειπε οτι θα κοψει το κομματι με την επιταχυνση μονο διοτι τα αλλα ειναι σωστα απλα η λαθος αντικατασταση απο προηγουμενως επιρρεασε το αποτελεσμα...μακαρι:xixi:
Εγω εφαγα πολυ χρονο στο 2γ (το εβγαλα τελικα ) και στο σχεδιασμο του στιγμιοτυπου (στην αρχη εβγαλα ο,τι να 'ναι σχεδιαγραμμα στο προχειρο, αλλα ευτυχως στο μιλιμετρε βγηκε καλο). Ειχα μονο 30 λεπτα στη διαθεση μου να λυσω το 4ο, με αποτελεσμα να με πιασει τρελο αγχος. Και το εβλεπα οτι κατι δεν παει καλα με το ποσοστο που εβγαλα, αλλα δεν προλαβα να το τσεκαρω. Ελπιζω να κοψουν μονο τα 5 μορια του ερωτηματος της επιταχυνσης και οχι αλλα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.