shadowstep00
Νεοφερμένος
κανα 18 θα έγραψα τελικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από ότι φαίνεται σχεδόν όλοι δεν γράψαμε τέλεια το β3β. Το σλ ήταν πονηρό(το είδα πρίν φύγω γιατί λόγω άγχους δεν έδωσα σημασία). Δεν ξέρω βέβαια τι σχολή στοχεύεις αλλά ο βαθμός σου είναι πολύ καλός.Έχασα το σωστό λάθος στη κωδικοποίηση και έγραψα περίπου με δικά μου λόγια το Β3.β
κανα 18 θα έγραψα τελικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
panosmalko
Νεοφερμένος
Δεν είναι και πολύ παγίδα. Πρέπει να είσαι φουλ αγχωμένος για να μην το δεις. Για πες τα σλ, α2-α3-α4(καλήτερα πμ) να κάνουμε μια ταυτοποίηση αν και νομίζω ότι ήταν κάπως εύκολα.
ηταν παγιδα ! αν εχει δει τις λεξεις πομπος και δεκτης 1041401241240141201244120 φορες μεσα στο βιβλιο και το λαθος ειναι σε μια λεξη σου διαφευγει πολυ ευκολα !!!
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
giorgosmon1994
Νεοφερμένος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ στην αρχή δεν το πρόσεξα επειδή είχα άγχος αλλά δεν ήταν και το τρελό κόλπο για να κόψουν μονάδες. Εννοείτε ότι πριν δώσουμε το γραπτό μας(αν έχουμε επαρκή χρόνο βεβαίως) κοιτάμε και ξανακοιτάμε αυτά που γράψαμε για επαλήθευση. Ετσι γλύτωσα σήμερα 4 μόρια και προχτές 5(είχα κάνει λάθος το doppler στο α1).ηταν παγιδα ! αν εχει δει τις λεξεις πομπος και δεκτης 1041401241240141201244120 φορες μεσα στο βιβλιο και το λαθος ειναι σε μια λεξη σου διαφευγει πολυ ευκολα !!!
panosmalko
Νεοφερμένος
Έχασα μονο το Σ-Λ με τη κωδικοποίηση! Κρίμα,γιατί τα είχα όλα τα θέματα..
ολοι μια απ τ ιδια ! χασαμε 80 μοριακια αλλα δε πειραζει ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!
Δημήτρης365
Νεοφερμένος
panosmalko
Νεοφερμένος
Και εγώ στην αρχή δεν το πρόσεξα επειδή είχα άγχος αλλά δεν ήταν και το τρελό κόλπο για να κόψουν μονάδες. Εννοείτε ότι πριν δώσουμε το γραπτό μας(αν έχουμε επαρκή χρόνο βεβαίως) κοιτάμε και ξανακοιτάμε αυτά που γράψαμε για επαλήθευση. Ετσι γλύτωσα σήμερα 4 μόρια και προχτές 5(είχα κάνει λάθος το doppler στο α1).
3 φορες το ειδα..αλλαααα !!!! :/ καινα φανταστεις ειχα μπερδεψει τις λεξεις πομπος-δεκτης σε 2 αλλα ερωτηματα και τα διορθωσα.. Αν δεν ηταν παγιδα δε θα το μπερδευε το 60 - 70 % των υποψηφιων,γιατι ως τωρα πολλοι λιγο το εκαναν σωστο..
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι εγώ δεν μπερδεύτηκα και το βιβλίο το είχα βγάλει όλο αλλά δεν ξέρω πως έγινε και δεν το θυμόμουν κατά λέξη. Εντάξει πάντως αυτό που έχω γράψει περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του σχολικού απλά οι συνδετικές λέξεις και τα ρήματα είναι διαφορετικά(αλλά παρεμφερή). Από τα 9 μόρια περιμένω τουλάχιστον 3-4 να πιάσω.Βασικά στο Β3β μπερδευτήκατε (για αυτούς που δεν τα πήγαν καλά σε αυτό το ερώτημα αναφέρομαι) επειδή βάλατε διαδικασία διαπροσωπικής επικοινωνίας η επειδή σας είχε φάνει δύσκολο και δεν το χατε διαβάσει μες στην χρονιά?
christina123
Δραστήριο μέλος
και εγω αυτο ειχα κανει περσι σε μια ερωτηση..ο ενας μ βαλε ολα τα μορια κ ο αλλος τα μισα!Οχι εγώ δεν μπερδεύτηκα και το βιβλίο το είχα βγάλει όλο αλλά δεν ξέρω πως έγινε και δεν το θυμόμουν κατά λέξη. Εντάξει πάντως αυτό που έχω γράψει περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του σχολικού απλά οι συνδετικές λέξεις και τα ρήματα είναι διαφορετικά(αλλά παρεμφερή). Από τα 9 μόρια περιμένω τουλάχιστον 3-4 να πιάσω.
Οποτε μια χαρα!
Καλη συνεχεια!
Εύκολα θέματα που από ότι βλέπω δεν απαιτούν καθόλου κριτική σκέψη απλά απομνημόνευση
ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ακους εκει να βαζουν ευκολα.
Πως θα ξεχωρισουν οι αριστοι παπαγαλοι;
Απαιτω οι θεματοθετες να τιμωρηθουν παραδειγματικα
manolakis1995
Νεοφερμένος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΣΕΛΙΔΑ 124 3.3.1 1η πρόταση. Οπότε σωστό. Προκύπτει και εμπειρικά από τους ορισμούς δύναμης,εξουσίας,επιρροήςπιστεύω κανα 17αρι το πιασα! τα εγραψα όλα ππαγαλία, μόνο που στο τέλος αυτές τις δύο, λόγω της εκδρομής μας τα είχαε κάνει στο φροντ τα άλλα παιδιά και προσπεράστηκαν!!!!!!! ωστόσο το διάβασμα έγινε αλλά και πάλι την πρώτη την έγραψα με δικά μου λόγια και πιστεύω 4/9 τουλάχιστον θα τις πάρω και στο δεύτρο 5/9 ή 6/9 επειδή ήμουν πολύ ποιο κοντά θα τις πάρω! Όμως είχα απ τα σ,λ το δεύτερο λάθος!!! το είχα λάθος και ειναι σωστό γτ όμως ρε παιδιά; και το χα για σίγουρο!
ria-happy4ever
Νεοφερμένος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Eλα ντε. Απλα προσεκτικο διαβασμα της ερωτησης ηθελε...Ρε παιδιά, τόσοι πολλοί μπερδεύτηκαν με αυτό το σλ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.