Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα.
Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο μετά τις 9 το πρωί. Στο αρχικό πόστ θα ανέβουν τα θέματα και ενδεικτικές λύσεις όταν δημοσιευθούν στο ίντερνετ.
Καλή επιτυχία!
Προηγούμενα μαθήματα
[22/5/2012] Νεοελληνική Γλώσσα
Τα Θέματα
Ενδεικτικές απαντήσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Τα θέματα προστέθηκαν στο αρχικό ποστ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και απο τους καθηγητες μου στο φροντιστηριο αυτο ακουσα.Τα θεματα ευκολα,ακομα και ενας μετριος θα μπορουσε να χτυπησει ενα καλο βαθμο.Δε ξερω πως το καταφερνουν αυτο,αλλα ολοι οι μαθητες στα ΕΠΑΛ γραφουν χειροτερα στα μαθηματα ειδικοτητας,παρα στα γενικης παιδειας.
αυτο δεν θα ελεγα οτι ισχυει τουλαχιστον οχι στο δικο μου επαλ..που παντα τα παιδια γραφουν πολυ καλυτερα στα ειδκοτητας..γι΄αυτο και παιρνανε εκει που θελουν εφοσον απο εκει παιρνεις τα πολλα μορια..
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο δεν θα ελεγα οτι ισχυει τουλαχιστον οχι στο δικο μου επαλ..που παντα τα παιδια γραφουν πολυ καλυτερα στα ειδκοτητας..γι΄αυτο και παιρνανε εκει που θελουν εφοσον απο εκει παιρνεις τα πολλα μορια..
τι ειδικοτητα εισαι;
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ειδικοτητα εισαι;
Οικονομιας Και Διοικησης !
Εσυ?
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Οικονομιας Και Διοικησης !
Εσυ?
Yγειας και προνοιας->Νοσηλευτικη.
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Yγειας και προνοιας->Νοσηλευτικη.
Ουάου ! Σ'εμας έχει να περάσει αγόρι απο την Νοσηλευτικη εδω και αιωνες..
Παντως μπραβο που το διαλεξες,εγω δεν θα μπορουσα με τιποτα ο,τι εχει να κανει με παθολογιες,ανατομιες γιατι αυτα δινουν στις Πανελληνιες
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.