michkal
Νεοφερμένος
ισχυει η παραγωγος του χ <του χ+1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Νομίζω πως στο Μπλογκ της μαθηματικής εταιρείας είπαν κάτι για γρίφους
Για δώσε μου Link.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
san_zoulapi
Νεοφερμένος
Απο θμτ στο [ χ , χ+1 ] προεκυπτε οτι υπαρχει ξ Ε (χ,χ+1) ωστε f(x+1) - f(x) = f '(ξ) οποτε αφου ξ < χ+1 απο την μονοτονια της παραγωγου βγαινει f '(ξ) < f ' (χ+1) οποτε προκυπτει το ζητουμενο
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο 4ο θέμα εκεί που ήθελε De'L Hospital δεν είπα για τη συνέχεια της g''(x). Πόσα θα μου κόψουν από εκεί;
Thanks
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω πάλι πηρα την f(x) που επρεπε να αποδειξουμε και την αντικατεστησα στη σχεση με το ολοκληπωμα(και στην αρχη και μεσα στο ολοκληρωμα) και καταληξα σε κατι που ισχυει...μακαρι να το δεχτουν!!!!!!!!κατα τα αλλα ειμαι πανω απο την βαση:no1μαλλον) και κατω απο 15
χαχαχα και εγώ το ίδιο έκανα...δεν ήξερα τι άλλο να κάνω...πάντως βγαίνει και με παραγοντική νομίζω...
έχω χάσει την ανίσωση στο 3ο θέμα(απο βλακεία), αυτό το 4α και 1η2 περιπτώσεις στο 3β.
οπότε γύρω στο 15 και εγώ.
ps. κλαρινάκι το 4ο θέμα.
Scandal
Διαχειριστής
Ας κόψουν το λαιμό τους να μου δώσουν έστω μια μονάδα που ήμουν τόσο έξυπνος και κατάλαβα ότι το ολοκλήρωμα ισούται με 2
-petros
timteam
Νεοφερμένος
Να υπολογιζω -5 μορια τουλαχιστον???
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο θέμα 4α, μιας που δεν ήξερα να το λύσω, πήρα και καλά το ολοκλήρωμα από 1ως2 ξεχωριστά, το έβαλα ίσο με 2 (χωρίς να δείξω πώς βγαίνει - το έβαλα γιατί απλά ήταν προφανές) και στη συνέχεια έλυσα την f(X) για το ολοκλήρωμα=2.
Ας κόψουν το λαιμό τους να μου δώσουν έστω μια μονάδα που ήμουν τόσο έξυπνος και κατάλαβα ότι το ολοκλήρωμα ισούται με 2
-petros
αυτό έκανα και εγώ... ελεήστε 2 μόρια...
Scandal
Διαχειριστής
Thanks για την ενημέρωση! :thanks::thanks::thanks:Απο τα πρωτα γραπτα στο βαθμολογικο καβαλας εχει διαπιστωθει οτι υπαρχει σημαντικοτατο προβλημα στο 3ο και 4ο θεμα....Οι μαθητες δεν τα εχουν παει καλα και γενικα αναμενεται χαμηλη επιδοση στα μαθηματικα...Αυτα,πληροφοριακα παντα
Όποια παρόμοια πληροφορία σχετικά με την επίδοση των μαθητών, ευπρόσδεκτη!
(να δούμε τι θα γίνει και με τις βάσεις φέτος...)
-petros
san_zoulapi
Νεοφερμένος
Παιδια εγω πηρα θμτ στο [χ,χ+1] στο 3δ λεγοντας μονο οτι η f πληρει τις προυποθεσεις του θεωρηματος χωρις να αναφερω ποιες ειναι αυτες , ενω στο 3β βρηκα το συνολο τιμων χωρις να βρω το συνολο τιμων των δυο υποδιαστηματων....
Να υπολογιζω -5 μορια τουλαχιστον???
οχι -5 με τπτ......Αν εβγαλες το συνολο τιμων απλωσ μονο απο το ολικο ελαχιστο και το lim που εβγαινε + απειρο θα τα παρεισ ολα τα μορια. Απλα σου χρειαζονται τα συνολα τιμων των 2 υποδιαστιματων στο 3γ...Και στο 3δ να σου κοψουν μια μοναδα αντε 2 το πολυ. Και το σχολικο ετσι κι αλλιως αν δεις στις αποδειξεις του αυτο το πραγμα λεει χορις να αναφερει ποιοες ειναι οι προϋποθεσεις ακριβως...
demoglakos
Νεοφερμένος
epinephelus
Νεοφερμένος
Οι ασκήσεις ήταν απο το ίδιο βοήθημα, πράγμα που απαγορεύεται ρητώς.
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
βαριόντουσαν να βγάλουνε θέματα μου φαίνεται...
epinephelus
Νεοφερμένος
demoglakos
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση;
Chris0705
Νεοφερμένος
Πώς ακριβως το έκανες αυτο; Έκανα κάτι παρόμοιο αλλά επειδή μου έβγαινε όριο στο όριο, υπέθεσα ότι για h πολύ κοντά στο μηδέν ισχύει η ισότητα χωρίς το όριο και μετά τα αντικατέστησα, οπότε μου βγήκε η ισότητα του β ερωτήματος. Είναι σωστό ή το έθεσα αυθαίρετα; Ιδού η απορία!:sΡε παιδια στο 4γ αντι να κανω De 'L hospital πηρα τη σχεση που αποδειξαμε στο β ερωτημα και στην θεση των παραγωγων εβαλα απο τον ορισμο τις παραγωγους οποτε κατεληξα σε μια παρασταση ιδια με το 1ο μελος ευτης που εδινε στο 4γ και στη συνεχεια ηταν ευκολο... Επρεπε αναγκαστικα να το κανω με λοπιταλ?
timteam
Νεοφερμένος
Παντως , πιστευω πως τα θεματα δεν ηταν για διαβασμενους αλλα για ξυπνιους.Στο πρωτο θεμα , νομιζω πως η επιτροπη προσπαθησε να ''βοηθησει'' με μια αποδειξη που να βγαινει χωρις να την εχεις μελετησει, αλλα εμεις την σνομπαραμε...Στο 2ο θεμα ηταν ο κλασσικοτατος μιγαδικος , ενω το 3ο θεμα ηταν ''φωτια'' , με καλες παγιδες....Τωρα σαν θεμα 4ο , θα μπορουσαν να βαλουν κατι ποιο ενδιαφερον , αλλα και αυτο που εβαλλαν μπορουσε να αντιμετωπιστει με καθαρο μυαλο , σχετικα ευκολα...
Τελος , για οσους εχετε Μπαρλα, στην σελιδα 203 θα βρειτε κατι ΠΑΑΑΡΑ πολυ εωδιαφερον......
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.