HELEN
Νεοφερμένος
Και εγώ απ' όσο θυμάμαι το έκανα αυτό. Ε το πολύ 1 μόριο.. !
Εντάξει αμα το έκανε κ ο Mostel αυτο πρέπει να νιώθουμε τέλεια
Μόνο τόσο θα μας κόψουν?..ας είναι τοτε:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dioni
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει αμα το έκανε κ ο Mostel αυτο πρέπει να νιώθουμε τέλεια
Μόνο τόσο θα μας κόψουν?..ας είναι τοτε:xixi:
Πρόσεχε, εγώ λέω νομίζω ότι έγραψα από -1/e έως 0 κλειστό έχει δύο λύσεις
και από 0 έως άπειρο 1. Ενώ είναι από 0 ανοικτό. Αν και δεν είμαι σίγουρος τι έγραψα !
Στέλιος
strange_thomas
Νεοφερμένος
dioni
Νεοφερμένος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
τα θεματα ηταν καλα για καποιον που ειχε διαβασει (οχι τρελα)
το δυσκολακι ηταν το παραλληλο και στο φροντιστηριο μου ειπαν οτι θα παρω αρκετες μοναδες αλλα οχι ολες.. τις αλλες 4 τις εγραψα πολυ καλα..αντε να δουμε!
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλλον βρήκα κάτι: Απαιτητικά ήταν και τα θέματα στα Μαθηματικά στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης. Απευθύνονταν σε μαθητές που είναι εξοικειωμένοι με την ύλη των Μαθηματικών
kiker
Νεοφερμένος
nickzor
Νεοφερμένος
και από 0 έως άπειρο 1. Ενώ είναι από 0 ανοικτό. Αν και δεν είμαι σίγουρος τι έγραψα !
Στέλιος
εγώ πάλι δεν πήρα περίπτωση α>0 (νομίζω)
απο ότι μου είπε διορθωτής αν το φτάσεις μέχρι f(x)=a είναι 2 μόρια και για κάθε περίπτωση 1 μόριο.
Ε κλ δεν θα τα βάψουμε και μαύρα... συμβαίνουν αυτά.
Vorbulon
Νεοφερμένος
san_zoulapi
Νεοφερμένος
myrtob
Νεοφερμένος
Λοιπον τα θεματα ηταν πολυ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ!Εγω τα εβγαλα όλα εκτος απο ενα κομμάτι στο 3γ που δεν μου έκοψε να πάρω το α σε σχεση με το 0. Στο σχολείο οι περισσότεροι τα χαρακτήρισαν παλούκια αλλα μπαίνοντας εδώ είδα οτι τα λετε εύκολα. Δεν θεωρώ οτι ήταν άλυτα αλλά έπρεπε να έχεις αναπτυγμένη μαθηματική σκέψη (3γ) και να έχεις δουλέψει καλα ολο το χρόνο.Επειδή βέβαια κάποιοι από δω είχαν δουλέψει μην ακυρώνεται το μέσο μαθητή χαρακτηρίζοντας τα θέματα γελοία γιατι ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Τεσπα καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα!
κι εγώ αυτό με το 3γ δε μου έκοψε να παρω περιπτώσεις για το α και πήρα μόνο για α>0! Και έχασα και τη μισή απόδειξη,την οποία την πάλευα 3 τέταρτα γτ δεν είχα καταλάβει ότι το (lnx)'=1/x θεωρείται γνωστό και πάλευα να το αποδείξω!περιμένω 17-18!στην αρχή είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί τα μαθηματικά είναι το αγαπημένο μου μάθημα αλλά μετά που είδα ότι το να γράψει κανείς πάνω από 15 είναι επιτυχία κάπως ηρέμησα...νομίζω ότι (παρότι εγώ στο 3ο έχασα) το 4ο ήταν πολύ δύσκολο!
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
san_zoulapi
Νεοφερμένος
κι εγώ αυτό με το 3γ δε μου έκοψε να παρω περιπτώσεις για το α και πήρα μόνο για α>0! Και έχασα και τη μισή απόδειξη,την οποία την πάλευα 3 τέταρτα γτ δεν είχα καταλάβει ότι το (lnx)'=1/x θεωρείται γνωστό και πάλευα να το αποδείξω!περιμένω 17-18!στην αρχή είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί τα μαθηματικά είναι το αγαπημένο μου μάθημα αλλά μετά που είδα ότι το να γράψει κανείς πάνω από 15 είναι επιτυχία κάπως ηρέμησα...νομίζω ότι (παρότι εγώ στο 3ο έχασα) το 4ο ήταν πολύ δύσκολο!
εμενα μου βγηκε olo το 3β που πολλοι εχασαν κ μονο το μισο 4 γ 1 νομιζο πως εχασα....Συνολικα νομιζω οτι ειμαι στο 18-19 παντως δεν τρελλαθηκα γιατι το ηθελα και εγω πολυ το 100αρι και το εχασα για πολυ λιγο....Στο 4 γ 1 εντωμεταξυ εκανα τον DLH και δεν μου ερχοταν η προσθαφαιρεση και το αφησα.....Ειναι ασκηση του σχολικου Α' ομαδας παρεμπιπτοντως
zerard
Νεοφερμένος
άρα η f ανεξάρτητα από το τι είναι το πεδίο ορισμού της χωρίζεται από τις ρίζες της f σε διαστήματα στα οποία η f διατηρεί πρόσημο. Η 1/x δεν έχει ρίζες άρα δεν έχει διαστήματα τα οποία ορίζονται από διαδοχικές ρίζες για να διατηρεί πρόσημο σε αυτά. Εγώ τα έγραψα όλα, δεν είμαι μόνο 100% σίγουρος για την διατύπωση μου στο 3γ και 1α αφού για το δεύτερο δεν έχω διαβάσει και πολλές αποδείξεις, εκείνη την ώρα την έβγαλα και μοιάζει με την κανονική, ενώ για το πρώτο το έγραψα σωστά αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα καταλάβει ο διορθωτής τι γράφω...
Drughi
Νεοφερμένος
HELEN
Νεοφερμένος
Sorry δεν ηθελα να σε μειωσω, απλα εγω αυτο καταλαβα οτι εκανες.Ευχομαι να μην σου κοψουν κ τπτ!
michkal
Νεοφερμένος
εγραψα στη χειροτερη 96 με το οριο στο 4β ελεος
δυσκολα ηταν αλλα σιγουρα το 12 ηταν πολυ ευκολο
zina23236
Νεοφερμένος
πεδεια το 4ο το (α) το πιγα με αλο τροπο....λολ διαιρεσε δια 10χ^3 + 3χ και παραγαωγισα και μετα 3ανα ολοκληρωσα.. ΧD ΠΙστευεται οτι 8α το παρουν σωστο?
εγω πάλι πηρα την f(x) που επρεπε να αποδειξουμε και την αντικατεστησα στη σχεση με το ολοκληπωμα(και στην αρχη και μεσα στο ολοκληρωμα) και καταληξα σε κατι που ισχυει...μακαρι να το δεχτουν!!!!!!!!κατα τα αλλα ειμαι πανω απο την βαση:no1μαλλον) και κατω απο 15
dioni
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.