PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω δεν προλαβα να τα τελειωσω ολαΕχασα 10 μορια στο 4γ ενω το ηξερα το θεματακι και το ειχα(ειχα αρχισει να το γραφω κιολας και δεν το προλαβα να το τελειωσω)
Και το 4α που οπως ακουσα απο μαθηματικο χαρακτηριστικα:Αμαν,εδω σας εκαψαν....Τα θεματα ηταν παρα πολυ απαιτητικα και ηθελαν πολυ και καθαρο γραψιμο...Δεν ηταν για 3 ωρες κατα τη γνωμη μου...
Υπολογιζω γυρω στο 16,2-4
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
(τουλάχιστον αυτή τη λογική διακρίνω κατ εξακολούθηση από πολλούς)
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
D|m|tr|
Νεοφερμένος
Μα καλά ρε γαμώτο.... Ήμουν και καλός υποτίθεται.
StevenT
Νεοφερμένος
sansper
Νεοφερμένος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Flaky
Νεοφερμένος
μετα δεν υπηρχε καθαρο μυαλο ουτε για 3γ,δ ουτε για το 4ο
υπολογιζω 10-11
Δεν προκειται να στεναχωρηθω ομως επειδη δε καταφερα να γραψω παραπανω στα θεματα των μογληδων
οτι πιο πονηρο και πιο ακυρο μπορουσαν το χωσαν
Επιτελους να αλλαξει κατι ομως ρε γμτ να διαχωριστουν οι εξετασεις απο το λυκειο
-sTeV@-
Νεοφερμένος
Τεσπα,το 4ο ήταν καλό παλούκι,αν και το πάλεψα χωρίς πολλά πολλά.Το 3ο το τελευταίο δεν έκανα.Όταν μου ήρθε στο μυαλό το ΘΜΤ ήταν πολύ αργά.
Αν και ειχα στόχο μεγαλύτερο,μένω σε ένα 14-16.5,ανάλογα και τον διορθωτή βέβαια.
-sTeV@-
Νεοφερμένος
Αν και ειχα στόχο μεγαλύτερο,μένω σε ένα 14-16.5,ανάλογα και τον διορθωτή βέβαια καθώς στο 2ο έκανα βλακεία αριθμητικό λάθος.Ήταν μιας δυσκολίας τα θέματα.Όμως όχι και να λέμε ότι δεν έβγαιναν σε 3 ώρες.Έβγαιναν και παραέβγαιναν.
bekatsas
Νεοφερμένος
ενώ πάλεψα το γ,δυστυχώς δεν μου βγήκε.(~60 με κανένα καλο βαθμολογητή μπορεί και κάτι παραπάνω)
Τέλλος πάντων, πάμε για την συνέχεια.
nickzor
Νεοφερμένος
πάντως καλά ήταν τα θέματα, πιστεύω αρκετά πιο δύσκολα σε σχέση με πέρυσι που είχε ουσιαστικά ένα δύσκολο ερώτημα. Χωρίς να υπάρχει κλιμάκωση όμως, κάθως για να είμαι ειλικρινής πιο πολυ με δυσκόλεψε το 3 παρα το 4. Στο 3γ έκανα ένα μικρό λάθος που θα μου στοιχίσει 1 άντε 2 μόρια απο οτι μου είπε ένας διορθωτής. Καλά να πάθω γιατί είχα άλλα 40 λεπτά και εγώ βγήκα ενω ήμουν όλο λόγια οτι θα κάτσω όλο το 3ωρο...
strange_thomas
Νεοφερμένος
fede_gr
Νεοφερμένος
GeOrGiTsA!!
Νεοφερμένος
Λυνω 1ο και 2ο θέμα μέσα σε 20 λεπτα....
ξεκινάω το 3 θέμα και χανω παααρα πολλη ώρα ΣΤΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!!
Αφήνω το 3ο θέμα πάω στο 4ο...Και αντικαθιστώ συνέχεια το ολοκλήρωμα της f με f(2)-f(0) αντι να πάρω αρχική...
Με αποτέλεσμα να φτασω στις 2 ώρες και να μην έχω προλάβει να κάνω τίποτα αλλο εκτοσ από τα 2 πρώτα...
Αγχώθηκα παρα πολύ,ελυσα βέβαια όλα τα θέματα αλλα έχασα τα 3 μόρια από την "1-1"..το 4ο από τα Σ-Λ και κάποιες άλλες πράξεις..γενικά γύρω στο 17-18 μου είπε ο καθηγητής μου...
Ηταν πανδύσκολα!!!!!
Με έπιασε πονοκέφαλος στο τέλος.....πφφφφφφφ.....
Αντε καλή συνέχεια παιδια!!!!
AnaCroN
Νεοφερμένος
άιντε ρε γιώργο με το Σ-Λ πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη
πάντως καλά ήταν τα θέματα, πιστεύω αρκετά πιο δύσκολα σε σχέση με πέρυσι που είχε ουσιαστικά ένα δύσκολο ερώτημα. Χωρίς να υπάρχει κλιμάκωση όμως, κάθως για να είμαι ειλικρινής πιο πολυ με δυσκόλεψε το 3 παρα το 4. Στο 3γ έκανα ένα μικρό λάθος που θα μου στοιχίσει 1 άντε 2 μόρια απο οτι μου είπε ένας διορθωτής. Καλά να πάθω γιατί είχα άλλα 40 λεπτά και εγώ βγήκα ενω ήμουν όλο λόγια οτι θα κάτσω όλο το 3ωρο...
Πήρες και το 0 ε? Μια απ' τα ίδια..
HELEN
Νεοφερμένος
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Nad
Νεοφερμένος
Λοιπον τα θεματα ηταν πολυ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ!Επειδή βέβαια κάποιοι από δω είχαν δουλέψει μην ακυρώνεται το μέσο μαθητή χαρακτηρίζοντας τα θέματα γελοία γιατι ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Τεσπα καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα!
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την HELEN. Υπήρχαν δύσκολα υποερωτήματα τα οποία, να υπενθυμίσω (...), έπιαναν κ πολλά μόρια. So, επειδή η δυσκολία δεν είναι μόνο συνάρτηση του περιεχομένου των θεμάτων, αλλά και των μορίων που τους δίνονται, τα επίμαχα υποερωτήματα ναι ήταν δύσκολα...:clean:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.