greekoo
Νεοφερμένος
Πόσο πιστέυετε οτι θα μου κοψουν? Το συγκεκριμενο υποερωτημα επαιρνε 4 μορια .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mizzkaterinoula
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Δεν μπορώ να πω αν τα θέματα ήταν πιο δύσκολα ή όχι από τα αντίστοιχα περσινά, αλλά σίγουρα ήταν πιο δύσκολα από τα θέματα μέχρι το 2010.
Υποθέτω λόγω άγχους/πολλών πράξεων/ψαρώματος πολλοί δεν θα έγραψαν όσο ήθελαν..
Πάντως "μου άρεσαν" τα θέματα..!
Παραλογικός
Νεοφερμένος
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο.Αν στο ερώτημα με τα Σωστό-Λάθος αντί για ολόκληρες τις λέξεις βάζαμε "Σ"ή "Λ" θα μας κόψουν το θέμα?
Όχι βρε,είπαμε! Άμα κοβόντουσαν έτσι τα μόρια θα υπήρχε και αρνητική βαθμολογία!Ηρέμησε!Καλή επιτυχία στην κατεύθυνση σου τώρα!
Παραλογικός
Νεοφερμένος
Όχι βρε,είπαμε! Άμα κοβόντουσαν έτσι τα μόρια θα υπήρχε και αρνητική βαθμολογία!Ηρέμησε!Καλή επιτυχία στην κατεύθυνση σου τώρα!
Ευχαριστώ πολύ έχεις δίκιο!
mitsolas
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην κλαίγεστε μωρέ, καιρός ήταν οι σοβάδες της θεωρητικής να βγούνε από τις οικονομικές σχολές.Αυτοί οι ΛΙΓΟΙ που έχουν μια κάποια μαθηματική ικανότητα, ας γράψουν, οι άλλοι μπούλο.Για να μη νομίζουν και μερικοί ότι το μάθημα είναι δύσκολο.Με το συμπάθειο, κιόλας.
μα εγώ ξέρω πως 'οι σοβάδες' της θεωρητικής που λες εσύ,συνήθως αποφεύγουν να πάρουν μαθηματικά΄,επιλέγοντας τη βιολογία σαν 2η λύση! αν δεν ήταν πιο σίγουροι δε θα τα έπαιρναν..κι εντάξει,συμφωνώ σε αυτό που λες ότι μερικοί εξ'αυτών μπαίνουν από καπρίτσιο στο 5ο πεδίο και σε οικονομικές σχολές για να αναδειχθούν [ίσως] διότι έχει βάση αυτό που λες [θα παίρναν τεχνολογική αν πραγματικό αντικείμενο που τους ενδιέφερε ήταν τα μαθηματικά],αλλά δεν τα ισοπεδώνουμε όλα!δε σημαίνει πως όποιος είναι θεωρητική δεν παίρνει από μαθηματικά.. ..τυχαίνει όμως πολλοί από εμάς τους θεωρητικούς να έχουμε μαζί με τα θεωρητικά μαθήματα και περαιτέρω αγάπες..βέβαια μερικοί προτιμούν 'τον εύκολο δρόμο'..άλλο αν την πατάνε μετά! σκέψου επίσης ότι μερικοί θεωρητικοί δεν επέλεξαν άλλη κατεύθυνση λόγω φυσικής ας πούμε...ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τα θεωρητικά μαθήματα,υπάρχουν κι αυτοί όμως που τους αρέσουν ΟΛΑ! επίσης..ξέρω περίπτωση από άλλο λύκειο της πόλης μου (2 παιδιά ήταν βασικά) που από τεχνολογική με επιλεγόμενο ιστορία μπήκαν φιλολογία..αν αυτό φαίνεται τώρα ορθό...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Kαι εγω το εκανα αυτο...Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο.Αν στο ερώτημα με τα Σωστό-Λάθος αντί για ολόκληρες τις λέξεις βάζαμε "Σ"ή "Λ" θα μας κόψουν το θέμα?
giannis_92
Νεοφερμένος
Μην κλαίγεστε μωρέ, καιρός ήταν οι σοβάδες της θεωρητικής να βγούνε από τις οικονομικές σχολές.Αυτοί οι ΛΙΓΟΙ που έχουν μια κάποια μαθηματική ικανότητα, ας γράψουν, οι άλλοι μπούλο.Για να μη νομίζουν και μερικοί ότι το μάθημα είναι δύσκολο.Με το συμπάθειο, κιόλας.
Αν και σκληρά τα λόγια σου, αυτή είναι η αλήθεια..Και πίστεψε με υπάρχουν αρκετοί "σοβάδες" στις οικονομικές σχολές. Πάντως παιδί που καταφέρνει από θεωρητική να γράψει πάνω από 17 στα μαθηματικά είναι πρώτος μάγκας!
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τα Θέματα των Πανελλαδικών στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γ Λυκείου Γενικής Παιδείας στο Δ1 όπου ζητείται να αποδειχθεί ότι η συνάρτηση είναι γνησίως φθίνουσα στο διάστημα , η παράγωγος της συνάρτησης που προκύπτει είναι με το "=" να ισχύει μόνο στο e.
Η αντίστοιχη περίπτωση καλύπτεται πλήρως από το Θεώρημα που υπάρχει στην σελ. 262 του βιβλίου της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης αλλά όχι από το αντίστοιχο θεώρημα στο βιβλίο της Γενικής Παιδείας στη σελίδα 40.
Οπότε η Θεωρητική κατεύθυνση δεν έχει γνώση της αντίστοιχης περίπτωσης.
Πηγή: https://edu4u.gr/Comments.aspx?qId=12759
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορεί να είναι σωστό το 8%.
Το 8% των 60 μαθητών βγαίνει 4,8 μαθητές, δηλαδή δεκαδικός! Τι είναι αυτό?
Εγώ έκανα στρογγυλοποίηση το 4,8 σε 4 μαθητές, και έβγαλα ποσοστό περίπου 6,67%, το οποίο ποσοστό αντιστοιχεί ακριβώς σε 4 μαθητές.
Κατά τα άλλα όλα σωστά.
Πόσο λέτε να μου κόψουν (5 μόρια έπιανε όλο) για αυτή την στρογγυλοποίηση που έκανα?
Γιατί αν το άφηνα σε 4,8 μαθητές θα μου έβγαινε σωστά 8%.
Johnny15
Επιφανές μέλος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι σωστά πήγαινε με τα fi αλλά δεν είναι και λάθος να βρεις πρώτα το πλήθος και μετά να το κάνεις ποσοστό.
Αν στρογγυλοποιούσα σε 5 θα είναι σαν να πρόσθετα μαθητή κι αυτό είναι εκ'των πραγμάτων λάθος.
Ενώ σε 4 που έκανα δεν είναι λάθος, αν σκεφτείς ότι είναι ομαδοποιημένα δεδομένα και έχει κάνει κι αυτός στρογγυλοποιήσεις πριν για να βγάλει καλά το πλάτος c. το λέει το βιβλίο αυτό.
Το θέμα ήταν ότι η επιτροπή θα έπρεπε να είχε προνοησει για αυτούς που θα πάνε να βρουν πρώτα το πλήθος, και να φροντίσει να μην βγαίνει δεκαδικός, αλλά ακέραιος.
Αλλά είπαμε φέτος οι επιτροπές δεν τα κοιτάνε και πολύ όλα αυτά.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
depth.hunter
Νεοφερμένος
Εγώ βρήκα 4,8 μαθητές και στη συνέχεια ποσοστό 8%. Δεν νομίζω να χάσω κάτι
οχι ρε αλιμονο! εγω θα χασω που εβαλα 5 γιατι λεω δεν μπορω να κοψω μαθητες στη μεση η ηλιθια και με 5 μαθητες μου βγηκε 8,33%
στο ερωτημα δ3 π η8ελε να βαλεις απολυτο, εκτος οτι δεν εβαλα κ βρηκα τις μισες λυσεις, εγραψα οτι επειδη τα σημεια ειναι 10 τοτε το 'β' ανηκει απο 30 (π ηταν το αποτελεσμα της ανισοτητας) μεχρι 39.. (δηλαδη 10 σημεια βητα)
λες να χασω παραπανω απο το μισο ?
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Και πάλι όμως θεωρούμε αυθαίρετα ότι οι παρατηρήσεις μιας κλάσης κατανέμονται ομοιόμορφα, άρα και το 8%, όπως και το 8,3% είναι κατά προσέγγιση. Π.χ. σε μια κλάση [10, 20) όλες οι παρατηρήσεις που ανήκουν σε αυτή μπορεί να έχουν τιμή 19 και στο διάστημα [10, 15) να ανήκει το 0 και όχι το μισό της κλάσης. Αν πέσεις σε φυσιολογικό εξεταστή δε νομίζω να χάσεις πάνω από 2 μόρια.οχι ρε αλιμονο! εγω θα χασω που εβαλα 5 γιατι λεω δεν μπορω να κοψω μαθητες στη μεση η ηλιθια και με 5 μαθητες μου βγηκε 8,33%
Όχι, γιατί το ερώτημα ήθελε και μέση τιμή, και τυπική απόκλιση και τη συνθήκη CV<=0,1να σε ρωτησω κατι?
στο ερωτημα δ3 π η8ελε να βαλεις απολυτο, εκτος οτι δεν εβαλα κ βρηκα τις μισες λυσεις, εγραψα οτι επειδη τα σημεια ειναι 10 τοτε το 'β' ανηκει απο 30 (π ηταν το αποτελεσμα της ανισοτητας) μεχρι 39.. (δηλαδη 10 σημεια βητα)
λες να χασω παραπανω απο το μισο ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.