Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
εμενα μου φανηκαν δυσκολα για τους αλλους δεν ξερω!!..ασχετο εσυ ποια σχολη θες?Σας χαντακωσαν δηλαδη και στα Μαθ Γεν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TreStOr
Νεοφερμένος
minos_94
Νεοφερμένος
αν δεν μου κόψουν για το Γ1 που δεν έκανα απόδειξη για τα απλά ενδεχόμενα....
mariospaok4
Νεοφερμένος
AntonisR21
Νεοφερμένος
έκανα κάτι βλακείες.
Στο θέμα 2 έβαλα την διάμεσο 15 αντί 25 γιατί μπερδεύτικα,θα χάσω και τις 4 μονάδες λογικά;
Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ να μου πει..
ευχαριστώ..
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Xarakas
Νεοφερμένος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
1)Στο τελευταίο ερώτημα του θέματος 2 τελικά βγαίνει 8% όπως λέτε, και όχι 7,5% που έγραψα πιο πάνω. Αλλά εγώ έβγαλα 7,5% επειδή έκανα λάθος στην αναλογία, έβαλα λάθος τα άκρα των κλάσεων. Υπάρχει πιθανότητα να μην μου κόψουν και τα 5 απο κει;
2)Στο θέμα 4 έγραψα πως τελικά η φ είναι γν. φθίνουσα στο μειον άπειρο εως συν άπειρο, αλλά αυτή ορίζεται μόνο στο μηδεν εως συν απειρο, πόσο να μου κόψουν από κει;
3)Και στο 4ο θέμα πάλι, στο τρίτο ερώτημα έφτασα ότι το απόλυτο πρέπει να είναι μεγαλύτερο του 20, αλλά μετά που πήγα να το βγάλω, από απροσεξία, έκανα το 20 -> 2.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
απλα:
1ον δεν υπηρχαν πολλα δυσκολα κομματια τα οποια θα εκαναν εναν καλο μαθητη να ξεχωρισει.
2ον μου εκλεψαν το κινητο στο σχολειο το πρωι που το αφησα
οποτε δεν εχω ενθουσιαστει
μονο σε ενα ερωτημα δυσκολευτηκα στο οποιο εφαγα και 30 λεπτα.
δηλαδη σε αυτο με το α=8
ΕΝΤΙΤ: στο οποιο πιστεψα οτι ειναι κατι απιθανο (επηρεασμενος απο τις περσινες πανελληνιες στο β1), πηγα και πηρα οτι τα ν,ν1,ν2,ν3,ν4 ειναι φυσικοι κατα συνεπεια μονο >=0 και αφου το F αυξανει >0 : ν,ν1,ν2,ν3,ν4>0 οποτε πηρα περιορισμους με τα α, επισης ειπα οτι το α μπορει να ειναι μονο ακεραιος και μετα περιπτωσεις.....
που κατεληξα; να παρω τα @@ μου ^_^
bilakos
Νεοφερμένος
συνολο: 13 σελιδες.
εχασα μονο στο Δ3 οπου δεν εβαλα το απολυτο και εχασα τη μια λυση.
εκανα την αποδειξη με τον γραμμικο συνδυασμο και αλοιμονο σε οποιον πει οτι δεν χρειαζοταν. δεν εχει το βιβλιο αυτο το πραγμα και δεν μπορουμε να στηριχτουμε στην εφαρμογη του βιβλιου. πιστευω οτι πρεπει να ανταμειφθουν οσοι εκαναν την αποδειξη.
οσο για το Δ4 τι να πω...
αμα το ψαξει κανεις σε βαθος, θα δει οτι ο ορισμος της γνησιως φθινουσας ειναι για χ1<χ2 και οχι για χ1<=χ2. αρα δεν γινεται να εφαρμοστει η λυση που πρωταγωνιστει στα φροντιστηρια. ηθελε αρκετο ψαξιμο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
εκανα την αποδειξη με τον γραμμικο συνδυασμο και αλοιμονο σε οποιον πει οτι δεν χρειαζοταν. δεν εχει το βιβλιο αυτο το πραγμα και δεν μπορουμε να στηριχτουμε στην εφαρμογη του βιβλιου. πιστευω οτι πρεπει να ανταμειφθουν οσοι εκαναν την αποδειξη.
Για ποιο λες?
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
bilakos
Νεοφερμένος
Για ποιο λες?
για το Δ3 μιλαω.
Johnny15
Επιφανές μέλος
για το Δ3 μιλαω.
Το βιβλίο το έχει σαν άσκηση οπότε μπορείς να τα πάρεις έτοιμα.
Guest 278211
Επισκέπτης
στο β4 εγραψα : το ποσοστο που χρειαζεται μπλα μπλα ... ειναι ισο με 4/5 * f4% = 4/5 * 10 % = 8% ... Αρκει αυτο ? θα με το παρουν σωστο ?
Μια χαρά σωστό, έτσι απαντάει και ένα θέμα το υπουργείο στο διαγώνισμά του.
το φτάσαμε το 100.....
αν δεν μου κόψουν για το Γ1 που δεν έκανα απόδειξη για τα απλά ενδεχόμενα....
Κι εμείς! Τι απόδειξη λες για απλά ενδεχόμενα;
bilakos
Νεοφερμένος
το βιβλιο εχει σε εφαρμογη το γινομενο και την προσθεση. δεν εχει το γραμμικο συνδυασμο. οποτε (θεωρω οτι) δεν μπορουμε να το παρουμε ετοιμο.Το βιβλίο το έχει σαν άσκηση οπότε μπορείς να τα πάρεις έτοιμα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.