marialena!
Νεοφερμένος

δεν παιζει να κοψουν γιαυτο trust me![]()
Μακάρι να πεσω σε καλους εξεταστες...
Οχι οχι, το διατυπωσα λαθος. Ο καθηγητης μου μου ειχε πει να τα γραφω πολυ αναλυτικα και καθαρογραμμενα γιατι η εικονα του γραπτου επηρεαζει το βαθμολογητη! Εγω οταν ειδα τις λυσεις θυμηθηκα οτι δεν το ειχα γραψει αυτο για την παραγωγο. Και ρωτω αν παιζει να μου τη χαρισουν γιατι το γραπτο μου ηταν πολυ λεπτομερες γενικοτερα...Κατσε λιγο. Πηρες παραγωγο οπως ολοι προφανως και ο καθηγητης ειπε οτι επρεπε να πεις πως ειναι παραγωγησιμη ως πραξεις παραγωγισιμων πριν παρεις την παραγωγο???? κ ειπε μετα οτι ''μπορει'' να στη χαρισουν????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οχι οχι, το διατυπωσα λαθος. Ο καθηγητης μου μου ειχε πει να τα γραφω πολυ αναλυτικα και καθαρογραμμενα γιατι η εικονα του γραπτου επηρεαζει το βαθμολογητη! Εγω οταν ειδα τις λυσεις θυμηθηκα οτι δεν το ειχα γραψει αυτο για την παραγωγο. Και ρωτω αν παιζει να μου τη χαρισουν γιατι το γραπτο μου ηταν πολυ λεπτομερες γενικοτερα...
Ουτε εγω το εγραψα. Και δε χρειαζεται κιολας πιστευω. Αν βαθμολογουσαν τοσο αυστηρα κ φευγαν ετσι μοναδες θα υπηρχανε γραπτα με αρνητικη βαθμολογια. Μια χαρα εγραψες ξεκολλα απο τη γενικη ερχονται τα καλυτερα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marialena!
Νεοφερμένος

Σωστα! Αιντε να δουμε! Και μακαρι να γραψουμε καλα και στα υπολοιπα!Ουτε εγω το εγραψα. Και δε χρειαζεται κιολας πιστευω. Αν βαθμολογουσαν τοσο αυστηρα κ φευγαν ετσι μοναδες θα υπηρχανε γραπτα με αρνητικη βαθμολογια. Μια χαρα εγραψες ξεκολλα απο τη γενικη ερχονται τα καλυτερα!!!!![]()
![]()
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος

>Όποιος δεν έβαλε το πολυσυζητημένο απόλυτο στο τελευταίο θέμα σημαίνει πως δεν είχε καταλάβει τι διάολο έκανε όλη τη χρονιά. Επομένως, καλά να πάθει.
>Διαγωνίζονται όλοι επί ίσοις όροις. Δε νοείται το επιχείρημα "ήταν δύσκολα για θεωρητικούς".
>Οι μαθητές, καθηγητές κλπ κάθε χρόνο τα ίδια λένε. "Δύσκολα", "Μας χαντάκωσαν", "Πως να περάσεις με τέτοιο βαθμό στα μαθηματικά γενικής". Μη δίνετε σημασία, αν σέβεστε τη νοημοσύνη σας.
>Το κράτος κανένα συμφέρον δεν έχει να σας απαυτώσει στις πανελλήνιες. Έχει άλλους πολύ πιο αποτελεσματικούς και ύπουλους τρόπους να το κάνει αυτό αν θέλει.
>Οι θέσεις είναι προκαθορισμένες. Η δυσκολία των θεμάτων δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην κατανομή των απόφοιτων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
>Το Δ4 ήταν αστείο. Απ'τη στιγμή που η μονοτονία της συνάρτησης είχε ζητηθεί σε ερώτημα, δε δικαιολογείται κάποιος που έχει κάποιους x,y στόχους να μην το λύσει. Σας περιμένουν πολύ δυσκολότερα προβλήματα αρκετούς από εσάς.
>Οι της θεωρητικής που διαμαρτύρεστε να πείτε και στο πανεπιστήμιο "είμαστε από θεωρητική!". Στην καλύτερη να κάνουν πως δεν άκουσαν.
Θα μπορούσα να τα ομαδοποιήσω λίγο, αλλά δε βαριέσαι.
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος

Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο ίδιο στυλάκι των περσινών.Ίσως ένα κλίκ πιο εύκολα λόγω των περσινών "ασαφειών" στις εκφωνήσεις.Πάνω κάτω έτσι πρέπει να είναι τα θέματα για μένα στα μαθηματικά γενικής.Οι καλοί απο θετικοί/τεχνολογική δεν είχαν πρόβλημα και οι μέτριοι γράφαν εύκολα >16.Για τους θεωρητικούς σίγουρα υπήρχε κάποια δυσκολία αλλά εξ'αρχής το σύστημα κάνει λάθος που τους επιτρέπει πρόσβαση στο 5ο.Καλή συνέχεια...
Πέρσι το 3ο είχε τις ασάφειες και τα περίεργα...κι επειδή έχω πείρα από πέρσι, και επειδή έκανα αίτηση και είδα πώς με βαθμολόγησαν, είχα πάει πολύ καλύτερα, είχα 25 α και β θέμα, 24 ο ενας και 25 ο αλλος βαθμολογητής στο δ θέμα και στο γ θέμα είχα 12 στον ενα και 14 στον άλλο και δεν είχα προλάβει να λύσω το τελευταίο απ το γ θέμα.
Φέτος της στατιστικής απείρως ευκολότερο από το περσινό και οι πράξεις έβγαιναν, το όριο είχε πονηριά, αλλά το 4ο θέμα ήταν δύσκολο, ήταν σαν το 4ο θέμα του 2005 και το έλυσα χθες αλλά δεν έκανα σωστά την γ@@@@@μένη την παράγωγο, οπότε πάει στράφι.
StingAs7
Νεοφερμένος

Στα δικα μας τωρα...καλα θεματα σημερα,οπου ξεχωριζαν οι καλοι.Δεν ηταν πολυ δυσκολα για τους θετικο-τεχνολογικους,δε μπορω να πω το ιδιο για τους θεωρητικους...
Μια κοπελα στο σχολειο μου ξεσπασε σε λυγμους...
Ελπιζω να συναεχισουν οι εξετασεις σε αυτο το κλιμα...
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να ρωτήσω βρε παιδιά γιατί έχω άτομα που δίνουν μαθηματικά, ήταν εύκολα για τον μέσο μαθητή;![]()
Για κανέναν μαθητή δεν ήταν εύκολα.

ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος

δηλαδη οποιος εδιωχνε τα f και αλλαζε την φορα ηταν σωστο?>Το Δ4 ήταν αστείο. Απ'τη στιγμή που η μονοτονία της συνάρτησης είχε ζητηθεί σε ερώτημα, δε δικαιολογείται κάποιος που έχει κάποιους x,y στόχους να μην το λύσει. Σας περιμένουν πολύ δυσκολότερα προβλήματα αρκετούς από εσάς.
edit: ακυρο μλκια...
εγω λοιπον εδιωξα τα f και κατεληξα σε P(A-B)+2P(B-A)>=0
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος

δηλαδη οποιος εδιωχνε τα f και αλλαζε την φορα ηταν σωστο?
Δηλαδή να ξεκινήσεις από τη ζητούμενη σχέση και να καταλήξεις σε κάτι προφανές? Δε μπορώ να απαντήσω σίγουρα. Προσωπικά θα το θεωρούσα σωστό, πάντως.
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για κανέναν μαθητή δεν ήταν εύκολα.![]()
Αλήθεια;;; πω πωω γιατί μου είπαν οτι ήταν δύσκολο και ένα παιδί στη τελεβιζιόνε είπε "Ναι με δίαβασμα τα λύνει κάποιος άνετα!

Δεν πειράζει ρε guys οι βάσεις θα πάρουν το κατήφορο!
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλήθεια;;; πω πωω γιατί μου είπαν οτι ήταν δύσκολο και ένα παιδί στη τελεβιζιόνε είπε "Ναι με δίαβασμα τα λύνει κάποιος άνετα!"
Δεν πειράζει ρε guys οι βάσεις θα πάρουν το κατήφορο!
Απ' ό,τι παρατηρήθηκε και από άλλα άτομα εδώ στο φόρουμ, κάποιοι θέλουν να ακούγεται ότι τα θέματα ήταν συγκριτικά εύκολα. Όσο για αυτό που είπε το παιδί, ναι μεν το διάβασμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση μιας ικανοποιητικής απόδοσης, αλλά τα φετινά θέματα είχαν σημεία που απαιτούσαν ιδιαίτερη σκέψη για να λυθούν, οπότε το διάβασμα από μόνο του δεν ήταν αρκετό.
Τώρα, κάποιοι θέλουν να το παίζουν και έξυπνοι...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα...
Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Δηλαδή να ξεκινήσεις από τη ζητούμενη σχέση και να καταλήξεις σε κάτι προφανές? Δε μπορώ να απαντήσω σίγουρα. Προσωπικά θα το θεωρούσα σωστό, πάντως.
Τα εφ δεν μπορούσανε να φύγουνε γιατί είχε στη μέση +.
Αν ήταν μόνο ένα εφ σε κάθε μεριά τότε ναι, γινότανε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα έπρεπε κανονικά να αποδείξουμε το θεώρημα που έχουμε στην κατεύθυνση στη σελίδα 262 το ιιι) ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.