mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenico
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια???????? Τελικά καλά κάνω που ακολουθώ το ένστικτό μου.....Εγραψα 96-98!!! ηταν δυσκολουτσικα αλλα ο διαβασμενος εγραφε ανεταααα!!!! οσον αφορα τον πλαγιο λογο το ad eam γινοταν και ad illam!!! και τα 2 ειναι σωστααα!!!1
Εεε κοίτα βασικά ναι είναι λάθος και μπορεί να το κόψουν όλο... πολύ απλά γιατί η αντωνυμία δεν σχηματίζεται ως "qui quae quo". Δε λες quo, λες quod στο ουδέτερο, και κολλώντας το πρόσφυμα -dam επόμενο είναι να γράφεται με dd ?Κατι ακυρο,Αν γραψουμε το quoddam με ενα d αντι για 2 ειναι λαθος ολο ή μας δινουν μιση μοναδα;
chrisgreece
Νεοφερμένος
ΜΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ; ΠΟ ΠΟ τωρα ειμαι στανταρ στο 97 Παει η νομικη :pΑλήθεια???????? Τελικά καλά κάνω που ακολουθώ το ένστικτό μου.....
Εεε κοίτα βασικά ναι είναι λάθος και μπορεί να το κόψουν όλο... πολύ απλά γιατί η αντωνυμία δεν σχηματίζεται ως "qui quae quo". Δε λες quo, λες quod στο ουδέτερο, και κολλώντας το πρόσφυμα -dam επόμενο είναι να γράφεται με dd ?
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
99.5.
Αυτό το tonsorium το εβαλά γενικη κτητικη
Κι εγώ. Είναι σίγουρα λάθος; Πάω να δω τη σύνταξη του καθηγητή μου.
Κατι ακυρο,Αν γραψουμε το quoddam με ενα d αντι για 2 ειναι λαθος ολο ή μας δινουν μιση μοναδα;
Όλο λάθος δυστυχώς. =/
Ρε παιδιά, εγώ Λατινικά πήγαινα για 14 κι έχω λογικά πάνω από 90 . Μπορεί να είναι λατινικά και ο καλά διαβασμένος γράφει, αλλά μια χαρά απαιτητικά τα λες τα θέματα, και σύμπτυξη που δεν έπεσε ποτέ είχαν!
Έχω χάσει το talium, νόμιζα γενική ενικού και έβαλα talius η βλαμμένη ΠΑΝΤΑ το κάνω αυτό, διόρθωσα 50 λάθη, άλλα ζητούσαν άλλα έβαζα η καθυστερημένη. Μετά πρέπει να έχω 2-3 στα ρήματα και στον πλάγιο στο venio το έβαλα veneri η πόντια, αντί για VENISSE.
EDIT το tonsoris πιο κάτω είναι κτητική. Μαλακία μας. Λογικά 95, δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Guest 045911
Επισκέπτης
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολλοί το πήρα ως tonsor, -oris και το γράψανε για γενική.
ginak
Νεοφερμένος
κι εγώ έτσι το άφησα, σωστό είναι..Eγω ειμαι στο 97-98,αφησα το praerepuisset ενω επρεπε να το κανω praerepuerit γαμω!αχ αχ!!!
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Ontopic στο εξεταστικό κέντρο που διορθώνει η καθηγήτριά μου παίρνουν και τα 2 ως σωστά. Ελπίζω και στα υπόλοιπα.
V@silis
Νεοφερμένος
Δυστυχως μια καθηγητρια απ'το σχολειο μου που διορθωσε λατινικα μου ειπε πως τους εδωσαν σαφη οδηγια να πιασουν σωστο μονο το praeripuerit!!! Αυτο σημαινει πως πολλοι απο εμας που τα γραπτα μας θα βαθμολογηθουν σε κεντρα με τετοια οδηγια θα βαθμολογηθουμε αρνητικα που βαλαμε το σωστο! Δε λεω μικρο το κακο (γυρω στο ενα μοριο),αλλα ειναι εντελως αδικο να κοψουν για κατι που και τεκμηριωμενο ειναι και στο κατω-κατω δεν φταινε σε καμια περιπτωση οι μαθητες αλλα οι φιλολογοι που ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι θελουν!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.