puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε παλι, αν ισχυε αυτο που λες, δεν θα ηταν το 50% κατω απο την βαση.......μπορει να μην υπαρχει μαθητης που παπαγαλισε και εγραψε πανω απο 13-14...αλλα υπαρχουν μαθητες που ασχοληθηκαν ελαχιστα και εγραψαν 18....οπως και να χει θα προτοιμουσα τα θεματα να ταν διαβαθμισμενα και να ξεχωριζε ο αριστος απο το μετριο και οχι να κριθουν ολα στην λεπτομερεια...πραγμα που εγινε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Απλά τα πράγματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ με την toi_toi , απο την λεπτομέρεια δεν κρίνεται ο άριστος μαθητής στο ΑΕΠΠ !
Φέτος τα θέματα είχαν ναι μεν παγίδες αλλά ήταν πολύ λεπτομέρειες που δεν κόστιζαν και τρομερά πολλά μόρια
red span
Δραστήριο μέλος
Ποσα μορια παιζει να χασω,αν στο 4 θεμα στο τελευταιο ερωτημα εκανα πινακα σε γραμμες και οχι σε στηλες και εκανα εκει την ταξινομηση!
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
11 μερες μετα σκεφτεσαι ακομα τον προγραμματισμο?
Chris1993
Περιβόητο μέλος
red span
Δραστήριο μέλος
Το ειχε κανει λαθος ο ιδιος μου ο καθηγητης και χθες το εντοπισαΕρωτηση
11 μερες μετα σκεφτεσαι ακομα τον προγραμματισμο?
Τι να κανω εγω φταιω ¨?
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Το ειχε κανει λαθος ο ιδιος μου ο καθηγητης και χθες το εντοπισα
Τι να κανω εγω φταιω ¨?
Ναι,πολύ το έκαναν λάθος!!
Ε δεν νομίζω όπως είπα και πρίν να σου κόψουν πάνω απο 4 μόρια!!
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Εγω σε εναν μονοδιαστατο πινακα εβαλα το αθροισμα των γραμμων
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Οταν λετε σε γραμμες τι εννοειτε?
Εγω σε εναν μονοδιαστατο πινακα εβαλα το αθροισμα των γραμμων
Για j από 1 μέχρι 22
C[j]←0
Για i από 1 μέχρι 22
C[j]← C[j]+ ΨΗΦΟΣ[i,j]
Τέλος_επανάληψης
Θ[j] ←j
Τέλος_επανάληψης
Άθροισμα κατα στήλες , όχι κατα γραμμές !
Στην άσκηση αυτή το κατα γραμμές σημαίνει πόσους ψήφισε ο κάθε παίχτης , ενώ εμείς ζητάμε πόσους ψήφους πήρε ο καθένας!!!Άρα κατα στήλες
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Επειδη εχουν ιδιο αριθμο γραμμων και στηλων το αποτελεσμα δεν θα ειναι το ιδιο?
Ποσο επιανε το αρωτημα αυτο?Εκανες ομως πολλες αλλες διαδικασιες και το μονο λαθος ειναι ενα i αντι για j.Ποσο να σε κοψουν?
Chris1993
Περιβόητο μέλος
"Στην άσκηση αυτή το άθροισμα κατα γραμμές σημαίνει πόσους ψήφισε ο κάθε παίχτης , ενώ εμείς ζητάμε πόσους ψήφους πήρε ο κάθε παίχτης!!!Άρα, κάνουμε άθροισμα κατα στήλες!"
Έπιανε 8 οπότε υπολόγιζε -3,-4 (γιατί ουσιαστικά αυτή ήταν η ''τσαχπινιά'' που έπρεπε να σκεφτείς)
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Στα αλλα ερωτηματα κατα γραμμες δεν ηθελε?(το β ερωτημα)
Ναι κανονικά ! :
π←0
Για i από 1 μέχρι 22
κ←0
Για j από 1 μέχρι 22
Αν ΨΗΦΟΣ[i,j]=0 τότε
κ←κ+1
Τέλος_αν
Τέλος_επανάληψης
Αν κ=22 τότε
π←π+1
Τέλος_αν
Τέλος_επανάληψης
Εμφάνισε π
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.