kostas09
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariat14
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ε.. Καταλαβαινεις υποθετω οτι ηταν λιγο σοβαρο λαθος.. (με την εννοια οτι σου ζηταει τρια πραγματα στην ουσια)..Παιδιά στο Δ4 αντί στο μονοδιάστατο σύστημα να βάλω το άθροισμα στηλών έβαλα άθροισμα γραμμών. Πόσο λέτε να κόψουν; 8 έπιανε.
Αμα κατα τα αλλα το εχεις φτιαξει κομπλε (δηλαδη εχεις εμφανισει τουσ σωστους αριθμους παικτων για αυτα που εκανες ας πουμε) θα παρεις μεχρι 4 υποθετω..
Αλλιως.. δεν γνωριζω..
bloodymary1993
Νεοφερμένος
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostas09
Νεοφερμένος
παιδια το τριτο θεμα εγω το εκανα με οσο αντι για μεχρις_οτου...ολο λαθος ε?
οχι δεν ειναι λαθος κι εγω με οσο το εκανα!
bloodymary1993
Νεοφερμένος
Όχι αν έκανες τις απαραίτητες αλλαγές!Και γω με όσο το έκανα
αχ ευχαριστω...νομιζω τις εκανα σωστα....
palio_melos
Διάσημο μέλος
Αστο καλο και με τρομαξατε...Όχι αν έκανες τις απαραίτητες αλλαγές!Και γω με όσο το έκανα
Και εγω με ΟΣΟ το κανα (βασικα δεν μου περασε καν απο το μυαλο να το κανω με μεχρις-οτου με το που το ειδα..)
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
barca10
Νεοφερμένος
παιδια το τριτο θεμα εγω το εκανα με οσο αντι για μεχρις_οτου...ολο λαθος ε?
Φυσικά και είναι σωστή η χρήση της "όσο".
Και γω με οσο το κανα
Παιδιά στις τιμές που ζήταγε το Β2 που θα εμφανίσει το πρόγραμμα εγώ έγραψα μόνο αυτές του προγράμματος και όχι του υποπρογράμματος. Δηλαδή το 4,9,16,25,36. Θα υπάρξει πρόβλημα?
Κάτι θα σου κόψουν μάλλον. Έλεγε να εμφανίζει τις τιμές με τη σειρά....
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
bloodymary1993
Νεοφερμένος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Α4 το εκανα λαθος
Θεμα Γ να εχασα 3 μοναδες επειδη δεν εβαλα το μιν στην αρχη αλλα μεσα στο Οσο
Θεμα Δ μαλλον ολο σωστο
Κανα 17-18.Νταξ επρεπε παραπανω
Υ.Σ.1)Ρε γελια βλεμμανα και ανικανα ανθρωποειδη εσεις εκει στα υπουργεια.Την διευκρινιση για το Θεμα Γ επρεπε να την κρατησετε και αλλο.Κατα τις 11 κ 30 να μας την στειλετε.Καθισα και εφτιαξα τον Αλγοριθμο με την προυποθεση οτι μπορει να μην υ[αρχει και κανενας επυτιχων και μετα τα εσβηνα.Γιδια.Τουλαχιστον αφηστε το να ειναι πιο δυσκολο
Υ.Σ.2)Σορρυ κιολας αλλα εγω στο Θεμα Δ οταν διαβασα την εκφωνηση καταλαβα. ΨΗΦΟΣ[2,5]=1 και αυτο το αντιστροφο που ελεγε εγω νομιζα οτι ηταν ΨΗΦΟΣ[5,2]=Ο
Και εφαγα μιση ωρα γιατι προσπαθουσα να σκεφτω την λογικη αυτη και πως να φτιαξω τον αλγοριθμο.ΑΝ παρεις και μεταφρασεις ακριβως την εκφωνηση αυτο που λεω βγαινει.Οταν ο 2 ψηφιζει τον 5 τοτε παει 1 και το αντιστροφο ειναι οταν ο 5 ψηφιζει τον 2 παει 0.Αυτο θα πει αντιστροφο.Αλλα με τους βλακες που εχουμε μπλεξει.Παλι καλα που ζητησα διευκρινιση και μετα ολα βγηκαν
Ελεγε εκτελεση του προγραμματοςκαι εγω του προγραμματος εμφανισα....δεν ελεγε τιποτα για το υποπρογραμμα
Οταν εκτελειτε ενα προγραμμα απο την αρχη μεχρι το τελος τοτε γινονται ολες οι εντολες οποτε και αυτες μεσα στο υποπρογραμμα.Εξαλλου η διαδικασια ειναι μερος του προγραμματος
bloodymary1993
Νεοφερμένος
Ελεγε εκτελεση του προγραμματος
Οταν εκτελειτε ενα προγραμμα απο την αρχη μεχρι το τελος τοτε γινονται ολες οι εντολες οποτε και αυτες μεσα στο υποπρογραμμα.Εξαλλου η διαδικασια ειναι μερος του προγραμματος
χαλια...πανε 5 μορια
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α4. Δίνεται το παρακάτω τμήμα αλγορίθμου:
Αν Χ>1 τότε
Κ Αληθής
Αλλιώς
Κ Ψευδής
Τέλος_αν
Να γράψετε στο τετράδιό σας συμπληρωμένη την παρακάτω εντολή εκχώρησης, ώστε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το παραπάνω τμήμα αλγορίθμου.
Κ …..
Siritoss
Νεοφερμένος
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
barca10
Νεοφερμένος
Ποιος καταφερε να γραψει αυτο το θεμα?
Α4. Δίνεται το παρακάτω τμήμα αλγορίθμου:
Αν Χ>1 τότε
Κ Αληθής
Αλλιώς
Κ Ψευδής
Τέλος_αν
Να γράψετε στο τετράδιό σας συμπληρωμένη την παρακάτω εντολή εκχώρησης, ώστε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το παραπάνω τμήμα αλγορίθμου.
Κ …..
εγώ K<-- X>1
Πόσο να κόψουν που δεν έχω εμφανίσει του υποπρογράμματος?
4 με 5
paulos2
Νεοφερμένος
bloodymary1993
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.