thodoris kn
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλε petrmak εδω που ειμαστε ολοι μαθητες μαλλον δεν μπορουμε να σου απαντησουμε καταλληλα.Καλυτερα πηγαινε στο ylikonet που ειναι ολοι οι φυσικοι και συζηταν τα θεματα και κατεθεσε την ερωτηση σου στο σχολιασμο των θεματων φυσικης.Το ιδιο εκανα κ γω,επειδη με αγχωσε ενας συμμαθητης απο πανω που μου ειπε οτι θα μου κοψουν ολο το ερωτημα γιατι εκανα λαθος αντικατασταση,τελικα ρωτησα 3 φυσικους και οι 3 μου ειπαν 2 μορια.Οποτε καλυτερα ρωτα και εκει να εισαι σιγουρος.
Σε ευχαριστώ πολύ αυτό μάλλον θα κάνω..:-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Να ρωτησω, ολοι οι μαθητες απο τα σχολεια σας τα πηγαν τοσο καλα, ή απλα εδω εχουμε μαζευτει οι διαβασμενοι; Εγω δεν μπορω να κρινω γιατι εχω μικρο τμημα.
Καμία σχέση. Πολλοί τα πήγαν άσχημα. Απλώς όσοι τα πήγαν άσχημα δεν έχουν όρεξη να μπουν στο ischool και να το πουν.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 190013
Επισκέπτης
άρα Π=[9/16]×100% ή π=56,2% είναι οκ θα πιαστεί σωστο;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σωστο δεν ειναι
StewieFG
Νεοφερμένος
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Άναφερόμενος στον LibRib θα ηθελα να πω πως δεν προσφερεις κανενα επικοδομητικο σχολιο αυτη τη στιγμη στο forum. Προσωπικα μια ταση αυτοαναδειξης βλεπω και μειωσης των υπολοιπων . Το συγκεκριμενο λαθος λοιπον , επιβεβαιωμενο απο καθηγητες φυσικης βαθμολογικου θα κοστισει στο μαθητη 3 μορια . Οποτε θα προτιμουσα να χαρεις τα αποτελεσματα σου , χωρις να κομπαζεις εδω , και να απαντας στις τοποθετησεις του καθενος "θα στο κοψουν ολο και θα στο κοψουν ολο' οπως ηδη κάνεις.
1) Δεν προσφέρω επικοδομητικά σχόλια στο θρεντ, όχι στο φόρουμ
2) Αν θες να αναφερθείς σε κάποιον συγκεκριμένα πάτα στο "παράθεση" και μετά γράψε την απάντηση σου. Έτσι είναι πιο εύκολο το γράψιμο και δεν χρειάζεται να λες "αναφερόμενος στον τάδε" κάθε φορά
3) Έκανες λογαριασμό μόνο και μόνο για να μου την πεις;
ΥΓ: θα στο κόψουν όλο
Δεν εχω λογo να στην πω , το υφος μου κακως βγηκε αποτομο , απλως θεωρω απολυτη την σταση σου και αγχωτικη για τους παθουντες .Οι αποψεις διιστανται ας μην ειμαστε αδιαλλακτοι . Και ναι εφτιαξα account γιατι ενιωσα την αναγκη να απαντησω στο THREAD Αφηστε τον σαρκασμο δεσποινις (επιπλεον δεν αναφερομαι στο δικο μου γραπτο , εγω δεν ανησυχω οποτε μην βασιζεσαι εκει , αλλα δυστυχως πολλοι γυρω μου το παθαν)Ο πατέρας μου είναι καθηγητής. Μου είπε ότι επειδή τα θέματα ήταν πανεύκολα στη φυσική, στην διόρθωση θα είναι λίγο έως πολύ αυστηροί. Οπότε αν διαβάσατε, μην αγχώνεστε. Όσοι έγραψαν μέτρια (μέχρι 18 δλδ) θα τους πετσοκόψουν
1) Δεν προσφέρω επικοδομητικά σχόλια στο θρεντ, όχι στο φόρουμ
2) Αν θες να αναφερθείς σε κάποιον συγκεκριμένα πάτα στο "παράθεση" και μετά γράψε την απάντηση σου. Έτσι είναι πιο εύκολο το γράψιμο και δεν χρειάζεται να λες "αναφερόμενος στον τάδε" κάθε φορά
3) Έκανες λογαριασμό μόνο και μόνο για να μου την πεις;
ΥΓ: θα στο κόψουν όλο
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Δεν εχω λογo να στην πω , το υφος μου κακως βγηκε αποτομο , απλως θεωρω απολυτη την σταση σου και αγχωτικη για τους παθουντες .Οι αποψεις διιστανται ας μην ειμαστε αδιαλλακτοι . Και ναι εφτιαξα account γιατι ενιωσα την αναγκη να απαντησω στο THREAD Αφηστε τον σαρκασμο δεσποινις (επιπλεον δεν αναφερομαι στο δικο μου γραπτο , εγω δεν ανησυχω οποτε μην βασιζεσαι εκει , αλλα δυστυχως πολλοι γυρω μου το παθαν)
Δεν πιστεύω πως κάποιος έχει λόγο να αγχώνεται για το τι έγραψε. Τα θέματα ήταν πολύ εύκολα αλλά και δύσκολα να ήταν η εξέταση πέρασε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιο σχόλιο σε ένα φορουμ μπορεί να σε αγχώσει. Λες και αν γράψω ότι όλα θα πάνε καλά και πως δεν θα κόψουν, θα βελτιωθούν δια μαγείας τα κακά ή μέτρια γραπτά.
Οι απόψεις φυσικά και διίστανται. Η δίκη μου είναι ότι θα κόψουν. Τι να κάνω για αυτό;
Pinkman
Νεοφερμένος
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Να ανατιναχτείς;
k mate
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν πιστεύω πως κάποιος έχει λόγο να αγχώνεται για το τι έγραψε. Τα θέματα ήταν πολύ εύκολα αλλά και δύσκολα να ήταν η εξέταση πέρασε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιο σχόλιο σε ένα φορουμ μπορεί να σε αγχώσει. Λες και αν γράψω ότι όλα θα πάνε καλά και πως δεν θα κόψουν, θα βελτιωθούν δια μαγείας τα κακά ή μέτρια γραπτά.
Οι απόψεις φυσικά και διίστανται. Η δίκη μου είναι ότι θα κόψουν. Τι να κάνω για αυτό;
Αυτό δεν έχει λογική πάντως...έστω ότι έπεφτε το περσινό θέμα δ φέτος η ακόμα χειρότερα του 2012 νμζ με την ράβδο το γ και όλα τα υπόλοιπα ήταν εύκολα θα έπρεπε να βαθμολογηθεί διαφορετικά σε σχέση με την χρονιά που έπεσε γτ το διαγώνισμα γενικά ήταν ευκολότερο...? Δλδ φαντάζομαι υπάρχει μια νόρμα και κάποιες οδηγίες για τους βαθμολογητές...δλδ έγραψες αυτό πάρε από τις 7 την μια έγραψες το άλλο πάρε άλλη μια μονάδα....έτσι τουλάχιστον πρέπει να γίνεται και όχι με βάση την δυσκολία η ευκολία των θεμάτων...δλδ εύκολα να πετσοκόβουν ακόμα και στην υποψία λάθους ενώ στα δύσκολα να σε βοηθούν..
faeton
Νεοφερμένος
Θα χάσεις 3 μόρια δηλαδή παίρνεις τα 4 από τα 7Στο Γ4 στο ποσοστο εγραψα κανονικα τον τυπο Κτελ-Καρχ/Καρχ 100% αλλα στο Καρχ αντικατεστησα καταλαθος την ταχυτητα τη τελικη.Ποσο μπορουν να μου κοψουν απο αυτο?
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Κάθε σωστή πορεια βαθμολογείται θετικα.Όλο θα στο κόψουν.
thodoris kn
Νεοφερμένος
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.