Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα αυτες οι στατιστικες... μολις μιλισα με τον αδερφο μου, παιζει να εγραψε 20, ολη η θετικη που τα ξερω τα παιδια και τον ρωτησα καταλαβα οτι εχει γραψει 19-20 οποτε ουτε καν.. ειμαι σιγουρος οτι και τα υπολοιπα παιδια της θετικης και οι καλοι της τεχνολογκης τοσο εγραψαν
Oταν μιλαει ο dem
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος
Καλα αυτες οι στατιστικες... μολις μιλισα με τον αδερφο μου, παιζει να εγραψε 20, ολη η θετικη που τα ξερω τα παιδια και τον ρωτησα καταλαβα οτι εχει γραψει 19-20 οποτε ουτε καν.. ειμαι σιγουρος οτι και τα υπολοιπα παιδια της θετικης και οι καλοι της τεχνολογκης τοσο εγραψαν
εμας 2 ατομα καταλαβαν το νοημα του Δ3 (δηλαδη ποιο περιστρεφεται κτλ)
δλδ γενικα αυτα αλλαζουν απο σχολειο σε σχολειο
μην ειστε τοσο απολυτοι και γενικα μην πιστευετε τις "προβλεψεις"
Στο τελος θα φανει ποσο εγραψε ο καθενας
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Κοιταξε ρε φιλε.Πιστευω ναι να βαζουν ευκολα θεματα γιατι ολοι εχουν δικαιωμα να μπαιουν εκει που τους αρεσει.Αλλα να υπαρχει και η καταλληλη οργανωση στις σχολες.Μεγαλο θεμα.Ε τοτε να βαζουν θεματα της πλακας χωρις διαβαθμισεις να γραψουν ολοι κ να ναι χαρουμενοι κ ο μη προσεκτικοε σε κατι απλουστατο αλλα πιθανον πιο ικανος να χαντακωθει γιατι οι βασεις θα ειναι στο θεο εξαιτιας μιας απροσεξιας της στιγμης...
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοιταξε ρε φιλε.Πιστευω ναι να βαζουν ευκολα θεματα γιατι ολοι εχουν δικαιωμα να μπαιουν εκει που τους αρεσει.Αλλα να υπαρχει και η καταλληλη οργανωση στις σχολες.Μεγαλο θεμα.
ε οχι δα... αμα αξιζεις να μπεις... τα τοσα τει και αει που θελουν να κλεισουν δημιουργηθηκαν ακριβως για να μπαινουν ολοι καπου.... μονο οποιος προσπαθει εχει το δικαιωμα να μπαινει εκει που θελει
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πεφτανε απο το γκρεμο; Τι δε καταλαβαινετε ρε; Δυσκολα θεματα πεφτουν οι βασεις, ευκολα θεματα
ανεβαινουν οι βασεις.
Αυτο που σας φοβιζει, είναι το ενδεχόμενο να έχω δικιο, και όντως τα θεματα να ηταν ευκολα
και όντως να γράψανε οι αλλοι καλα και εσεις μέτρια. Αυτο σας φοβιζει. Γιατι δεν βρισκω κανεναν
αλλο λογο ενας σοβαρος ανθρωπος να εξοργιζεται με αυτα που γραφω.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγγνωμη αλλα στις δεσμες τι πρεπει να κανανε καλοι μαθητες που γραφανε με το ζορι βαση;
Να πεφτανε απο το γκρεμο; Τι δε καταλαβαινετε ρε; Δυσκολα θεματα πεφτουν οι βασεις, ευκολα θεματα
ανεβαινουν οι βασεις.
Αυτο που σας φοβιζει, είναι το ενδεχόμενο να έχω δικιο, και όντως τα θεματα να ηταν ευκολα
και όντως να γράψανε οι αλλοι καλα και εσεις μέτρια. Αυτο σας φοβιζει. Γιατι δεν βρισκω κανεναν
Πήγαινε φτιάξε κύκλωμα.Όταν οι ίδιοι οι φυσικοί λένε ότι τα θέματα ήταν απαράδεκτα κάποιο λόγο θα έχουν
παιδιά, όσοι δύνεται παρατίστε το το forum μέχρι να τελιώσεται... τζάμπα χρόνος και ενέργεια... ο καθένας με το μακρί του και το κοντό του...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
alex2395
Δραστήριο μέλος
συγγνωμη αλλα στις δεσμες τι πρεπει να κανανε καλοι μαθητες που γραφανε με το ζορι βαση;
ανεβαινουν οι βασεις.
δεν καταλαβα γιατι ασχολειστε ακομα με τα θεματα
ο,τι εγινε εγινε...Πηγαινετε να διαβασετε για να γραψετε καλυτερα στα επομενα...
Στο κατω κατω ολοι πρεπει να εγραψαν χειροτερα(σε σχεση με περσι)
Αρα μην ανησυχειτε!!!
χαχαχαχα 22 ατομα απο 18-20 οκ
Demlogic που το σύστημα τον έπιασε δυό φορές και άλλοι 20.
Timmy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή αναφέρεσαι σε μένα, αλλά δεν έχεις ίσως τα μούτρα να κάνεις μία παράθεση και δυσκολεύουμε άδικα τον κόσμο θα σου απαντήσω. Για ποιον πούστη λόγο βάζετε λόγια που δεν είπα; Γαμώ την πουτανάρα μου δηλαδή... Είπα ότι ήταν οκ για να γράψεις ένα 15, όχι ότι ήταν εύκολα ή γελοία μέχρι εκεί, απλά ότι ένας καλά διαβασμένος το πετύχαινε. Ξεκάθαρο; Δεν θα συγκρίνω τώρα χρονιές, γιατί σαν τα θέματα του '05 δεν έχουν ξαναπέσει και ας κλαίτε εσείς.
Μα βέβαια! Για να λύσεις Μηχανική τέτοιου επιπέδου θέλει να είσαι του Πανεπιστημίου. Γιατί αν δεν ξέρεις Κλασσική ή Κβαντική δεν λύνεται... Ό,τι θέλετε λέτε μου φαίνεται!
Και δεν θα μου πεις εσύ με αυτό το υφάκι τι θα κάνω. Αν θέλω θα μπαίνω σε όλα τα θέματα και θα γράφω την γνώμη μου. Οκ; Εσείς που είστε τόσο ξύπνιοι να με γράφετε στα αρχίδια σας και να μην μου δίνετε αξία, τραβώντας το τόσο. Άντε μεγαλώστε επιτέλους.
Επειδή τώρα είδα την απάντησή σου, μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά αστεία, επειδή πραγματικά δεν αναφερόμουν σε ΣΕΝΑ.. Μάλιστα δεν είχα διαβάσει καν τι είχες πει ΕΣΥ.
Εγώ αναφερόμουν στον φίλο από το ΕΜΠ που έλεγε ότι ηταν εύκολα.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
PolySol
Δραστήριο μέλος
Timmy
Εκκολαπτόμενο μέλος
O Alejandro che 7έγραψε στις 01:04, Σήμερα:
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σας με τα δύσκολα θέματα. Διαγωνισμός είναι οι πανελλήνιες γιατί να μην δωθεί προτεραιότητα σε αυτούς που και διαβασαν και είχαν ταλέντο; Δηλαδή όταν μια σχολή ζητάει 100 άτομα οι εκατό καλύτεροι θα μπουν. Δεν είναι προτιμότερο να μπουν οι καλύτεροι; Προτιμάτε να αριστεύσουν όλοι και να μπει αυτός που έκανε τα καλύτερα γράμματα; Όσο δύσκολα και να είναι τα θέματα κάποιος τα έγραψε και άρα αξίζει περισσότερο να μπει από εσένα που δεν τα έγραψες. Δεν είναι λογικό; Φιλικά πάντα εαν διαφωνείτε σε κάτι πείτε μου.
Εγώ προσωπικά δε διαφωνώ με τα θέματα. Απλώς με ενοχλεί να γράφουν διάφορα άτομα ότι ήταν εύκολα και πολύ βατά. Εντάξει κάθε χρονιά θα προβάλλει τα δικά της ως τα δυσκολότερα..
Απλώς το να μπαίνει μέσα κάποιος (δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα) φοιτητής ΕΜΠ ... κτλ και να λέει ηταν γελοία τι νόημα έχει? Γιατί και εκείνος όταν έγραφε έκλεγε.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σας με τα δύσκολα θέματα. Διαγωνισμός είναι οι πανελλήνιες γιατί να μην δωθεί προτεραιότητα σε αυτούς που και διαβασαν και είχαν ταλέντο; Δηλαδή όταν μια σχολή ζητάει 100 άτομα οι εκατό καλύτεροι θα μπουν. Δεν είναι προτιμότερο να μπουν οι καλύτεροι; Προτιμάτε να αριστεύσουν όλοι και να μπει αυτός που έκανε τα καλύτερα γράμματα; Όσο δύσκολα και να είναι τα θέματα κάποιος τα έγραψε και άρα αξίζει περισσότερο να μπει από εσένα που δεν τα έγραψες. Δεν είναι λογικό; Φιλικά πάντα εαν διαφωνείτε σε κάτι πείτε μου.
Θα δώσεις και εσύ του χρόνου εύχομαι κανένα θέμα να μην είναι εκτός ύλης και να μην σου καταστρέψει το όνειρο
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θα πει εκτός ύλης ήθελαν καμιά γνώση που δεν ηταν διδαγμένη; Δηλαδή πρέπει να γράφονται οι πανελλήνιες σε γνωστές ασκήσεις; Την άσκηση οι περισσότεροι δεν την είχαν δει κάποιοι όμως την έγραψαν και αυτοί άξιζαν περισσότερο από αυτούς που δεν την έγραψαν και δικαια θα δωθει σε αυτους προτεραιότητα για την σχολη της προτιμησης τους. Αν εγώ αποτύχω θα στεναχωρηθώ αλλά θα ξέρω ότι στη θέση μου μπήκε κάποιος καλύτερος αρα θα ξέρω οτι δεν με αδίκησε κανένας και θα πεισμώσω ώστε να προσπαθήσω περισσότερο για να βελτιωθώ.Θα δώσεις και εσύ του χρόνου εύχομαι κανένα θέμα να μην είναι εκτός ύλης και να μην σου καταστρέψει το όνειρο
Joaquín
Διάσημο μέλος
Ποιο ερώτημα ήταν εκτός ύλης;Θα δώσεις και εσύ του χρόνου εύχομαι κανένα θέμα να μην είναι εκτός ύλης και να μην σου καταστρέψει το όνειρο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.