
22-05-13

23:07
θα σε κυνηγάει πάντα αυτό Χαρά![]()
Ας ειναι.

Θα κυνηγαω κι εγω να το διαψευδω οταν δεν αληθευει.
Επισης, Στρατο κι εγω μαζι σου. Απλα αλλο να εκφραζεις με ευγενεια και σε λογικα πλαισια την αποψη σου. Και αλλο να λες ''Πω τζαμπα κλαψουριζετε πανευκολα ειναι''. Ενα αυτο.
Δευτερον, ο αλλος θα τα δει με ψυχραιμια ΜΕΤΑ τις πανελληνιες και θα κατανοησει κατα ποσο ηταν εν τελει δυσκολα ή οχι.
Ειμαστε στα μισα των εξετασεων. Οπως ο αλλος θα το δει επειτα με ψυχραιμια λογω συνθηκων αντιστοιχα δεν μπορουν και ολοι οι υπολοιποι να δουν με ψυχραιμια το ποστ/αντιδραση τους πριν το δημοσιευσουν/πουν;
Γιατι εφ'οσον ειμαστε στα μισα των πανελληνιων αμα εγω σε κανω λιωμα ψυχολογικα, αυτο θα 'χει αρνητικες συνεπειες για εσενα στην συνεχεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.