shadowstep00
Νεοφερμένος
Ενώ στο 13. Γ1 ΘΜΚΕ + Τύποι ελαστικής
Γ2 το μόνο μικρό ερώτημα (το οποίο είναι το μόνο λάθος μου στην άσκηση εγω το έκανα Κ1/Κ2 *100 όχι με απώλεια μηχανικης :S )
Γ3 εξισώσεις ταχύτητας με επιτάχυνση την ολίσθηση
Γ4 ΘΜΚΕ πάλι
Γνώμη μου είναι πως του 13 ήθελαν περισσότερη ώρα για να λυθούν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefteris_92
Νεοφερμένος
φιλε λαθος συμπερασμα εβγαλες... το σωστο συμπερασμα ειναι να αγορασουμε το βιβλιο του παναγιωτακοπουλου!!!Θεωρώ τα θέματα αρκετά βατά.
Πιο εύκολα τόσο απο το 2012 όσο και απο το 2011.
Και στη σχολή συζητήθηκε έντονα η ευκολία τους με
αρκετούς χλευασμους.
Παρόλα αυτά επειδή καταλαβαίνω το άγχος που βιώνει
ένας υποψήφιος θα πω πως απο το 2010 και το 2009 κλπ
ήταν λίγο δυσκολότερα.
Συγκεκριμένα το 2ο θέμα αποτελούταν απο πολύ κλασσικές
ασκήσεις 2ου θέματος. Θέματα με εναν μαθιοδακη παναγιω-
τακοπουλο τα έγραφες περίπου εύκολα.
Θέμα 3ο. Πολύ πολύ κλασσικό θέμα, απο αυτά που μου αρέσουν
προσωπικά. Νομίζω οτι όσοι ασχολήθηκαν φέτος σοβαρά με τη
φυσική θα το έλυσαν ολόσωστα. Θεωρώ πως ήταν εύκολο, όπως
συνηθίζεται φυσικά να μπαίνουν τα 3α θέματα στη φυσική. (δηλαδή
ευκολότερα του 2ου). Το βιβλίο του μαθιουδάκη παναγιωτακόπουλο
σε κάλυπτε επίσης και με το παραπάνω.
Θέμα 4ο. Στο επίμαχο. Το θέμα ήταν ΑΠΛΟ! Στο Δ2 δίνοντας σου το
αποτέλεσμα σε υποψιάζουν εφόσον διαθέτεις μια στοιχείωδη μαθηματικόγεωμετρική
λογική, και φυσικά γνωρίζεις θεωρία των Ροπών αδράνειας.
Κατά την άποψη μου, είναι απλα υπερβολικοί όσοι λένε οτι χωρίς φροντιστήριο
δε γράφεις. Προσωπικά είχα πέρυσι πολύ μέτριο φυσικό, σε βαθμό που
δε καταλάβαινα τίποτα απο αυτόν, και ως εκ τούτου, επειδή ήθελα να περάσω
έλιωσα το βοήθημα του παναγιωτακόπουλου. Συμπέρασμα: ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ
ΕΤΟΙΜΗ.
Καλη συνεχεια
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεωρώ τα θέματα αρκετά βατά.
Πιο εύκολα τόσο απο το 2012 όσο και απο το 2011.
Και στη σχολή συζητήθηκε έντονα η ευκολία τους με
αρκετούς χλευασμους.
Παρόλα αυτά επειδή καταλαβαίνω το άγχος που βιώνει
ένας υποψήφιος θα πω πως απο το 2010 και το 2009 κλπ
ήταν λίγο δυσκολότερα.
Συγκεκριμένα το 2ο θέμα αποτελούταν απο πολύ κλασσικές
ασκήσεις 2ου θέματος. Θέματα με εναν μαθιοδακη παναγιω-
τακοπουλο τα έγραφες περίπου εύκολα.
Θέμα 3ο. Πολύ πολύ κλασσικό θέμα, απο αυτά που μου αρέσουν
προσωπικά. Νομίζω οτι όσοι ασχολήθηκαν φέτος σοβαρά με τη
φυσική θα το έλυσαν ολόσωστα. Θεωρώ πως ήταν εύκολο, όπως
συνηθίζεται φυσικά να μπαίνουν τα 3α θέματα στη φυσική. (δηλαδή
ευκολότερα του 2ου). Το βιβλίο του μαθιουδάκη παναγιωτακόπουλο
σε κάλυπτε επίσης και με το παραπάνω.
Θέμα 4ο. Στο επίμαχο. Το θέμα ήταν ΑΠΛΟ! Στο Δ2 δίνοντας σου το
αποτέλεσμα σε υποψιάζουν εφόσον διαθέτεις μια στοιχείωδη μαθηματικόγεωμετρική
λογική, και φυσικά γνωρίζεις θεωρία των Ροπών αδράνειας.
Κατά την άποψη μου, είναι απλα υπερβολικοί όσοι λένε οτι χωρίς φροντιστήριο
δε γράφεις. Προσωπικά είχα πέρυσι πολύ μέτριο φυσικό, σε βαθμό που
δε καταλάβαινα τίποτα απο αυτόν, και ως εκ τούτου, επειδή ήθελα να περάσω
έλιωσα το βοήθημα του παναγιωτακόπουλου. Συμπέρασμα: ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ
ΕΤΟΙΜΗ.
Καλη συνεχεια
Διαφωνω εντονα για το 4ο θεμα.Πως γινεται ενας φυσιολογικος μαθητης να μπορει να σκεφτει την πυκνοτητα σε ενα τετοιο θεμα αν δεν εχει λυσει παρομοιο; Πως θα το λυσει,στο σχολειο; .Μπορει να ειναι τυχερος και να το πετυχει σε καποιο βοηθημα,αλλα θυμαμαι το συγκεκριμενο ο φυσικος μου το ειχε λυσει τελευταια μερα,μηπως σε μια τραβηγμενη περιπτωση πεσει.
Εκτος αν νομιζεις οτι ολοι εχουν την ιδια ευκολια να χειριζονται τη φυσικη και να διαθεσουν τον ιδιο χρονο σε ενα μαθημα που βαζουν πουτσοθεματα τα τελευταια χρονια.
Το Δ θεμα ηταν εκτος σχολικου επιπεδου για εμενα.
Για τα υπολοιπα συμφωνω ,ηταν αρκετα βατα.
Ctavroulinaaaa
Νεοφερμένος
Εισαι καλη ποιητρια, θεωρητικη πας ετσι; (οχι ειρωνεια, για πλακα το ειπα )
Οχιιιι...Είμαι θετική και θα παραμείνω και στην 'Γ Λυκείου...Απλώς πάντα αγαπούσα να γράφω ,το οτιδήποτε, και τουλάχιστον ελπίζω να βοηθηθώ στην έκθεση. Πάντως αν κ για τη φυσική εχω μια σχετική αυτοπεποίθηση τώρα με αυτά που είδα το ξανασκέφτομαι
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Timmy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία και εγώ αν φοιτούσα ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ, ΣΤΟ ΕΜΠ και τα λοιπά και τα λοιπά θα τα θεωρούσα ΓΕΛΟΙΑ. Και του χρόνου αν τα ξααναδώ μπορεί να σου πω ότι ήταν γελοία. Ενταξεί εδώ πέρα οι συζητήσεις αυτές αφορούν τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.
Το να μπαίνουν και να λένε κάθε φοιτητής ότι ήταν ΕΥΚΟΛΑ, δεν ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. Την παρασκευή θα βγουν οι βιολόγοι και θα λένε εύκολα. Τη δευτέρα πάλι θα λένε τα θέματα ήταν ΕΥΚΟΛΑ...
Εντάξει και εγώ αμα τα έλυνα σπιτάκι μου το πρωί με το καφεδάκι μου και είχα κάνει πανεπιστημιακή φυσική μπορεί να πιανα και 100
Θεωρώ τα θέματα αρκετά βατά.
Κοίτα, φίλε. Δεν ψοφάμε όλοι στο διάβασμα για να περάσουμ ΕΜΠ, δεν έχουμε όλοι γνώσεις από προηγούμενες τάξεις, δεν παλεύαμε όλοι για σημαία, δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό, δεν είχαμε όλοι τους ίδιους καθηγητές (συγκεκριμένα ο φυσικός στο σχολείο μας δεν έκανε σοβαρό μάθημα. το θεωρούσε δεδομένο ότι πάμε φροντηστίριο), δεν είδαμε όλων των ειδών τις ασκήσεις στο φροντηστίριο ή στο σχολείο (σίγουρα όχι κάτι παρόμοιο που έπεσε σήμερα), δεν έχουμε όλοι την ίδια έφεση στην φυσική, δεν μπορούμε όλοι να διατηρίσουμε την ίδια ψυχραιμία και να διαχειριστούμε το άγχος με τον ίδιο τρόπο και δεν γενικά δεν αφιερώνουμε την ζωή μας εξολοκλήρου στο διάβασμα.
Για αυτό κόψε λίγο το στυλάκι τύπου "ήταν αρκετά βατά, απλά και κλασσικά" γιατί και εμείς εκνευριζόμαστε και εσύ γελοιοποιήσαι (μαζί με την σχολή σου, άκου εκεί χλευασμούς...). Λυπάμαι που το μήνυμα μου είναι ευθή και προκλητικό για καβγά αλλά πας γυρεύοντας.
edit: επίσης φαντάζομαι τύποι σαν εσένα θα έβαλαν τα θέματα σήμερα οπότε τρέχα γύρευε...
nPb
Επιφανές μέλος
Timmy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν κάνεις αυτό που σου αρέσει, θα πας μπροστά και θα τα καταφέρεις.
Αν πάς σε μια σχολή απλώς γιατί το θέλουν άλλοι, θα γίνεις ένας αιώνιος φοιτητής...
Η λογικη του πηρα 19.000 μορια οποτε και να χω ονειρο να παω ΤΕΙ κωλοπετινιτσας ας βαλω Νομικη φανταζει αδιανοητη για να μην πουμε γελοια. Προσκαιρα θα χαρει η θεια και θα φανταζει ο εισακτεος θεος, αλλα αν δεν σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. The end.
Εξαλλου, εγω σκεφτομαι το εξης. Βλεπω ανθρωπους που για χ ψ λογους (και οχι επειδη ηταν τουβλα ή μειωμενης αντιληπτικης ικανοτητας ή οπως αλλιως ας το πειτε) δεν βγαλαν ΤΑ μορια, κι ομως περασαν σε αξιοπρεπεις σχολες και ειναι σε μια δουλεια που αγαπουν με εναν καλο μισθο (σιγουρα παιζουν εκει ρολο και οι συγκυριες βεβαια) και ευχαριστημενοι με τον εαυτο τους. Ποικιλα τα παραδειγματα.
Οι Πανεληνιες δεν ειναι ουτε οι πρωτες ουτε οι τελευταιες εξετασεις που δινει ο ανθρωπος ουτε θα πρεπει να τις αντιμετωπιζουμε τοσο τραγικες οσο οι αλλοι θελουν. Ειναι σαν ολες τις αλλες εξετασεις. Απλα εχουν φτασει, πρωην υποψηφιου, ΜΜΕ, γονεις, θειες κλπ. να το χουν κανει τοσο τεραστιο το θεμα που λογικο ειναι να πανικοβληθουμε. Μονο αυτο αμα βγαλουμε, ηδη ενα μεγαλο κομματι της πιεσης εχει εξαφανιστει!
Και ξαναλεω. Σκιστε! Wipe out!
fockos
Επιφανές μέλος
Sky'sTheLimit
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Πως και έτσι;Θεωρώ τα θέματα αρκετά δύσκολα
Τελείως όμως. Η βλακεία τους τείνει στο συν άπειρο πραγματικά..ευχομαι σ αυτον που εβαλε τα θεματα να φαει τον κυλινδρο μαζι με το λιπαντικο!!! πιο βλακεια θεμα δεν εχω δει στην ζωη μου!
δικός μας είσαι φίλε... lolΘεωρώ τα θέματα αρκετά δύσκολα
fockos
Επιφανές μέλος
Πως και έτσι;
Τελείως όμως. Η βλακεία τους τείνει στο συν άπειρο πραγματικά..
Aφού είπε ο Dias ότι είναι δύσκολα είναι δύσκολαδικός μας είσαι φίλε... lol
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
ευχομαι σ αυτον που εβαλε τα θεματα να φαει τον κυλινδρο μαζι με το λιπαντικο!!! πιο βλακεια θεμα δεν εχω δει στην ζωη μου!
Εμείς το χρειαστήκαμε το λιπαντικό με αυτό το θέμα.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα, φίλε. Δεν ψοφάμε όλοι στο διάβασμα για να περάσουμ ΕΜΠ, δεν έχουμε όλοι γνώσεις από προηγούμενες τάξεις, δεν παλεύαμε όλοι για σημαία, δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό, δεν είχαμε όλοι τους ίδιους καθηγητές (συγκεκριμένα ο φυσικός στο σχολείο μας δεν έκανε σοβαρό μάθημα. το θεωρούσε δεδομένο ότι πάμε φροντηστίριο), δεν είδαμε όλων των ειδών τις ασκήσεις στο φροντηστίριο ή στο σχολείο (σίγουρα όχι κάτι παρόμοιο που έπεσε σήμερα), δεν έχουμε όλοι την ίδια έφεση στην φυσική, δεν μπορούμε όλοι να διατηρίσουμε την ίδια ψυχραιμία και να διαχειριστούμε το άγχος με τον ίδιο τρόπο και δεν γενικά δεν αφιερώνουμε την ζωή μας εξολοκλήρου στο διάβασμα.
Για αυτό κόψε λίγο το στυλάκι τύπου "ήταν αρκετά βατά, απλά και κλασσικά" γιατί και εμείς εκνευριζόμαστε και εσύ γελοιοποιήσαι (μαζί με την σχολή σου, άκου εκεί χλευασμούς...). Λυπάμαι που το μήνυμα μου είναι ευθή και προκλητικό για καβγά αλλά πας γυρεύοντας.
edit: επίσης φαντάζομαι τύποι σαν εσένα θα έβαλαν τα θέματα σήμερα οπότε τρέχα γύρευε...
Κοιταξε, εγω δε γυρευω καβγα. Οτι λεω το λεω με καλή διάθεση. Το ονειρο μου ειναι μια αξιοκρατικη διαδικασια. Μια αξιοκρατικη παιδεία. Μια αξιοκρατική κοινωνία. Είμαστε συναγωνιστές τόσο οι φοιτητές όσο και οι μαθητές. Για αυτό ζητάμε δύσκολα θέματα ώστε να μπαίνουν στην τριτοβάθμια παιδιά που έχουν την ικανότητα, το πάθος, και τη διάθεση να δουλέψουν για να γίνουν καλύτεροι. Να εργαστούν δίχως παράπονα. Να ΖΗΤΑΝΕ τον μόχθο, κατανοώντας ότι είναι αναγκαία η οδός του μαρτυρίου εφόσον επιθυμούν την βελτίωση τους. Βελτίωση ατομική που θα οδηγήσει με σταθερά βήματα στην συλλογική. Εαν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι πρέπει να λειτουργούμε σύμφωνα με αυτά τα πρότυπα. Μπράβο σε αυτούς που έθεσαν τα θέματα, που αν και δεν ήταν αρκετά δύσκολα, τουλάχιστον δεν ήταν γελοία σαν τα του <2011. Ζητάμε σταδιακή αύξηση της δυσκολίας. Δε γίνεται όλοι οι τεμπέληδες να γίνουμε επιστήμονες. Ζήτω στην αξιοκρατία.
Υ.Γ. εκεινοι που λενε οτι τα θεματα ηταν παλουκια και δεν θελουν ΕΜΠ ιατρική κλπ, γιατι παραπονιουνται; Οι βασεις καθοριζονται απο τα θεματα. Εφοσον οπως λενε ειναι δυσκολα, θα πεσουν οι βασεις και στο τέλος θα πάρουν αυτο που αξίζουν. Και παράλληλα τα παιδιά αστέρια θα έχουν την ευκαιρία να διακριθούν χωρίς να καθορίσει η έκθεση το ποιος θα μπει στο ΕΜΠ και στο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ.
Eva.BLS
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.