Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
και καλά κάνει το παλικάρι , άντε να μας πει κάποιος ειδικός , να ξέρουμε και εμέις τι να περιμένουμε του χρόνου ..
Τα σημειώνω
ΕΚΘΕΣΗ : δυσκολεύειε
Μαθ. Γεν : ίδια ή πιο έυκολα
Ρε διαβάστε εκεί πέρα που θεωρείτε ότι από το επίπεδο των φετινών Πανελλαδικών θα κριθεί κ αυτό του 2014!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
shadowstep00
Νεοφερμένος
Το Β1-Β3 οκ εύκολα μπορώ να πω... Το Β2 δεν βγαίνει τόσο απλά, Το Γ ήταν μέτριο σε δυσκολία αλλά οι αριθμοί μου φάνηκαν αρκετά μη βολικοί... Το Δ1 εύκολο, Το Δ2 και Δ3 προσωπικά δεν έχω δει παρόμοιο. (Το Δ2 δεν γνωρίζω το πώς να συνδυάσω τον όγκο με τις μάζες). Το Δ4 οκ...
Ομολογώ πως δεν είμαι άριστος μαθητής είμαι του 14-16 στις κατευθύνσεις αλλά πιστεύω τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα.
Το Γ θέμα το περσινό ήταν πιο εύκολο κατα την γνώμη μου απο το φετινό. Όσο για το Δ είμαι σχεδόν σίγουρος πως ήταν πιο δύσκολο.
Υπολογίζω 60-70 (ίσως παραπάνω)
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Ρε διαβάστε εκεί πέρα που θεωρείτε ότι από το επίπεδο των φετινών Πανελλαδικών θα κριθεί κ αυτό του 2014!
Πρέπει να ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά!
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που τα είδατε τα εύκολα ρε παιδιά?
Το Β1-Β3 οκ εύκολα μπορώ να πω... Το Β2 δεν βγαίνει τόσο απλά, Το Γ ήταν μέτριο σε δυσκολία αλλά οι αριθμοί μου φάνηκαν αρκετά μη βολικοί... Το Δ1 εύκολο, Το Δ2 και Δ3 προσωπικά δεν έχω δει παρόμοιο. (Το Δ2 δεν γνωρίζω το πώς να συνδυάσω τον όγκο με τις μάζες). Το Δ4 οκ...
Ομολογώ πως δεν είμαι άριστος μαθητής είμαι του 14-16 στις κατευθύνσεις αλλά πιστεύω τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα.
Το Γ θέμα το περσινό ήταν πιο εύκολο κατα την γνώμη μου απο το φετινό. Όσο για το Δ είμαι σχεδόν σίγουρος πως ήταν πιο δύσκολο.
Υπολογίζω 60-70 (ίσως παραπάνω)
Φιλε και εγω στο Δ2 δεν ηξερα. Πραγματικα κριμα. ΤΟ Γ ηταν πολυ ευκολο ρε, μονο οι αριθμοι μη βολικοι οπως ειπες, αλλα μια χαρα. Τα Β σε ολα δυσκολευτηκα, εκτος απο το 1ο μονο. Α ενταξει ευκολα, και αυτο με τα κυματα ηταν πολυ μαλακια,κριμα
GreenGod
Νεοφερμένος
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο βρήκατε την ταχύτητα στο Γ1
10m/s
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Εγω την βρηκα 10 αλλα δεν ειμαι σιγουροςΠόσο βρήκατε την ταχύτητα στο Γ1
Βρηκα αρχικα την ταχυτητα που θα εχει πριν την κρουση και μετα ΘΜΚΕ
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Γενικά το 4ο θέμα ήταν άκυρο.Δεν είχε και πολύ φυσική γ λύκειου.Παιδιά προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην επηρεαστείτε.Οι περισσότεροι τα πήγαν χάλια.Άκουσα και κάτι περιστατικά για κλάμματα κ.λπ.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν τα πρώτα 2 θέματα ήταν καλά(δηλαδή εύκολα) με εξαίρεση αυτό με τις υπερβολές απόσβεσης.Το 3ο θέμα ήταν και αυτό βατό.Μόνο οι πράξεις και τα αποτελέσματα ήταν κάπως,πράγμα που της έδινε κάποια δυσκολία.Τώρα όσον αφορά το 4ο θέμα το πρώτο ήταν εύκολο.Τα υπόλοιπα 3 όχι.Ευτυχώς είχα συναντήσει στο ψηφιακό κάτι παρόμοιο και μπόρεσα και έλυσα το δεύτερο υποερώτημα χάνοντας βέβαια σίγουρα κάποια μόρια από την αιτιολόγηση καθώς τον όγκο δεν τον πολυχρησιμοποίησα.Στα τελευταία 2 υποερωτήματα βρήκα κάτι γκουμούτσες με αποτέλεσμα να μη ξέρω αν τα πέτυχα.
Γενικά το 4ο θέμα ήταν άκυρο.Δεν είχε και πολύ φυσική γ λύκειου.Παιδιά προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην επηρεαστείτε.Οι περισσότεροι τα πήγαν χάλια.Άκουσα και κάτι περιστατικά για κλάμματα κ.λπ.
Σε μας όλοι με τα μούτρα κάτω ήταν και εγώ Μάλιστα ένα μαθητής με μέσο όρο 19.8 είπε μας γαμήσανε που μας γαμήσανε κανένα λιπαντικό δεν μας είπαν να φέρουμε.Μόνο το κύλινδρο θυμήθηκαν να λυπάνουν
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν παιζοντουσαν αυτα τα θεματα
αντι να βαλουν κυμα 3ο και ενα κανονικο 4ο εβαλαν μαλακιες
οι βασεις θα πανε στον πατο
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Οι υπερβολές είναι 12 και το μέτρο της μεταβολης της στροφορμης 1L/5 τα έβγαλα εγώ.Στο Β θεμα τι βαλατε για απαντησεις?Ποσες υπερβολες βρηκατε και ποια ηταν η μεταβολη της στροφορμης?
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.