Πω ρε καθε χρονο τα ιδια, βγαινει η ΕΕΦ και κραζει την ΚΕΕ, λες και θα ιδρωσει το αυτακι τους... Το 2011 για την δυσκολια, περσι για το Γ4 και την δυσκολια, φετος για το 4ο θεμα και τα πολλα μαθηματικα... φτανει.. πιο πολυ αγχος δημιουργουν παρα λυνουν καποιο προβλημα.... βαρυγδουπες δηλωσεις του στυλ αυτα τα θεματα δεν ειναι για πανελληνιες ειναι για διαγωνισμο ταλεντων ριχνουν παρα πολυ την ψυχολογια αλλα που να το καταλαβουν... Περσι που εδινα κι εγω ημουν μες την αγωνια οχι μονο για τα δυσκολα θεματα, οχι μονο για την παραπανω δηλωση, αλλα και για τον σαλο με την ακυρωση του Γ4.... Μην το κανετε και φετος... Αντι να μαζεψετε τα ασυμαζευτα τα γελοιοποιειται ακομα περισσοτερο...
Και κατι ακομα για τους υποψηφιους... Χτες το βραδυ αφησα την συζητηση στη σελιδα 32 και τωρα που επεστρεψα την βρηκα στη σελιδα 48... Το καταλαβαινετε οτι αυριο δινετε και μαλιστα μαθηματα στα οποια μπορειτε να ρεφαρετε??? Αφηστε τη φυσικη πια... Και αυτο που βλεπω ειναι πως με την συζητηση και το ischool δεν ασχολειται κανενας που εγραψε 18-20, καλα anyway... Οσοι δινετε και γραφετε εδω μεσα παραπονιεστε που δεν γραψατε 14, 15 γενικως οχι οσο θα θελατε... Αντι να κατσετε να επικεντρωθειτε στο επομενο, κλαιγεστε εδω μεσα επιτιθεστε σε οποιον λεει οτι ηταν ευκολα κλπ.. Δηλαδη τι θελετε να πουν ολοι ηταν δυσκολα για να ηρεμησετε... Εγω ειπα και σε αλλο σχολιο, ο αδερφος μου και ολη η θετικη χθες γραψανε 19-20.. Ρωτησα και γνωστους μου απο την πολη μου και τα ιδια μου ειπανε... Αρα υπαρχουν καποιοι που δεν ζοριστηκαν αρκετα και σιγουρα ειναι κι αλλοι.. Αυτοι θα μπορουσαν να μπουν εδω μεσα να διατυμπανιζουν ποσο εγραψαν και να ταπωσουν και τους αλλους υποψηφιους γιατι ειναι δινουν κι αυτοι οποτε το επιχειρημα οποιος ειναι εξω απο το χορο και τα συναφη δεν πιανει.. Κι ομως δεν το κανουν.. Δεν κοιταν καν το χθες, κοιτανε το αυριο.. Εσεις αν συνεχιστε να εχετε στο μυαλο τη φυσικη, τα μαθηματικα, την εκθεση και να ασχολειστε με εμας στο φορουμ αυριο παλι τα ιδια θα λετε, θα κραζετε για τη δυσκολια και τα θεματα... Συγκεντρωθειτε εκει να γραψετε τωρα.... Καλη επιτυχια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.