ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κρίνεται τίποτα από τις πανελλήνιες.
άσε τους εξεταστές και τις βάσεις να το κρίνουν αυτό και μην προτρέχεις !!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
άσε τους εξεταστές και τις βάσεις να το κρίνουν αυτό και μην προτρέχεις !!
Ήθελα να πω ότι οι ίδιες οι πανελλήνιες δεν κρίνουν το μέλλον σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήθελα να πω ότι οι ίδιες οι πανελλήνιες δεν κρίνουν το μέλλον σου.
μακάρι να ισχύει !!
akikos
Επιφανές μέλος
Και ρε φίλε γίνεσαι απλά τραγικός όταν βγαίνεις και λες για το 4ο θέμα ότι το Δ2 ξέρω εγώ ήταν απλο.Που έπρεπε ή να το έχεις δει,ή να είσαι φυσικό ταλέντο.
Το Δ2 ακόμα και πρώτη φορά να το έβλεπες έβγαινε με τη λογική καθώς η εκφώνηση βοηθάει πάρα πολύ. Οι υποψήφιοι έχουν μάθει να δουλεύουν με τύπους και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες μεθοδολογίες. Αν πέσει κάτι λίγο διαφορετικό αρχίζουν οι γκρίνιες. Σήμερα υπάρχουν αρκετά φυσιολογικά άτομα που αρίστευσαν (ούτε μαθηματικές διάννοιες, ούτε φυσικά μυαλά) και αυτοί σίγουρα θα είχαν αδικηθεί αν πέφτανε ασκήσεις που οι υποψήφιοι θα ξέρανε να τις λύσουν πριν καλά καλά τις διαβάσουν. Τα θέματα ήταν εντός υλής και παράλληλα εξετάζανε αρκετά μεγάλος ευρός αυτής. Τι να πουν οι θεωρητικάριοι που διαβάζουν σαν μαλάκες 50 κείμενα για να εξεταστούν στο ένα και τελικώς στο τέλος επιβραβεύονται οι κωλόφαρδοι.
Είσαστε ίσως η πιο αδικημένη χρονιά των πανελλαδικών όχι λόγω θεμάτων αλλά λόγω της τεράστιας μείωσης θέσεων στη τριτοβάθμια.
Σε λίγο τελειώνει η μέρα. Mεθαύριο δίνεται μάθημα και ορισμένοι ασχολείστε ακόμα με τη Φυσική.
vHSdis
Νεοφερμένος
Το Δ2 ακόμα και πρώτη φορά να το έβλεπες έβγαινε με τη λογική καθώς η εκφώνηση βοηθάει πάρα πολύ. Οι υποψήφιοι έχουν μάθει να δουλεύουν με τύπους και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες μεθοδολογίες. Αν πέσει κάτι λίγο διαφορετικό αρχίζουν οι γκρίνιες. Σήμερα υπάρχουν αρκετά φυσιολογικά άτομα που αρίστευσαν (ούτε μαθηματικές διάννοιες, ούτε φυσικά μυαλά) και αυτοί σίγουρα θα είχαν αδικηθεί αν πέφτανε ασκήσεις που οι υποψήφιοι θα ξέρανε να τις λύσουν πριν καλά καλά τις διαβάσουν. Τα θέματα ήταν εντός υλής και παράλληλα εξετάζανε αρκετά μεγάλος ευρός αυτής. Τι να πουν οι θεωρητικάριοι που διαβάζουν σαν μαλάκες 50 κείμενα για να εξεταστούν στο ένα και τελικώς στο τέλος επιβραβεύονται οι κωλόφαρδοι.
Είσαστε ίσως η πιο αδικημένη χρονιά των πανελλαδικών όχι λόγω θεμάτων αλλά λόγω της τεράστιας μείωσης θέσεων στη τριτοβάθμια.
Σε λίγο τελειώνει η μέρα. Mεθαύριο δίνεται μάθημα και ορισμένοι ασχολείστε ακόμα με τη Φυσική.
Συγγνωμη κιολας τα 50 κειμενα ειναι κατω απο 10.
Οι περισσοτεροι κανουν απο Β λυκειου.Ποιος τους εφταιγε να διαβασουν τα σος;Α ναι τα καημενα τα παιδια.Οοοοο,τι να ναι.Καθεις με τον πονο του.
Και dude δεν επιβραβευονται οι κωλοφαρδοι αλλα οσοι εχουν διαβασει τα παντα.Δεν υπαρχει λογικη σος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
απλά ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
NasosJet
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Μην ακούτε τι λέει η κάθε Θαλεια κ ο κάθε Demlogic!! Γερά για το επόμενο μάθημα !! Το μόνο που καταφέρνουν οι παραπάνω τσιμεντόλιθοι (δεν βγαζω συμπεράσματα απο τη σχολή που φοιτάνε αλλά απο τον τρόπο που μιλάνε) είναι να διαλείουν ψυχολογίες επηρεάζοντας την αποδοση στα επόμενα μαθηματα!!
απλά ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
Βρε αγόρι μου καλό (θα τρελαθώ σήμερα ) τι το τόσο κακό είπα; Είπα ότι όποιος δεν έγραψε είναι ηλίθιος; Αυτό που ζω τα τελευταία 3-4 χρόνια στο άισκουλ δεν έχει προηγούμενο. Είπα απλά και κατανοητά ότι το διαγώνισμα δεν ήταν τραγικά εύκολο ούτε και τραγικά δύσκολο. Αν έλεγα το πρώτο θα έπρεπε να έχετε όλοι 90+, αν έλεγα το δεύτερο θα έπρεπε να έχετε 50-. Λέω απλά ότι μέχρι το 15-16 ένας άριστος μαθητής έγραφε. Τώρα, ξέρω αριστούχο μαθητή που υπολογίζει 13, δεν του παίρνω το κεφάλι, αλλά αναγνωρίζει ότι έκανε χαζά λάθη. Το 4ο θέμα ήταν αρκετά δύσκολο, ψαγμένο, τσιμπημένο, έξω-από-τα-νερά-του-μαθητή και νομίζω ότι τα 15-20 μόρια είναι αρκετά δύσκολο να τα πάρεις! Και το 3ο αν θες ήταν ένα δύσκολο 3ο θέμα, που ίσως και να μην συνηθίζεται. Θεωρώ πως για ακόμη μία φορά τα θέματα ήταν ψαρωτικά. Δεν θέλω να διαλύσω την ψυχολογία κανενός (αν είναι δυνατόν δηλαδή), απλά θεωρώ ότι ακόμη μιλάτε εν βρασμώ ψυχής και είναι λογικό.
Κι εγώ όταν έδινα Πανελλήνιες φυσική πήγαινα για Χ βαθμό και τελικά έγραψα Χ-5456454368. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε γιατί από ένα μάθημα δεν κρίνεσαι. Μπορείς να το παλέψεις γιατί έχεις ακόμη μαθήματα να δώσεις, και να μην σε παίρνει από κάτω. Αλλά τονίζω, ότι τα θέματα αν μπορούσα να τα βαθμολογήσω από 1-10 (10 τέρμα δύσκολο) θα έβαζα ένα 7-8 μόνο και μόνο επειδή τα πρώτα 2 δεν έχουν κάποια ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε ξέρω αν το θυμάστε, αλλά έχετε και άλλα 3 μαθήματα. Just saying...
θα γραψουνε σκατα και θα κατηγορουν τον demlogic που τους χαλασε την ψυχολογια.. Ε ρε δικαιολογιες που βρισκουν μερικοι μερικοι..
Guest 892943
Επισκέπτης
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και συνηθως (οχι παντα το τονιζω) μαθητες που περνανε σε σχολες αθηνας-θεσσαλονικης του στυλ:νομικη, ιατρικη, πολυτεχνεια κανουν ιδιαιτερα απο το γυμνασιο.
εδω η μια εξαιρεση, ξεκινησα φροντιστηριο στη β λυκειου
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσπαθω να τους δωσω μερικα μαθηματα ζωης.Πω πω τι το εχετε κανει εδω μεσα??? Ρινγκ??? 1ον) Demlogic αγορι μου αυτο γιατι το κανεις???? δηλαδη τι κομπλεξ ειναι αυοτ που βγαζεις και κοροιδευεις ολο τον κοσμο??? γιατι????
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε μπένουμε και λίγο εδώ πέρα να γελάσουμε για διάλυμα...Δε ξέρω αν το θυμάστε, αλλά έχετε και άλλα 3 μαθήματα. Just saying...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
για να σε έχουν βαρεθεί τα παιδιά που γράφουν φέτος και κάνεις τα πάντα για να τους ρίξεις την ψυχολογία, φαντάσου πόσο εμείς που σε διαβάζουμε για 3 σερί πανελλήνιες να λες τα ίδιαΠροσπαθω να τους δωσω μερικα μαθηματα ζωης.
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή ρε παιδιά έμας που τα οικονομικά δεν μας επέτρεψαν φροντιστήριο πρέπει να μας γαμήσουν τελείως; Εγω χωρίς βόηθεια υπερευχαριστημένος είμαι με το 14 παρότι σύμφωνα με όσα διάβασα στο τόπικ είναι ΤΟΟΟΣΟ εύκολο.
Ουτε εγω πηγα φρ0 για τον ιδιο λογο, αλλα δεν νομιζω πως τα φρ0 θα σε βοηθουσαν, εννοω στη φυσικη, π.χ δεν νομιζω κανενα φρ0 να ειχε κανει παρομοιο με το Δ θεμα.
Ε μπένουμε και λίγο εδώ πέρα να γελάσουμε για διάλυμα...
διαλυμα οξεος ;
vHSdis
Νεοφερμένος
Itach1
Διάσημο μέλος
για να σε έχουν βαρεθεί τα παιδιά που γράφουν φέτος και κάνεις τα πάντα για να τους ρίξεις την ψυχολογία, φαντάσου πόσο εμείς που σε διαβάζουμε για 3 σερί πανελλήνιες να λες τα ίδια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.