marpapik
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vHSdis
Νεοφερμένος
Για καποιον που τα διαβασε,μπορει ναι να του φανηκαν και γελοιοτατα.Φετος εδωσε το παιδι σημερα με σας,εχει δικαιωμα να εκφερει οποια γνωμη θελει.WTF
Παιζει να πονεσε πολυ που δεν επεσε κανα σοσακι να γραψετε ολοι οπως κανα ιωαννου
Και καλα κανει και χαιρεται,ας τα διαβαζατε ολα,υλη σας ειναι.δεν υπαρχει λογικη σος.Οποτε εγω τι να πρωτοσχολιασω απο το βαθυστοχαστο μηνυμα σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Το έχω απορία ρε παιδί μου... Eσύ χαίρεσαι όταν οι άλλοι γράφουν χάλια;
[/SPOILER]
Ναι, στις πανελλήνιες είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου».
Πάντως θα το ξαναπώ: Μη κοιτάτε λύσεις. Σημασία έχει πως τα διατύπωσε κανεις. Μπορεί πχ κάποιος που δεν είχε διαβάσει κρητικό να τα διατύπωσε καλύτερα απο κάποιον που διάβασε και να πάρει καλύτερο βαθμό απ' τον 2ο.
Πέρσι πχ περίμενα περίπου 16(γιατί είχα διαβάσει Καβάφη λιγο παραπάνω απ' τα άλλα) και μου ήρθε το 13 Γι' αυτό κουλ!
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Πάντως θα το ξαναπώ: Μη κοιτάτε λύσεις. Σημασία έχει πως τα διατύπωσε κανεις. Μπορεί πχ κάποιος που δεν είχε διαβάσει κρητικό να τα διατύπωσε καλύτερα απο κάποιον που διάβασε και να πάρει καλύτερο βαθμό απ' τον 2ο.
Πέρσι πχ περίμενα περίπου 16(γιατί είχα διαβάσει Καβάφη λιγο παραπάνω απ' τα άλλα) και μου ήρθε το 13 Γι' αυτό κουλ!
Αυτό είναι αλήθεια. Είναι κατά πόσο μπαίνεις στο νόημα, αλλά φέτος το διαγώνισμα είχε περισσότερα "τεχνικά" στοιχεία και συνεπώς ήσουν πιο περιορισμένος στο να αμπελοφιλοσοφήσεις
Εγώ θα πω να μην κοιτάτε τις λύσεις που δίνονται από τα φροντιστήρια, πέρσι στο παράλληλο όλοι μου είχαν πει ότι αυτά που έγραψα δεν ήταν τα "προφανή" και τα ενδεδειγμένα και πως τελικά μπορεί να έχανα και τη μισή ερώτηση. Τελικά οι βαθμολογητές δεν μου έκοψαν τίποτα από εκεί .
marpapik
Νεοφερμένος
A ναι,ποιοι ηταν αυτοι οι φιλολογοι;Αυτοι που πας και τους πληρωνεις μεσω φροντ;
Για καποιον που τα διαβασε,μπορει ναι να του φανηκαν και γελοιοτατα.Φετος εδωσε το παιδι σημερα με σας,εχει δικαιωμα να εκφερει οποια γνωμη θελει.WTF
Παιζει να πονεσε πολυ που δεν επεσε κανα σοσακι να γραψετε ολοι οπως κανα ιωαννου
Και καλα κανει και χαιρεται,ας τα διαβαζατε ολα,υλη σας ειναι.δεν υπαρχει λογικη σος.Οποτε εγω τι να πρωτοσχολιασω απο το βαθυστοχαστο μηνυμα σου.
Ποιος σου είπε καταρχήν εσένα πως εγω δεν τ διάβασα όλα η διάβασα μονο τ σος εννοείται πως όταν πας να δώσεις πανελληνιες τ διαβάζεις όλα κανεις δεν παει να δώσει πανελληνιες με τ σος και το ένστικτο..απλα βρίσκω αδιανόητο κάποιος να χαρακτηρίζει γελοιοτητα κάποια θεματα και να χαίρεται όταν κάποιος δεν εχει γράψει καλα αλλα όπως λένε γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος και εμάς σήμερα όλοι της τεχνολογικής την ωρα που είχαν τ πρόβλημα και δεν κάνανε τίποτα γελουσαν που έπεσε ο κρητικος αλλα εμείς μια χαρά βγήκαμε απ τις αίθουσες κ σχετικά ικανοποιημένοι αυτοι βγήκαν μ τ κλάματα
cha0s
Περιβόητο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Ναι, στις πανελλήνιες είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου».
Επειδή έχω διαβάσει και παρόμοια ποστ σου, δε νομίζω ότι ειρωνεύεσαι.
Όπως και να έχει, είναι απλά αξιολύπητο.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
derron
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μπορούσες βέβαια να μην το γράψεις και να προκαλέσεις, έστω κι αν το πιστεύεις!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
VenusInFurs
Νεοφερμένος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλα έχουν τις ίδιες πιθανότητες..δεν έχει σημασία τι έπεσε πέρσι τι πρόπερσι...πανελλήνιες είναι..ειδικότερα τώρα στα αρχαία είναι ικανοί να ξαναβάλουν ηθικά..μην αφήσετε τίποτα έξω..σέγινε ένας κακός χαμός σήμερα γιατί δεν τον περίμενε κανείς.
Όλοι ήθελαν πολυδούρη ή ιωάννου (δε νομίζω να σ'ενδιαφέρουν βασικά ),αλλά ναι,αν έδινες το '11 ήταν τότε το κείμενο αυτό...
δεν έχει ξαναγίνει,η αλήθεια είναι, μετά από 2 χρόνια το ίδιο κείμενο...
cellar2door
Νεοφερμένος
toure7
Νεοφερμένος
NightRaven
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.