DrHouse
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
derron
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ηταν καρα σοσάρα για 'μενα, απο χθες στο ischool έλεγα αφήστε παπαδιαμάντη, εγγονόπουλο-αναγνωστάκη, προσφυγικούς και αμάρτημα και πιάσε πολυδούρη και κρητικό που κανένα φροντιστήριο δεν τον έχει στα σος. (Ψάξτε και στα μηνύματα μου τα προηγούμενα)
Φυσικά όταν πήρα τα θέματα δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα, γιατί αφενώς κόσμος θα κάηκε κόσμος και κοσμάκης (πολλοί σχολείο μου δε τον είχαν διαβάσει καν), αφετέρου είχα προετοιμαστεί καλά.
Ούτε χρονικά επίπεδα, ούτε τίποτα ακραίο δεν έβαλαν, ήταν νορμάλ ως εύκολα για κάποιον που είχε προετοιμαστεί αρκετά καλά.
Εξάλλου χθες ξεκίνησε η μάχη της Κρήτης, ε... δε θέλει και πολυ μυαλό !
Πήγα απ' το φροντ, είδα λύσεις, αλλά οκ επειδή είναι υποκειμενικά τα θέματα, στην πολύ χειρότερη θα πω ενα 17.
Itach1
Διάσημο μέλος
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
derron
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια, αυτές έχουν πέσει. 4,5 διαβασε.
Κρητικός θα πέσει 4-5. Στάνταρ
Ούτε 1 φροντιστήριο τον έχει στα προτεινόμενα. Νομίζετε αυτοί δεν κοιτάνε τι προτείνουν τα φροντιστήρια; Και αυτοί έχουν ανθρώπους που τα ψάχνουν. Δεν είναι στην κοσμάρα τους. Οπως κοιτάνε τι βάζει κάθε χρόνο ο ΟΕΦΕ, έτσι κοιτάνε και τα φροντιστήρια.
Πέρσι κανένα φροντιστήριο δεν είχε προτείνει ηθικά 4-5, και να που έπεσαν. Το ίδιο με τον Καβάφη. Το ίδιο με την έκθεση (πέρσι ήταν παγκόσμια μέρα πολιτισμού και τα περισσότερα φροντιστήρια είχαν προτείνει μνημεία και παράδοση, τέχνη δε πρότεινε κανένα)
Φέτος το ίδιο, όλα τα φροντιστήρια τουρισμό, αθλητισμό, εθελοντισμό και κάτι ακυριές. Να που έπεσε περιβάλλον
Φέτος στα προτεινόμενα παίζει πολύ Ιωάννου, προσφυγικοί, εγγονόπουλος-αναγνωστάκης, αμάρτημα
Αρα ή όνειρο στο κύμα ή αμάρτημα ή κρητικός. Τα άλλα δεν έχουν πέσει (εκτός απο τον Εγγονόπουλο που έπεσε μόνος του χωρίς τον Αναγνωστάκη) και τον Κεμάλ που έπεσε ολόκληρο.
Εγώ πολυδούρη πιστεύω και θέλω να πέσει.
Το 11 μπήκαν οι ενότητες 1,2,3
Οι 4,5 δεν έχουν μπει
Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε
vHSdis
Νεοφερμένος
Λοιπόν τα θέματα ήταν γελοιότατα και αρκετά προβλεπόμενα για 'μενα.
Ηταν καρα σοσάρα για 'μενα, απο χθες στο ischool έλεγα αφήστε παπαδιαμάντη, εγγονόπουλο-αναγνωστάκη, προσφυγικούς και αμάρτημα και πιάσε πολυδούρη και κρητικό που κανένα φροντιστήριο δεν τον έχει στα σος. (Ψάξτε και στα μηνύματα μου τα προηγούμενα)
Φυσικά όταν πήρα τα θέματα δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα, γιατί αφενώς κόσμος θα κάηκε κόσμος και κοσμάκης (πολλοί σχολείο μου δε τον είχαν διαβάσει καν), αφετέρου είχα προετοιμαστεί καλά.
Ούτε χρονικά επίπεδα, ούτε τίποτα ακραίο δεν έβαλαν, ήταν νορμάλ ως εύκολα για κάποιον που είχε προετοιμαστεί αρκετά καλά.
Πήγα απ' το φροντ, είδα λύσεις, αλλά οκ επειδή είναι υποκειμενικά τα θέματα, στην πολύ χειρότερη θα πω ενα 17.
Νταξει θεος. Διαβασα τα μηνυματα απο χτες
Και αυτοι που βαζουν τα θεματα λογικο ειναι να ακουνε τι παιζει. Επομενο δεν ειναι να βαλουν κατι μη αναμενομενο;
Καλη συνεχεια σε ολους!
3 ή 4 μαθηματα (για οσους εχουν ΑΟΘ εμειναν) !
Σκιστε! Wipe out!
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν τα θέματα ήταν γελοιότατα και αρκετά προβλεπόμενα για 'μενα.
εισαι ωραιος παικτης.Και οντως τα ελεγες χθες και χαρη σε σενα διαβασα 4-5 κρητικο.Εχω την αισθηση ομως οτι συνεχεια επαναλαμβανα τα ιδια πραγματα για τον ηχο... να τα πεις μια και αναλυτικοτατα οκ , δεκα και αναλυτικα ειναι βαρετο.
τεσπα
ΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
derron
Εκκολαπτόμενο μέλος
0 ε?
Παιδιά, κι εμένα σχετικά βατό μου φάνηκε το διαγώνισμα. Στη Β1 όμως τι έπρεπε να απαντήσουμε ως προς τη λειτουργία των εικόνων; Στη Β2, ποια ήταν τα τέσσερα σχηματα λόγου; Εγώ βρήκα μεταφορά, προσωποποίηση, σχήμα χιαστό και ...εικόνα. Αλλά η εικόνα μου είπαν δεν συμπεριλαμβάνετεαι στα σχήματα λόγου. Εσείς τι βάλατε;
Στη θάλασσα έβαλες το χιαστό?? Και γω εκεί την πάτησα. Η εικόνα δεν είναι σχήμα λόγου, εκφραστικό μέσο είναι. Τα άλλα 2 που είπες σωστά ήταν συν την υπερβολή με το αηδόνι που αντηβουίζει και την επανάληψη αντί χιαστού.
Στεφανία Ζγ
Νεοφερμένος
Το παράλληλο νταξ δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα η αλήθεια είναι.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Οτι έγινε έγινε!Το ξεχναμε και προχωράμε!Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι πρέπει να κρατήσεις όρθια την ψυχολογία σου γιατί υπάρχει συνέχεια...
Κι εγώ πέρυσι δεν ειχ γραψει λογοτεχνία και δεν ήθελα να πάω να δώσω Αρχαία!
Τελικά πήγα,έγραψα και αρκετά καλά και Λογοτεχνία πήγα καλύτερα απ ότι περίμενα!
derron
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οτι έγινε έγινε!Το ξεχναμε και προχωράμε!
Κι εγώ πέρυσι δεν ειχ γραψει λογοτεχνία και δεν ήθελα να πάω να δώσω Αρχαία!
Τελικά πήγα,έγραψα και αρκετά καλά και Λογοτεχνία πήγα καλύτερα απ ότι περίμενα!
Δε σώζεται η κατάσταση με τίποτα φίλε μου, σίγουρα θα συνεχίσω να δίνω και θα συνεχίσω το διάβασμα.
Αλλά όταν έχεις κάνει λάθη στο Α και στο Β δεν έχεις τύχη...
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω δενε ιχα διαβασει καθολου κεμαλ και καβαφη και ελαχιστα ανγνωστακη και παυλοπουλο....
κρητικο ιωαννου και παπαδιαμαντη τους ειχα ξεσκισει!
τωρα το πως θα βαθμολογηθω ειναι αλλο θεμα...λογοτ ειναι αυτη! παντως εγω ειμαι ικανοποιημενη !
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη θάλασσα έβαλες το χιαστό?? Και γω εκεί την πάτησα. Η εικόνα δεν είναι σχήμα λόγου, εκφραστικό μέσο είναι. Τα άλλα 2 που είπες σωστά ήταν συν την υπερβολή με το αηδόνι που αντηβουίζει και την επανάληψη αντί χιαστού.
Όπως βλέπω από απαντήσεις στο διαδικτυο, αυτό με τη θάλασσα σωστό είναι, χιαστό. Απλά αντί για εικόνα, έπρεπε να γράψω υπερβολή με το αηδόνι 3/4
cha0s
Περιβόητο μέλος
ααααχ κρητικουλης τι ανακουφιση!!!
εγω δενε ιχα διαβασει καθολου κεμαλ και καβαφη και ελαχιστα ανγνωστακη και παυλοπουλο....
κρητικο ιωαννου και παπαδιαμαντη τους ειχα ξεσκισει!
τωρα το πως θα βαθμολογηθω ειναι αλλο θεμα...λογοτ ειναι αυτη! παντως εγω ειμαι ικανοποιημενη !
Ετσι ρε !!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.