chris_90
Διάσημο μέλος
Οχι δεν κοβει.Ναι όντως αλλά βασικά ζητούσε κυτταρική διαφοροποιηση και τα άλλα έιδη των rna.
H ecori δεν κόβει ουφ το είπα και ξαλάφρωσα.Στο 3Β κάνατε και το σχήμα;
Εγω το εγραψα και με λογια, εκανα και το σχημα. Ηθελα να 'μαι 100% σιγουρος.
Απ' οτι υπολογιζω, κανα 90 και κατι λιγα να εχω παρει. Ελπιζω να μη μου κοψουν τη βλακεια εκεινη με τα γραμματα που μπερδεψα στο 4ο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paganini666
Δραστήριο μέλος
Αλλα σε ενα επομενο ερωτημα εγραψα οτι και οι ιοι εχουν ασυνεχη γονιδια!Λετε να το λαβουν υποψην και να το δωσουν;Κατα τα αλλα τα γραψα ολα!ΓΙου χουυυυυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά άμα τα έγραψες ανάποδα λογικά θα στο κόψουν όλο. Αυτό με την ecori στην αρχή κάποιοι μου λέγανε ότι κόβει και με τρέλαναν αλλά ευτυχώς να ναι καλά το βιβλίο.Οχι δεν κοβει.
Εγω το εγραψα και με λογια, εκανα και το σχημα. Ηθελα να 'μαι 100% σιγουρος.
Απ' οτι υπολογιζω, κανα 90 και κατι λιγα να εχω παρει. Ελπιζω να μη μου κοψουν τη βλακεια εκεινη με τα γραμματα που μπερδεψα στο 4ο...
Ήταν η ιδέα μου ή ήταν πολυ απαιτητικά κατά γενική ομολογία;'Ηθελε πολλά να γράψεις.Και αυτή η γενετική καθοδήγηση πια!!! Πιο αντισος δεν μπορούσαν να βάλουν;
serenity33
Νεοφερμένος
paganini666
Δραστήριο μέλος
Αυτα παθαινεις οταν εισαι ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.όντως..Εγω ότι να ναι έγραφα ..η σωστη απαντηση είναι τα γονιδια που κωδικοποιούν το μικροπυρηνικο,το μεταφορικο και το ριβωσωμικο..Τα θεματα πιστευω οτι ήταν άθλια..Πρωσωπικα ξεσκίστηκα όλη τη χρονια,ήξερα τη θεωρία με το νι και με το σιγμα και όλος ο κοπος μου πηρε 50 μοναδες στα δυο πρωτα θεματα που ήταν τέλιως γελοια ιδιως εκείνο με τη γενετική καθοδήγηση που έπιανε 8 μονάδες μπορούσε να το γραψει ο οποιοσδήποτε χωρις καν να εχει ανοιξει ποτε το βιβλιο.. τι να πω ελεος απλα..
Πραγματικα τα θεματα ηταν η "ταπεινωση του παπαγαλου"!
ΓΙουχουυυυ
chris_90
Διάσημο μέλος
Το ερωτημα με την EcoRI ηταν το (ε) κι εγω εγραψα (δ) απο διπλα. Γιατι να το κοψουν ολο; Αφου ειναι σωστο. Τοσο κολλημενοι ειναι πια;Βασικά άμα τα έγραψες ανάποδα λογικά θα στο κόψουν όλο. Αυτό με την ecori στην αρχή κάποιοι μου λέγανε ότι κόβει και με τρέλαναν αλλά ευτυχώς να ναι καλά το βιβλίο.
Ήταν η ιδέα μου ή ήταν πολυ απαιτητικά κατά γενική ομολογία;'Ηθελε πολλά να γράψεις.Και αυτή η γενετική καθοδήγηση πια!!! Πιο αντισος δεν μπορούσαν να βάλουν;
Το πραγματικο (δ) δεν το απαντησα καν. Ημουν πολυ ζαλισμενος απο το τοσο που εγραφα.
katie18
Νεοφερμένος
τα θεματα ηταν πολυ απαιτητικα.το 3ο θεμα ηταν πολυ καλο αλλα το 4ο εδινε πολυ λιγα μορια γ σημαντικα ερωτηματα και εδωσε υπερβολικα πολλα μορια στο τελευταιο.η απαντηση ηταν τα γονιδια που μεταγραφονται και παραγουν τα ριβοσωμικο μικροπυρηνικο και μεταφορικο...πολλες μοναδες...το τελευταιο ερωτημα στο τεταρτο θεμα πολυ κουλο ποια ειναι η απαντηση δεν εχω ιδεα
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ με την άποψη ότι δεν στηρίχτηκαν στη στείρα παπαγαλία αλλά καλύτερα να είσαι λίγο ευγενικος...Αυτα παθαινεις οταν εισαι ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.
ΓΙουχουυυυ
djimmakos
Διάσημο μέλος
Το ερωτημα με την EcoRI ηταν το (ε) κι εγω εγραψα (δ) απο διπλα. Γιατι να το κοψουν ολο; Αφου ειναι σωστο. Τοσο κολλημενοι ειναι πια;
Το πραγματικο (δ) δεν το απαντησα καν. Ημουν πολυ ζαλισμενος απο το τοσο που εγραφα.
Ναι ρε συ, relax.
Ειδικά αν τα δύο ερωτήματα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους θα κατάλαβουν ότι μπερδεύτηκες.
Αλλά ρε συ, πως ξέχασες ολόκληρο ερώτημα; Απορία το' χω.
chris_90
Διάσημο μέλος
Καμια σχεση δεν εχουν. Μια σειρα ερωτημα ηταν και το πιο γελοιο, 3 μορια μονο πιανει ευτυχως. Απλα ηταν τοσο απλο που μου διεφυγε, τι να πω πια;Ναι ρε συ, relax.
Ειδικά αν τα δύο ερωτήματα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους θα κατάλαβουν ότι μπερδεύτηκες.
Αλλά ρε συ, πως ξέχασες ολόκληρο ερώτημα; Απορία το' χω.
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φίλε μου όντως μπορεί να μην τα πάρω όλα τα μόρια από την θεωρία λόγω παπαγαλίας αλλά τουλάχιστον έχω να περηφανευτώ ότι έγραψα τα κρίσεωςΑυτα παθαινεις οταν εισαι ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.
ΓΙουχουυυυ
paganini666
Δραστήριο μέλος
Εχεις δικιο ζητω συγγνωμη.Απλως ειναι η υπερενταση απτις πανελληνιες και ο εκνευρισμος για ακριβως αυτο το γεγονος!Το να εισαι παπαγαλος προσβαλλει την δικια σου νοημοσυνη και επιτελους το καταλαβαν οι θεματοδοτες!Νομιζω απο δω και περα ετσι πρεπει να ειναι τα θεματα στη βιολογια!Συμφωνώ με την άποψη ότι δεν στηρίχτηκαν στη στείρα παπαγαλία αλλά καλύτερα να είσαι λίγο ευγενικος...
-----------------------------------------
Στο μηχανισμο εγω εγραψα αλλον απο αυτες τις λυσεις.
Εγραψα μη διαχωρισμος αδελφων χρωματιδων του Υ χρωμοσωματος του πατερα.
σωστος δεν ειναι;
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
serenity33
Νεοφερμένος
Όποιος διαβάζει δεν είναι παπαγάλος...Και στην τελική, αν κάποτε χρειαστείς γιατρό, πίστεψε με αν αυτός δεν ξέρει από θεωρία και σου περιγράφει στο περίπου με δικά του λόγια τί εχεις, άστα βράστα μετά....Μη σου τύχει μόνοΑυτα παθαινεις οταν εισαι ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.
ΓΙουχουυυυ
paganini666
Δραστήριο μέλος
Αλλο να διαβαζεις και να μην καταλαβαινεις και να μην εχεις κριση(αφου δεν μπορεσες να απαντησεις στα ερωτηματα κρισεως) και αλλο να διαβαζεις και να καταλαβαινεις.Πραγματικα αν ειχα ενα γιατρο που ξερει ολη τα βιβλια απεξω και δε μπορει να χρησιμοποιησει αυτη τη γνωση για να κανει μια διαγνωση να τον ΒΡΑΣΩ. Η κριτικη σκεψη ειναι το ζητουμενο στη ζωη και στην ιατρικη,βεβαια εφοσον υπαρχει η γνωση.Οταν λεω γνωση ομως ξαναλεω εννοω αφομοιωση και οχι στειρα αποστηθιση!Ειναι αυτονοητο αυτο που λεω και οι εξετασεις θα πρεπει να απομακρυνθουν απο την παπαγαλια οσο γρηγοροτερα ΓΙΝΕΤΑΙ.Όποιος διαβάζει δεν είναι παπαγάλος...Και στην τελική, αν κάποτε χρειαστείς γιατρό, πίστεψε με αν αυτός δεν ξέρει από θεωρία και σου περιγράφει στο περίπου με δικά του λόγια τί εχεις, άστα βράστα μετά....Μη σου τύχει μόνο
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το διάβασμα από την παπαγαλία έχει διαφορές.Άλλα το διαβάζω κατανοώ και να μπορώ να το κάνω τμήμα και άλλο το διαβάζω για το θυμάμαι όπως είναι και να το ξεχάσω μετά από ένα μήνα.Δυστυχώς στις βιολογίες αυτό ζητούσαν και έπρεπε αναγκαστικά όλοι μας να το περάσουμε για να γράψουμε. Αλλά όχι και να το ξεφτιλίσουν σαν την βιολογία γενικής που αν το παπαγάλιζες έπερνες 20.Αυτά σήμερα μάλιστα ήταν θέματα όπως και τα μαθηματικά. Δύσκολα μεν αλλά ένιωθες ότι έδινες πανελλήνιεςΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕΤΑ..ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟ
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
paganini666
Δραστήριο μέλος
Αλλο να διαβαζεις και να μην καταλαβαινεις και να μην εχεις κριση(αφου δεν μπορεσες να απαντησεις στα ερωτηματα κρισεως) και αλλο να διαβαζεις και να καταλαβαινεις.Πραγματικα αν ειχα ενα γιατρο που ξερει ολη τα βιβλια απεξω και δε μπορει να χρησιμοποιησει αυτη τη γνωση για να κανει μια διαγνωση να τον ΒΡΑΣΩ. Η κριτικη σκεψη ειναι το ζητουμενο στη ζωη και στην ιατρικη,βεβαια εφοσον υπαρχει η γνωση.Οταν λεω γνωση ομως ξαναλεω εννοω αφομοιωση και οχι στειρα αποστηθιση!Ειναι αυτονοητο αυτο που λεω και οι εξετασεις θα πρεπει να απομακρυνθουν απο την παπαγαλια οσο γρηγοροτερα ΓΙΝΕΤΑΙ.Όποιος διαβάζει δεν είναι παπαγάλος...Και στην τελική, αν κάποτε χρειαστείς γιατρό, πίστεψε με αν αυτός δεν ξέρει από θεωρία και σου περιγράφει στο περίπου με δικά του λόγια τί εχεις, άστα βράστα μετά....Μη σου τύχει μόνο
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
παροτι στο ακουσμα ασκηση η ελλαδα καταρρεει πιστεψε με ειναι καλυτερο στυλ ασκησης απο την περσινη παπαγαλια εκει αφηνεις το μυαλο σου ελευθερο δεν εισαι δεσμευμενοςΤο διάβασμα από την παπαγαλία έχει διαφορές.Άλλα το διαβάζω κατανοώ και να μπορώ να το κάνω τμήμα και άλλο το διαβάζω για το θυμάμαι όπως είναι και να το ξεχάσω μετά από ένα μήνα.Δυστυχώς στις βιολογίες αυτό ζητούσαν και έπρεπε αναγκαστικά όλοι μας να το περάσουμε για να γράψουμε. Αλλά όχι και να το ξεφτιλίσουν σαν την βιολογία γενικής που αν το παπαγάλιζες έπερνες 20.Αυτά σήμερα μάλιστα ήταν θέματα όπως και τα μαθηματικά. Δύσκολα μεν αλλά ένιωθες ότι έδινες πανελλήνιες
zoezaxariadi
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
εγω παντως στην καλυτερη περιπτωση εχω γραψει 92 ενταξει βσκ φοβαμαι λιγο μν μ κοψει γτ εχω γραψει παραπανω απο οσα χρειαζοταν!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.