panormitis
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vas564
Νεοφερμένος
η ερωτηση ελεγε για την αντιδραση και της ελληνικης κυβερνησης..οποτε ειναι η τελευταια παραγραφος απο αυτο το κομματι που ειπες..[FONT=Verdana, sans-serif]Σελ. 213, η τελευταία παράγραφος του μαθήματος «Η αντίδραση του Πρίγκηπα» και η α΄ παράγραφος της σελ.213 από το μάθημα «Η στάση των Μεγάλων Δυνάμεων και οι διπλωματικοί ελιγμοί του Ελ. Βενιζέλου»[/FONT]
Αυτό θεωρεί λύση η καθημερινή στη ερώτηση για το Θερισό! Είναι δυνατόν να θεωρούν την αντίδραση του πριγκιπα ως Μεγάλη Δύναμη????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
[FONT=Verdana, sans-serif]Σελ. 213, η τελευταία παράγραφος του μαθήματος «Η αντίδραση του Πρίγκηπα» και η α΄ παράγραφος της σελ.213 από το μάθημα «Η στάση των Μεγάλων Δυνάμεων και οι διπλωματικοί ελιγμοί του Ελ. Βενιζέλου»[/FONT]
Αυτό θεωρεί λύση η καθημερινή στη ερώτηση για το Θερισό! Είναι δυνατόν να θεωρούν την αντίδραση του πριγκιπα ως Μεγάλη Δύναμη????????
αυτα εγραψα και εγω! Απλα [FONT=Verdana, sans-serif]η τελευταία παράγραφος του μαθήματος «Η αντίδραση του Πρίγκηπα»δεν αναφερεται στις Μ. Δυναμεις αλλα στην ελληνικη κυβερνηση, καθως ρωτουσε πως αντεδρασε η ελληνικη κυβερνηση!
και η επομενη παραγραφος τ[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]ης σελ.213 από το μάθημα «Η στάση των Μεγάλων Δυνάμεων και οι διπλωματικοί ελιγμοί του Ελ. Βενιζέλου» αναφερεται στις Μεγαλες Δυναμεις[/FONT]
Alreena
Νεοφερμένος
moutraki
Νεοφερμένος
εγώ θεώρησα τη στάση του δεληγιάννη ως αντίδραση ελληνικής κυβέρνησης...anyway!
αυτο ηταν!!! εκεινη η παραγραφος που ελεγε για το Δηλιγιαννη!!!
Themis351991
Νεοφερμένος
τα συνδυασα εννοειται!!!!!!κοιταξε να δεις... αν εβαλες μονο αυτο που λεει για το ραλλικο ναι θα κοψουν γιατι του μαυρομιχαλη εχει αλλα! αν τα συνδυασες και τα δυο δεν νομιζω
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα συνδυασα εννοειται!!!!!!
τοτε μην ανησυχεις!!!
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι απαντ βγηκαν πουθενα?αν ναι παραπεπστε μασ
https://www.forthnet.gr/media/FOTOS/exetaseis2009/apant_istoria_22_05.pdf
:no1:
elias_138
Νεοφερμένος
opaoktsis4
Νεοφερμένος
moutraki
Νεοφερμένος
γεια σας και καλημέρα. ειμαι κι εγω της θεωρητικής και δεν ξερω αλλα η δευτερη πηγή ήταν περίεργη. δλδ τα δεδομένα από το βιβλίο εντάξει αλλά από την πηγή όχι και τόσο. δεν ξέρω τι γραψατε εσείς αλλά εγώ δεν τα χώρισα σε τομείς (τα της πηγής). απλώς ανέφερε που υπήρχαν η διάστσση. τώρα δεν ξερω. καλά όλοι εσείς που λέτε οτι ήταν γελοία, στην πηγή τα βρηκατε όλα τα δεδομένα, τα χωρίσατε και τα κατατάξατε??? τι να πω. καλως με
βασικα στην πηγη αναφεροταν πιο πολυ για τον οικονομικο και επαγγελματικο τομεα κι επιανε ελαχιστα κοινωνικο ως συνεπεια των αλλων δυο ομως (οικονομικο, επαγγελματικο)
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
moutraki
Νεοφερμένος
εγω δεν τα χωρισα... ολα μαζι τα εβαλα
κι εγω εννοειται!!! σιγα μην τα χωρισεις κιολας... δεν ειναι τοοοοσο απαιτητικα πια ειπαμε!!!! δε χωριζονταν!!!! οχι οπως στη λογοτεχνια με τα 100 χρωματα που εχει ανακαλυψει ο καθενας!!
-----------------------------------------
αν δεν τα γραφουμε κατα λέξη χανουμε πολλα;;; οχι ολο το κειμενο πχ να παραλειψεις καποιες λεξουλες ή να τις αντικαταστησεις με παρομοιες... :what:
elias_138
Νεοφερμένος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν δεν τα γραφουμε κατα λέξη χανουμε πολλα;;; οχι ολο το κειμενο πχ να παραλειψεις καποιες λεξουλες ή να τις αντικαταστησεις με παρομοιες... :what:
Δεν νομιζω και εγω το εκανα!!!
-----------------------------------------
Και η Ιστορία εύκολη; Αρχίζω να ανησυχώ πραγματικά για του χρόνου...
Περιμενε......... Τα αρχαια πλησιαζουν!!!! αν δεν μας γδαρουν και εκει τοτε να ανησυχεις για του χρονου... Και εξαλλου τωρα εμεις μπορουμε να λεμε οτι ειναι ευκολα σημασια εχει η βαθμολογηση τους και ο τροπος που θα καταθεσουμε το μηχανογραφικο!!!!
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
afroditoula
Νεοφερμένος
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.