Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lostie
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Μίλησα με τον φιλόλογό μου, διάβασα και διάφορες λύσεις:
Καλή η περίληψή μου, έχασα κάτι λίγα μόνο γιατί δεν ανέφερα ότι η συγγραφές δίνει παραδείγματα.
Φίλε μου ήταν περιττό να έγραφες πως δίνει παραδείγματα! Αν η περίληψη σου διαπραγματευόταν το θέμα σφαιρικά ήταν οκ!!!
(π.χ και εγώ δν έγραψα πως αναφέρει τα αγάλματα ως τεκμήριο. Ανέφερα γενικά την Τέχνη εστιάζοντας στην αρχαιοελληνική και παγκόσμια μορφή της). Άλλωστε δεν πρέπει να γράφουμε σε μια καλή περίληψη ' η συγγραφέας δίνει παραδείγματα'. Μπορούμε να το εκφράσουμε αλλιώς.
σε περιπτωση που καποιος δν το εχει γραψει ως ομιλια ποσο του κοβουν? (να ναι καλα ο μπροστινος!)
Σίγουρα θα χάσεις μόρια μόνο από τη Δομή της Έκθεσης αφού μπέρδεψες το επικοινωνιακό πλαίσιο.
Θεωρώ πως γύρω στα 4 είναι υπεραρκετά αν η έκθεσή σου είναι γενικά μεστή και πλήρης.
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή πολλά φροντιστήρια δε δίνουν σημασία στην τέχνη, πάει να πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει; Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Ποιος είπε ότι σε όποιο θέμα δώσουν έμφαση στο φροντιστήριο, αυτό θα είναι που θα πέσει; Άλλωστε, οι πανελλήνιες είναι ένας διαγωνισμός και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Αν περιμένεις να γράψεις από τη "μασημένη" τροφή του φροντιστηρίου... Τι να πω;Δεν διαβασα ολα αυτα τα ποστς...αλλα θα διαφωνησω με οσους πιστευουν οτι ηταν ευκολο το θεμα της εκθεσης...Εδω περυσι που θεωρηθηκε παλι ευκολο δεν γραψαμε...Ειναι μεγαλη παγιδα το θεμα και εχει να πεσει αν δεν κανω λαθος απο το '90 και πολλα φροντιστηρια δεν δινουν σημασια στην τεχνη...Ασε πυ οταν εισαι αγχωμενος σου ερχονται τα κλασσικα κ οχι τα πιο εξιδηκευμενα που ας μη γελιομαστε η τεχνη δεν ειναι το φορτε των μαθητων....Δεν ξερω βεβαια τι προετοιμασια επεσε φετος...Οσο για το κειμενο ηταν γροθια στο στομαχι...ΟΛΑ αυτα που λεω ομως τα λεω σκεπτομενη τον εαυτο μου να δινει φετος και οχι περυσι!!!!!!!! Με την εκθεση ομως ποτε δεν ξερεις τι σου γινεται! Κι εγω περιμενα περυσι να πιασω πατο γιατι δεν μου αρεσε καθολου η εκθεση μου και εγραψα 15,2 και δεν το πιστευα,ποσο μαλλον οταν εβλεπα συμμαθητες μου που ολη την χρονια εγραφαν τελεια να εχουν βγαλει κατι 13ρια κ πιο κατω....
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Επειδή πολλά φροντιστήρια δε δίνουν σημασία στην τέχνη, πάει να πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει; Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Ποιος είπε ότι σε όποιο θέμα δώσουν έμφαση στο φροντιστήριο, αυτό θα είναι που θα πέσει; Άλλωστε, οι πανελλήνιες είναι ένας διαγωνισμός και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Αν περιμένεις να γράψεις από τη "μασημένη" τροφή του φροντιστηρίου... Τι να πω;
Δεν ειπε πως δεν πρεπει να πεσει, οτι οι μαθητες δεν εχουν ιδιετερη επαφη με το θεμα ειπε και οτι ειναι επομενο να μην γραψουν κατι ιδιετερο.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Καλά γενικά σαν έλληνες νέοι δεν έχουμε άμεση επαφή με το αντικείμενο, οπότε το θέμα ήταν ότι πρέπει για να δειξει ένας νεος πως πιστεύει οτι μπορεί να έρθει πιο κοντά στην τέχνη. Τα φροντιστήρια σίγουρα το είχαν δουλέψει, όπως γίνεται με όλα τα θέματα!Δεν ειπε πως δεν πρεπει να πεσει, οτι οι μαθητες δεν εχουν ιδιετερη επαφη με το θεμα ειπε και οτι ειναι επομενο να μην γραψουν κατι ιδιετερο.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Από τη στιγμή που οι ίδιοι παίρνουν στο "χαβαλέ" τις επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους (εκπαιδευτικές εκδρομές), ενώ αυτοβούλως δεν πηγαίνουν ποτέ Είναι επόμενο, λοιπόν, να έχουν μια λανθασμένη εικόνα γύρω από την τέχνη. Συνεπώς, δεν μπορούν να αναπτύξουν ένα τέτοιο θέμα. Το φροντιστήριο από μόνο του δε βοηθάει.Δεν ειπε πως δεν πρεπει να πεσει, οτι οι μαθητες δεν εχουν ιδιετερη επαφη με το θεμα ειπε και οτι ειναι επομενο να μην γραψουν κατι ιδιετερο.
Περσι αριστουχος που ξεχασε προσφωνηση και αποφωνηση πηρε 35 και 36 στα 40 αντιστοιχα στο Γ.1
Πετυχα και τη διαδικασια που τα γραπτα εφυγαν απο το σχολειο για το βαθμολογικο μαζι με περιπολικο,οταν εκανα μια βολτα μετα τη ληξη της εξετασης.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
περισσοτερο θα σου στοιχιζε αν εγραφες λιγοτερα , μην ανησυχεις οταν εδινα ειχα γραψει πανω απο 600 λεξεις και πηρα 16Ρε παιδια να σας πω εγραψα εκθεση 3,5 σελιδες (κανω μεγαλα γραμματα αλλα σχεδον σιγουρα περασα το οριο) και εκανα λιγες μουτζουες-συμπληρωσεις στην περιληψη υπαρχει περιπτωση να μου στοιχισει κατι απο αυτα???
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και οι ασκήσεις εύκολες, και το θέμα εύκολο... δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιούνται μερικοί!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Το ωραίο μας νοιάζει ή το δύσκολο?Γιατί τέτοιος σάλος με το κείμενο φέτος; Ήταν πολύ ωραίο!
Και οι ασκήσεις εύκολες, και το θέμα εύκολο... δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιούνται μερικοί!
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Πλαστικό κατόρθωμα
-Ορόσημο πανάρχαιας μνήμης
GProkias
Νεοφερμένος
Ρώτησα και τους φροντιστές μου και μου είπαν ότι αυτο πρέπει να το ελέγξουν οι επιτήρησης και να σε ενημερώσουν κατα την παράδοση του γραπτού, αφου οι οδηγιες στο τέλος δεν αναφέρουν ξεκάθαρα ότι πρέπει να γραφει ο αριθμός πχ Γ1 για το κομμάτι της έκθεσης, απλα όλα τα υπόλοιπα είναι αριθμημενα...
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
whitegod
Νεοφερμένος
έπρεπε να διαβάσεις το κείμενο 1500 φορες ώστε να καταλάβεις σαφέστερα το νόημα του,πολλές φορες ήταν δυσνόητο με υπερβολικές φράσεις και λέξεις,με αλλα λόγια έπρεπε να μπεις στην λογική του συγγραφέα όταν εγραφε το κείμενο, για να γράψεις καλά.Οι 3 ώρες ήταν ανεπαρκής μπροστά στο εύρος τον ασκήσεων,στο θέμα της έκθεσης μπορούσες να γράψεις παρα πολλά αλλα όμως πάλι δεν σου έφτανε ο χρόνος,έγραψα γύρο στης 350 λέξεις εξαιτίας έλλειψης χρόνου,θυσιασα σιγουρα 10 με 15 μοναδες στης ασκησεις για να προλάβω να γραψω την εκθεση.Στοχευα ψηλα στην εκθεση,μπορω να πω οτι ξενερωσα ικανοποητικα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.