WoodyWoodperker
Νεοφερμένος
Λετε να μου το κοψουν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστω τα καταφερα ψηφισα..Το κυκλάκι πατάς, έτσι;
Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια
Και εγώ πάντα στο 16 με 17 ήμουν! Να σου πω την αλήθεια φοβάμαι να δω τα αποτελέσματα μήπως κ δεν τα έχω πάει καλά κ απογοητευτώ
Χμμ.. Τοτε αστο αν ειναι να σε ριξει.. Εγω γενικα θελω να ξερω περιπου ποσο εγραψα για να καθορισω τ διαβασμα μ και στα υπολοιπα.. Αν και πρεπει να πηγαινουμε για το αριστα παντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Παιδια και εγω μια χαρα τα πηγα,ολα καλα.Ωστοσο εγραψα το μακρια με υ,DAMN!!!!
Λετε να μου το κοψουν?
Μάλλον.
Γαμώτο, νόμιζα μόνο εγώ το κάνω λάθος αυτό.
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια και εγω μια χαρα τα πηγα,ολα καλα.Ωστοσο εγραψα το μακρια με υ,DAMN!!!!
Λετε να μου το κοψουν?
Ο καθηγητης μ ειπε οτι και τα δυο πιανονται σωστα
veroniCa^
Νεοφερμένος
Νομίζω ότι κάπου το έχω δει κ με υ. Είναι από αυτές τις λέξεις που γράφονται με 2 τρόπους πχ αβγό-αυγό ή τρένο-τραίνοΠαιδια και εγω μια χαρα τα πηγα,ολα καλα.Ωστοσο εγραψα το μακρια με υ,DAMN!!!!
Λετε να μου το κοψουν?
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
και γω το ιδιο λαθος εκανα αλλα μου ειπαν οτι δεν θα το κοψουν, γιατι αμα ηταν ετσι και στην εκθεση με καθε ορθογραφικο θα εκοβαν μοριοΜάλλον.
Γαμώτο, νόμιζα μόνο εγώ το κάνω λάθος αυτό.
WoodyWoodperker
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
και γω το ιδιο λαθος εκανα αλλα μου ειπαν οτι δεν θα το κοψουν, γιατι αμα ηταν ετσι και στην εκθεση με καθε ορθογραφικο θα εκοβαν μοριο
Σίγουρα; Ξέρω ότι σε συνώνυμα/αντώνυμα μετράει η ορθογραφία.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
WoodyWoodperker
Νεοφερμένος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά με ρώτησε: "Τίτλος ή προσφώνηση;" και του είπα: "Ιδού η απορία "
Δεν τα είπα όχι επειδή δεν ήθελα να τον βοηθήσω αλλά επειδή ούτε εγώ ήμουν σίγουρη.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Το γράφει και ο Καβάφης έτσι. Τελεία και παύλα.Νομιζω γραφεται και με υ.Καπου το εχω δει και το εγραψα ετσι
Ένας συμμαθητής μου ενώ γράφαμε με ρώτησε: "Άρθρο ή ομιλία;" και του είπα: "Εισήγηση "
Μετά με ρώτησε: "Τίτλος ή προσφώνηση;" και του είπα: "Ιδού η απορία "
Δεν τα είπα επειδή δεν ήθελα να τον βοηθήσω αλλά επειδή ούτε εγώ ήμουν σίγουρη.
Μην απολογείσαι. Καλά έκανες.
keep walking
Δραστήριο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Στις λεξιλογικες ασκησεις τωρα ενταξει...δεν νομιζω να κοψουν ολοκληρο το συνωνυμο λογω ορθογραφικου
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τώρα από κει και πέρα φάσεις του στιλ -5 μονάδες για εκφώνηση/αποφώνηση, -15 μονάδες για παραγραφοποίηση, -40 μονάδες για το χρώμα του στιλό μου φαίνονται εντελώς άκυρες τώρα, σ' αυτό το θέμα, σ' αυτό το μάθημα. Γράψατε, κοιτάξτε να χαλαρώσετε λίγο σήμερα, ξεχνάτε το ΣΥΜΠΑΝ που 'χει να κάνει με την έκθεση μετά και κοιτάτε τα επόμενα.Τέλος.
Πέρσι είχε πέσει μια άσκηση με χαρακτηρισμό συλλογισμού νομίζω, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων που 'ταν αμφίσημο, είχε μεγάλες διαφορές ο κόσμος δηλαδή, οι μισοί το ένα κι οι μισοί το άλλο, good times. Η φιλόλογός μου και παιδιά στο φροντιστήριο είχαν βάλει άλλο απ' αυτό που 'χα βάλει εγώ, και μιλάμε για αρκετές μονάδες θυμάμαι, νομίζω. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι το άμεσο περιβάλλον μου έλεγε ότι μάλλον τον ήπια στην άσκηση.
Ναι, OK, φανταστείτε τι έγινε.
Γι' αυτό δεν ασχολείστε με βαθμολογίες σε τόση λεπτομέρεια τώρα, και φιλολόγους να φέρετε θ' ακούσετε 7 διαφορετικούς τρόπους διόρθωσης απλά μ' ένα τετράδιο σημειώσεων (get the hint?) να τους συνδέει όλους κάπου στη μέση. Χρησιμοποιείστε το χρόνο σας για τα επόμενα, μην ακούτε βλακείες. Καλή συνέχεια μάγκες.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
τεσπα .. αφου το γραφει και ο καβαφης με υ τελειωσε το θεμα... δε χρειαζεται να αγχωνομαστε και μενα με ρωτησε ενας συνωνυμο του δαμαζω αλλα δεν του το πα
Ε αυτό έλειπε βρε παιδιά. Διαγωνισμός είναι, μπορεί να σου φάνε τη θέση για 1 μόριο.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.